Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγω αλλο πιστευω...Φανταζεσαι να παρουσιαζε ο κοκκαλης παιχτη 250 χιλιαδων για τη θεση του αριστερου χαφ???Δεν θα μπορουσε να ακουστει απο τη γιουχα... :2funny:(ειστε και κακκομαθημενοι εσεις οι γαυροι.... :grin:)
Έχουμε 3 επιλογές:
Τον Ζαϊρί που ήρθε ελεύθερος.
Το Λεονάρντο που αποφάσισε να παίξει και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για τη θέση.
Το Σοϊλέδη από τις ακαδημίες.

Δλδ 3 παίκτες στο τζάμπα σχεδόν για τη θέση του Τζόλε!!! :priest: Αυτός των 250.000 θα μας πείραζε;;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τώρα που το λες...και την Φιορεντίνα σχολίασε! :rolleyes:
Δεν τη σχολίασα παπαρίδη...κι εγώ την είχα ποντάρει :birdman:

Εσύ γκαντεμιάζεις όλο τον κόσμο(βλέπε στρατηγό,κοκολόγκο...) :grin:

Υ.Γ ευτυχώς δεν σχολίασα τον 1 της Βόλφσμπουρκ με το Αμβούργο το Σάββατο... :tooth:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Θα σου δειξω εγω... :grin: :grin:

Α.ε.κ ασσος απο εδω μεχρι την Ρουμανια...  Ολο το χρημα πανω της!

ΥΓ! Γκαντεμιασε το ρε πουστη Μητσοτακη!   Να γελασει και ο καθε πικραμενος... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ΥΓ! Γκαντεμιασε το ρε πουστη Μητσοτακη!   Να γελασει και ο καθε πικραμενος... :2funny: :2funny: :2funny:
%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Δεν γκαντεμιάζεται η υπερομάδα ρε κουβά! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Αν θες να πάθει 5 εγκεφαλικά ο παπαρόγατος,πόνταρε έστω και 1 ευρώ στο διπλό της ΑΕΚ μέσα στα Γιάννενα :2funny: :2funny:
Θα κάνει κανα μήνα να μπεί στο μπού η λούγκρα :boobies:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγω αλλο πιστευω...Φανταζεσαι να παρουσιαζε ο κοκκαλης παιχτη 250 χιλιαδων για τη θεση του αριστερου χαφ???Δεν θα μπορουσε να ακουστει απο τη γιουχα... :2funny:(ειστε και κακκομαθημενοι εσεις οι γαυροι.... :grin:)
Γίνεται να φέρει τον Κ.Ρονάλντο με 1 ευρώ;;;;; Δε θα με χάλαγε. :dancing: :dancing:
Μπουχτίσαμε από ακριβά παλτά τόσα χρόνια!!
Μπάλα να ξέρει και ας παίζει στο 3ο τοπικό της Μαδαγασκάρης με 50 ευρώ το μήνα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν θες να πάθει 5 εγκεφαλικά ο παπαρόγατος,πόνταρε έστω και 1 ευρώ στο διπλό της ΑΕΚ μέσα στα Γιάννενα :2funny: :2funny:
Θα κάνει κανα μήνα να μπεί στο μπού η λούγκρα :boobies:
Ειδικά αν του πεις not bud... :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γίνεται να φέρει τον Κ.Ρονάλντο με 1 ευρώ;;;;; Δε θα με χάλαγε. :dancing: :dancing:
Μπουχτίσαμε από ακριβά παλτά τόσα χρόνια!!
Μπάλα να ξέρει και ας παίζει στο 3ο τοπικό της Μαδαγασκάρης με 50 ευρώ το μήνα.
μας δουλεύεις;
έστω ας βάλει το Σολεϊδη. Εμένα μου φτάνει.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αυτόν τον πωλονοβραζιλιάνο που πήραμε πάντως όσοι είχαν την ευκαιρία τον παρακολούθησαν στο πρόσφατο φιλικό με την Εθνική μας. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε. Μακάρι το παιδί να μπορέσει να δώσει στην ομάδα μας.

Βατραχε όλα αντερ κοντρολ έτσι?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
μας δουλεύεις;
έστω ας βάλει το Σολεϊδη. Εμένα μου φτάνει.
Επειδή είπε ο hitman ότι θα αρχίζαμε τους κορνέδες αν μας έφερναν παίκτη με 250.000.
Για τον Σόλε θα συμφωνήσω για 1000η φορά, αλλά δε γίνεται να παίξει πάρα πολλά παιχνίδια γιατί θα καεί.
Αν παίξει 10-15 ημίχρονα στο πρωτάθλημα και βγάλει το Κύπελλο μόνος του(πλην αγώνων με βαζελοχανούμια, εκτός κ'αν διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά), θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος.
Και από του ΧΡΟΝΟΥ, βασικότατος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έλα μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ 3 ώρες έμειναν ορέεεεεεεεεεεεεεεεε.

Ρε σεις ,παίζουμε(κοιτα που καταντήσαμε) το ματς της χρονιάς σήμερα και ασχολείστε με τις μεταγραφές;;;;

κάτσε να περάσουμε κ οι μεταγραφές από αύριο.

Σημέρα η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ για 1.000.000.000 λόγους να προκριθεί και όσοι είστε Αθήνα και μπορείτε ανηφορίστε ΟΑΚΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
Ελπίζω να με καταλαβαίνετε και όσοι μπορείτε να κάνετε το ίδιο σήμερα,που πιστεύω να είστε πιο υγειής από εμένα

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Έλα μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ 3 ώρες έμειναν ορέεεεεεεεεεεεεεεεε.

Ρε σεις ,παίζουμε(κοιτα που καταντήσαμε) το ματς της χρονιάς σήμερα και ασχολείστε με τις μεταγραφές;;;;

κάτσε να περάσουμε κ οι μεταγραφές από αύριο.

Σημέρα η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ για 1.000.000.000 λόγους να προκριθεί και όσοι είστε Αθήνα και μπορείτε ανηφορίστε ΟΑΚΑ.

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
Ελπίζω να με καταλαβαίνετε και όσοι μπορείτε να κάνετε το ίδιο σήμερα,που πιστεύω να είστε πιο υγειής από εμένα
Όλοι στο ΟΑΚΑ απόψε δίπλα στην ομάδαρα μας.....

Εσύ Αεκτζή,που δεν θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Καλή τύχη  και ο ΘΕΟΣ μαζί μας.Ξεκινάμε και μεις να πάμε και ότι γίνει.ΕΛΑ ΜΩΡΗ Α Ε Κ Α Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή είπε ο hitman ότι θα αρχίζαμε τους κορνέδες αν μας έφερναν παίκτη με 250.000.
Για τον Σόλε θα συμφωνήσω για 1000η φορά, αλλά δε γίνεται να παίξει πάρα πολλά παιχνίδια γιατί θα καεί.
Αν παίξει 10-15 ημίχρονα στο πρωτάθλημα και βγάλει το Κύπελλο μόνος του(πλην αγώνων με βαζελοχανούμια, εκτός κ'αν διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά), θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος.
Και από του ΧΡΟΝΟΥ, βασικότατος.
μωρέ ακόμα και το Λεντέσμα είναι ικανός να τον βάλει αριστερό χαφ για να μην βάλει τον πιτσιρικά να παίξει, θα μου το θυμηθείς. Άλλον Βάλβέρντε βρήκαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom