πουτσα & στο βολευ ετσι..
για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη..
Φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ
Φιλικών παιχνιδιών συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Τετάρτη (23/09)
νίκησε στο κλειστό του Ρέντη την ΑΕΚ με 4-0 σετ.
Ο Άντερς Κρίστιανσον είχε για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Σιμόν Τίσερ σε αντίθεση με τον Ιβάν Μίλκοβιτς, ο οποίος αναμενόταν στη χώρα μας στις αρχές της εβδομάδας αλλά ενημέρωσε ότι θα έρθει στο τέλος της. Απών από την Ένωση ήταν ο τραυματίας Στοιβαχτής.
Οι δύο προπονητές αποφάσισαν να παιχτεί και τέταρτο σετ, το οποίο κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 25-13.
«Σαφώς μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο σημερινό φιλικό. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Αυτός είναι άλλωστε ο στόχος μας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Το μόνο ντεσαβαντάζ ότι το πρωτάθλημα ξεκινά σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες» δήλωσε ο Δημήτρης Τζούριτς.
Ο Λεονάρντο Καλντέιρα τόνισε: «Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αυτό θα επιτευχθεί όχι μόνο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά παιχνίδια. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα όσα συνάντησα στον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
Ο Σιμόν Τίσερ επεσήμανε: «Μετά από δύο προπονήσεις έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς και δεν είμαι ακόμη έτοιμος. Και εγώ αλλά και η ομάδα θέλουμε χρόνο και φυσικά παιχνίδια ώστε να κτίσουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε».
Τα σετ: 25-18, 25-15, 25-22.
Ολυμπιακός: Τζούριτς, Καλντέιρα, Σουλτανόπουλος, Ανδρεάδης, Κούναρι, Τίσερ, Στεφάνου (λ) / Κουζούνης (λ), Κυριαζής, Αγγελόπουλος.
ΑΕΚ: Γκιρτζίκης, Τσέργας, Μπέλλος, Καρυπίδης, Εστράδα, Κονσεϊσάο, Κουλιέρης (λ) / Θάνος, Δεσίπρης, Πελτέκης (λ).
αααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τι το ηθελες το 4ο σετ μωρη προσφυγοπουλα???