gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα που το λες...και την Φιορεντίνα σχολίασε!Αν και απο οτι ειδα εσυ ησουν ο πρωτος που σχολισαες το ποστ μου... Με το ομορφο "not bud"
Τώρα που το λες...και την Φιορεντίνα σχολίασε!Αν και απο οτι ειδα εσυ ησουν ο πρωτος που σχολισαες το ποστ μου... Με το ομορφο "not bud"
Έχουμε 3 επιλογές:Εγω αλλο πιστευω...Φανταζεσαι να παρουσιαζε ο κοκκαλης παιχτη 250 χιλιαδων για τη θεση του αριστερου χαφ???Δεν θα μπορουσε να ακουστει απο τη γιουχα... (ειστε και κακκομαθημενοι εσεις οι γαυροι.... )
Τον βρηκαμε δλδ το "ενοχο"Τώρα που το λες...και την Φιορεντίνα σχολίασε!
Δεν τη σχολίασα παπαρίδη...κι εγώ την είχα ποντάρειΤώρα που το λες...και την Φιορεντίνα σχολίασε!
Μάθε να παίζεις ρε ερασιτέχνη!Τον βρηκαμε δλδ το "ενοχο"
Αν και τα "Μητσοτακικα" πρωτεια μην ανησυχεις,δυσκολα θα τα χασεις...!
ΥΓ! Γκαντεμιασε το ρε πουστη Μητσοτακη! Να γελασει και ο καθε πικραμενος...
Δεν γκαντεμιάζεται η υπερομάδα ρε κουβά!Θα σου δειξω εγω...
Α.ε.κ ασσος απο εδω μεχρι την Ρουμανια... Ολο το χρημα πανω της!
Αν θες να πάθει 5 εγκεφαλικά ο παπαρόγατος,πόνταρε έστω και 1 ευρώ στο διπλό της ΑΕΚ μέσα στα ΓιάννεναΘα σου δειξω εγω...
Α.ε.κ ασσος απο εδω μεχρι την Ρουμανια... Ολο το χρημα πανω της!
Γίνεται να φέρει τον Κ.Ρονάλντο με 1 ευρώ;;;;; Δε θα με χάλαγε.Εγω αλλο πιστευω...Φανταζεσαι να παρουσιαζε ο κοκκαλης παιχτη 250 χιλιαδων για τη θεση του αριστερου χαφ???Δεν θα μπορουσε να ακουστει απο τη γιουχα... (ειστε και κακκομαθημενοι εσεις οι γαυροι.... )
Ειδικά αν του πεις not bud...Αν θες να πάθει 5 εγκεφαλικά ο παπαρόγατος,πόνταρε έστω και 1 ευρώ στο διπλό της ΑΕΚ μέσα στα Γιάννενα
Θα κάνει κανα μήνα να μπεί στο μπού η λούγκρα
μας δουλεύεις;Γίνεται να φέρει τον Κ.Ρονάλντο με 1 ευρώ;;;;; Δε θα με χάλαγε.
Μπουχτίσαμε από ακριβά παλτά τόσα χρόνια!!
Μπάλα να ξέρει και ας παίζει στο 3ο τοπικό της Μαδαγασκάρης με 50 ευρώ το μήνα.
Επειδή είπε ο hitman ότι θα αρχίζαμε τους κορνέδες αν μας έφερναν παίκτη με 250.000.μας δουλεύεις;
έστω ας βάλει το Σολεϊδη. Εμένα μου φτάνει.
Όλοι στο ΟΑΚΑ απόψε δίπλα στην ομάδαρα μας.....Έλα μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ 3 ώρες έμειναν ορέεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ρε σεις ,παίζουμε(κοιτα που καταντήσαμε) το ματς της χρονιάς σήμερα και ασχολείστε με τις μεταγραφές;;;;
κάτσε να περάσουμε κ οι μεταγραφές από αύριο.
Σημέρα η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ για 1.000.000.000 λόγους να προκριθεί και όσοι είστε Αθήνα και μπορείτε ανηφορίστε ΟΑΚΑ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΩ ΑΛΛΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ.
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
Ελπίζω να με καταλαβαίνετε και όσοι μπορείτε να κάνετε το ίδιο σήμερα,που πιστεύω να είστε πιο υγειής από εμένα
μωρέ ακόμα και το Λεντέσμα είναι ικανός να τον βάλει αριστερό χαφ για να μην βάλει τον πιτσιρικά να παίξει, θα μου το θυμηθείς. Άλλον Βάλβέρντε βρήκαμε.Επειδή είπε ο hitman ότι θα αρχίζαμε τους κορνέδες αν μας έφερναν παίκτη με 250.000.
Για τον Σόλε θα συμφωνήσω για 1000η φορά, αλλά δε γίνεται να παίξει πάρα πολλά παιχνίδια γιατί θα καεί.
Αν παίξει 10-15 ημίχρονα στο πρωτάθλημα και βγάλει το Κύπελλο μόνος του(πλην αγώνων με βαζελοχανούμια, εκτός κ'αν διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά), θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος.
Και από του ΧΡΟΝΟΥ, βασικότατος.