Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι λες ρε παπαρα?

13 χρονια παιρνει πρωταθλημα ο παναθηναικος και η αεκ??? :headbang:

τι ακουω ρε πουστη μου κυριακατικα..

αυτα μονο στη μολδαβια γινονται με τη σεριφ!!!

εκει το χει καταντησει το ελληνικο πρωταθλημα ο γαυρος.εφαμιλλο του μολδαβικου.

μονο ο γαυρος δεν δικαιουται να μιλαει.

ολοι οι αλλοι μπορουν και παραμπορουν.
εχεις ξεχασει μαλλον η θα εισαι πολυ μικρουλης τα κατορθωματα του καπετανιου!!! να σου θυμησω μονο το περιφημο πεναλτυ σπανεα ενα πεναλτυ που σου εδωσε πρωταθλημα. πως εγινε; απλα τολμησαν να κοιταξουν το βαζεχα!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και το παραλήρημα των χανουμοβάζελων συνεχίζεται..........
Βλέπεις ο γάβρος των πέτρινων χρόνων δεν έπαιρνε πρωτάθλημα γιατί δεν είχε καλή ομάδα....

Γαμημένη χώρα, γαμημένα μυαλά, γαμημένη κοινωνία.........
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχεις ξεχασει μαλλον η θα εισαι πολυ μικρουλης τα κατορθωματα του καπετανιου!!! να σου θυμησω μονο το περιφημο πεναλτυ σπανεα ενα πεναλτυ που σου εδωσε πρωταθλημα. πως εγινε; απλα τολμησαν να κοιταξουν το βαζεχα!!!!!!!

ρε τώρα ξεκινάς διάλογο με Κνίτη;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σωστα τη παω να κανω!!!! εχει μπει σε ολα τα θρεντ και παρακαλαει αεκτζηδες και παοκτζηδες να κερδισουν οπωσδηποτα το γαυρο!!!!!!! μιλαμε οτι δεν παιζεται!!!!!!!

δεν παίζεται....
αλλά είναι άριστος όταν τον ψωλοπαίζει.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

κάτσε μετά τα παίγνια θα μας λέει για τον τιτανομέγιστο Μέλμπεργκ και τον ανυπέρβλητο σειταρίδη που θα λύσει το πρόβλημα του βάζελου στη δεξιά πλευρά.  :dancing: :dancing:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν τα θυμάσαι καλά ....εκείνη τη μέρα θα τρώγατε μέχρι και επτά γκόλ άν ο διατητής δεν το έπαιρνε επάνω του ....
Ρε παπαρίδη, 6-1 φάγατε στον επαναληπτικό!!! :knockinb: :fuck2: :fuck1:
Και 1-4 ο βαζελάκος μετά.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και4-2 φαγατε στο τελικο εσεις...
Στα παπάρια μας. Έχουμε πιο πολλές κούπες απ' όλους σας μαζί και εκείνη τη χρονιά
παίξαμε διαστημικό ποδόσφαιρο, που χορτάσαμε θέαμα. 6-1 εσάς, 1-4 το βάζελο, ματσάρα 5-4 με τον Ηρακλή.
Ο Μπαογκ με τι έπαιξε;; Με κανένα Φωστήρα και Λεβαδειακό και πήγε χωρίς να έχει κουραστεί στον τελικό...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν παίζεται....
αλλά είναι άριστος όταν τον ψωλοπαίζει.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

κάτσε μετά τα παίγνια θα μας λέει για τον τιτανομέγιστο Μέλμπεργκ και τον ανυπέρβλητο σειταρίδη που θα λύσει το πρόβλημα του βάζελου στη δεξιά πλευρά.  :dancing: :dancing:

ευχομαι να μην λεω για τον μελμπεργκ σημερα..

για να γκελαρει ο γαυρος. :cheesy:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αλλοθρησκοι μακριά απο το Thread μας,θα κατεβάσω τις Φρεγάτες!!!Kαι χωρίς πλάκα τωρα,όλοι εχουν χεσμενη τη φωλιά τους αλλα στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί...Οι γαυροι το παραξεφτίλισαν.Για να βγαλει ο Κόκκαλης τα λεφτα που επένδυσε στον ολυμπιακό και τις εγκαταστάσεις,έβγαλε και Προεδρικό Διάταγμα Απονομής Πρωταθλήματος χρόνο de iure....Είπαμε να υπαρχει μια αξιοπιστία,ενα ενδιαφερον,εδω καθε χρόνο Φεβρουάριο εχουμε πρωταθλητη τον Ολυμπιακο!Φυσικό ειναι οταν εκλείπει το κινητρο-αφού το πρωταθλημα ειναι "δοσμενο"-να γινονται και αστοχες κινησεις από τους αλλους μνηστηρες,ΠΑΟ-ΑΕΚ,να μπαίνουν τα διαφορα λαμογια στις Διοικήσεις-Τροχανάς κλπ-και να καταρρακώνεται ο αντίπαλος.Μην ξεχνατε persona ,antonioni,Mεγαλεφαντε κλπ αυτόκλητοι υποστηρικτές του ΟΣΦΠ,ότι η αξία του νικημενου δίνει Δόξα στο νικητή.Εδω για ποια Δόξα θα μιλήσετε,όταν επι 15 σχεδόν χρονια παιρνετε όπως παιρνετε τα πρωταθλήματα?Και ο αντίπαλος απλά δεν υπαρχει?Από δικούς σας φιλους ακουμε τα 5 ητανε δοσμενα κλπ,αρα φαντασου τι γινεται..Αιθεροβατείτε ότι τα κατακτησατε με την αξία σας?Γελιέστε φίλοι,ο Σωκρατες τα πηρε για να διασφαλίσει τα εκατομυρια του CL.70 εβαλε,180 εχει βγαλει..Η πιο σιγουρη επενδυση του βγηκε και μπραβο του..Μην τρωτε όμως και κουτοχορτο και κυρίως μην μας το δινετε κι εμας..Η μαζική υπνωση ειναι η πιο σιγουρη μορφη καταστολής των συνειδήσεων...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
+10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες περσονα!!!!! αυτοι οι τρεις δεν πρεπει να μιλανε για διατησιες και αδικιες εις βαρος τους ειναι ιεροσυλια!!!
Καλά εσυ είσαι από άλλο πλανητη αδερφε..ξεχνάς τους Μπεους ,τους Σταματελάτους και τα προσφατα γεγονότα στην ΟΥΕΦΑ...
ΥΓ:Βγαζω τον Αντονιόνι απο τα προηγούμενα,κεκτημενη ταχυτητα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Αλλοθρησκοι μακριά απο το Thread μας,θα κατεβάσω τις Φρεγάτες!!!Kαι χωρίς πλάκα τωρα,όλοι εχουν χεσμενη τη φωλιά τους αλλα στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινί...Οι γαυροι το παραξεφτίλισαν.Για να βγαλει ο Κόκκαλης τα λεφτα που επένδυσε στον ολυμπιακό και τις εγκαταστάσεις,έβγαλε και Προεδρικό Διάταγμα Απονομής Πρωταθλήματος χρόνο de iure....Μην ξεχνατε persona ,antonioni,Mεγαλεφαντε κλπ αυτόκλητοι υποστηρικτές του ΟΣΦΠ,ότι η αξία του νικημενου δίνει Δόξα στο νικητή.Εδω για ποια Δόξα θα μιλήσετε

Tα πρωταθλήματα μας ήταν de facto, όχι de jure(ούτε de iure που έγραψες, άντε Γιούρια-Λεβεκούρια!!!! :2funny:).*
Σε άλλους χαρίστηκαν 150εκ ευρώ.
Και συμφωνώ, μικραίνετε κάθε μέρα όλο και περισσότερο για να απαξιώσετε τις κούπες μας.

*Ρε Περσόνα, τι σκατά τους μαθαίνεις τόσα χρόνια;; :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλά εσυ είσαι από άλλο πλανητη αδερφε..ξεχνάς τους Μπεους ,τους Σταματελάτους και τα προσφατα γεγονότα στην ΟΥΕΦΑ...
ΥΓ:Βγαζω τον Αντονιόνι απο τα προηγούμενα,κεκτημενη ταχυτητα...

εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός.
Καταγράφω απλά τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεκαετίες τώρα...
όλες οι άλλες οπαδικές παπαριές πανταχώθεν είναι για να περνά η ώρα και να αποκτά νόημα το οπαδικό σας παραλήρημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ρε μην τους αποπαίρνεις.... Μιλάνε για κουτόχορτο του Κόκκαλη οι υποστηρικτές του μεσσία Ντεμίνιο.......
[size=13pt]Έσπασες και τις 20.000 γιγαντομέγιστε!!![/size]
respect4.gif
 [/URL]  
respect8.gif
 [/URL]  
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
[size=13pt]Έσπασες και τις 20.000 γιγαντομέγιστε!!![/size]
respect4.gif
 [/URL]  
respect8.gif
 [/URL]   http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/respect/respect17.gif[/img[/URL]]

[/quote]

θες να τα κατεβάσω με μαγικό τρόπο;
όχι τιποτα αλλο να μου λες κάθε λίγο και λιγάκι συγχαρητήρια.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός.
Καταγράφω απλά τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεκαετίες τώρα...
όλες οι άλλες οπαδικές παπαριές πανταχώθεν είναι για να περνά η ώρα και να αποκτά νόημα το οπαδικό σας παραλήρημα.
Αν με διαβαζεις φιλε Περσόνα θα δεις οτι πρωτος εγω απέχω από καθε ειδους παραληρηματα.Αλλα κάποια πράγματα βαρανε στο ματι ρε φίλε..Δεν μπορει ολοι να μπαινουν στο ιδιο καζανι.
ΥΓ:Μεγαλέφαντε de jure ειναι όντως..Πες μου και τι σημαίνει χωρίς να googlaρεις... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αν με διαβαζεις φιλε Περσόνα θα δεις οτι πρωτος εγω απέχω από καθε ειδους παραληρηματα.Αλλα κάποια πράγματα βαρανε στο ματι ρε φίλε..Δεν μπορει ολοι να μπαινουν στο ιδιο καζανι.
ΥΓ:Μεγαλέφαντε de jure ειναι όντως..Πες μου και τι σημαίνει χωρίς να googlaρεις... ;)

στην πουστιά και την απάτη δεν υπάρχει ζυγι...
αλλιώς καταντάς σαν τους νουδουπασόκους που προσπαθούν να μας πείσουν ποιός είναι ο πιο μικρός μαλάκας.....

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και πως θα ξέρεις ότι σου είπα το σωστό;;;; :huh:
Είχα την τιμή να τα μάθω από μεγάλους δασκάλους,
ανάμεσα στους οποίους κ' ο Περσόνας, που μάλλον θα με κράξει τώρα!!!!! :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και πως θα ξέρεις ότι σου είπα το σωστό;;;; :huh:
Είχα την τιμή να τα μάθω από μεγάλους δασκάλους,
ανάμεσα στους οποίους κ' ο Περσόνας, που μάλλον θα με κράξει τώρα!!!!! :2funny: :2funny:

για κάτι σε είχα διορθώσει τιτανομέγιστε αλλά δε θυμάμαι τι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom