Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τελευταία στιγμή,ξυπνήσαμε φαίνεται,μεταγραφικά,αλλά ρε πουστη μου την τελευταία στιγμή,που υποτίθεται ότι την μόνταρες την ομάδα;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλημέρα Σκοτεινέ, καλώς ήρθες. Δεν ανέβηκα Αθήνα πριν μάθω ότι θα αναβληθεί το ντέρμπυ. Φεύγω Αμερική σε ένα μήνα και έχω τρέξιμο. Απόψε άντε να δούμε τι θα γίνει......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον τον Κρητίκαρο.Ελπίζω Αμερική να πας για καλό σκοπό.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Σκοτεινέ, καλώς ήρθες. Δεν ανέβηκα Αθήνα πριν μάθω ότι θα αναβληθεί το ντέρμπυ. Φεύγω Αμερική σε ένα μήνα και έχω τρέξιμο. Απόψε άντε να δούμε τι θα γίνει......

Και να γινόταν το ντέρμπι,δεν θα ήμουν μέσα τελικά.Εκείνη την ώρα με χειρουργούσαν,όχι βέβαια σαν τα διαιτητικα χειρουργεία που εχουμε συνηθίσει,αλλά πολύ χειρότερα

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μην κάνετε καμία μαλακία και φέρετε τον Μάντζιο στην ΑΕΚ. Ούτε μισό Τζιμπούρ δεν άξίζει ο άμπαλος. Μην τολμήσετε!!!
Και δεν το συζητάω για Γκούμα!! Εκεί θα είναι τα μεγάλα γλέντια. Δεν τον βλέπω νακλείνει πουθενά και ανησυχώ πολύ ότι θα μας τον φέρει ο Ντούσαν σαν εκβιαστική λύση τελευταία μέρα.

Κανόνισε Ντούσαν!!!!!

+1000000000000000000000000000
μακριά από τον Γκουμα γιατι μας βλέπω να  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και να γινόταν το ντέρμπι,δεν θα ήμουν μέσα τελικά.Εκείνη την ώρα με χειρουργούσαν,όχι βέβαια σαν τα διαιτητικα χειρουργεία που εχουμε συνηθίσει,αλλά πολύ χειρότερα

Περαστικά! Για καλό σκοπό πάω Αμερική, επαγγελματικός λόγος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά πάτερ μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πες καλύτερα ότι σας έφτυσε η παιχτούρα! :rockon:
Ο Κρόκους πουλούσε τρελίτσα όταν τον ρωτήσανε για μεταγραφές μετά το ματς! :2funny:
έλα ρε συ την παικτούρα...
γι-αυτό κάνουνε ουρά όλες οι ομάδες για την πάρτη του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εν τω μεταξύ το κακό είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει Ευρώπη μέχρι το τέλος του χρόνου γιατί έπαιξε με τους Πολωνούς στον προηγούμενο γύρο. ΄Πολύ κακό αυτό. Οσο για τους γαύρους, την προηγούμενη μέρα οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Γκερέιρο πάει στον Ολυμπιακό. κατά τα άλλα δεν τον ήθελαν.
Τώρα για τον Νέμεθ, καλά χριστούγεννα όπως λέει και ο gatto. Δηλαδή ρε παιδιά, από την μία δεν θα τον έχουμε και από την άλλη απαξιώνει ο άλλος και τον Τζιμπούρ και μας λέει ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους. είναι σοβαρά πράγματα αυτά σε μία ομάδα, ένας παίκτης και ένας προπονητής να μην μιλάνε? Ελεος ρε πούστη μου!! Εάν δεν πάρουμε δηλαδή τον Ζόνας, την βάψαμε μεγαλοπρεπώς.

Ολοι γήπεδο σήμερα!!!!
1.από πότε πιστεύετε τις εφημερίδες;
2. επειδή το έγραψε μια φυλλάδα ισχύει; Ποιά το έγραψε που είναι τόσο έγγυρη;
3. Στο τέλος των μεταγραφών κρίνονται όλοι. Μέχρι στιγμής...περιμένουμε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Περαστικά ρε darky, σιδερένιος. Προσπάθησαν να βγάλουν την Αεκ απο το μυαλό σου?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νταρκ, περαστικά.
Η μεταγραφές κύλισαν φέτος όπως και πέρσι.
Στο τέλος έφερε παίκτες η ΑΕΚ πέρσι, στο τέλος φέρνει και φέτος.
Τα ίδια και ο Ολυμπιακός.
Τα ίδια και ο ΠΑΟ (δεν νομίζω πως θα κάνει μεταγραφή άλλη) - πέρσι τις έκανε μαζεμένες στην αρχή και πάπαλα (πήρε και ένα μαλάκα στο τέλος και αυτά ήτανε)

Ακριβώς τα ίδια έργα είδαμε.
Τώρα, ας ελπίσουμε οι Ολυμπιακοί πως αυτός που θα πάρουμε τώρα θα εξελιχθεί σε Ντιόγο περίπτωση.
Τώρα, εσάς ....αν σας βολεύει να εξελιχθεί ο Γκερέιρο ή ο Μάτζιος σε περίπτωση Τσιμπούρη...δεν το ξέρω

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδελφέ χανουμηηηηηηηη!!Περαστικά ρε,όλα καλά να πάνε και αυτοί που μας διοικούνε να πάνε να γ@@@@@ε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Περαστικά ρε darky, σιδερένιος. Προσπάθησαν να βγάλουν την Αεκ απο το μυαλό σου?

Βγαίνει μωρέ η ΑΡΡΩΣΤΙΑ από το μυαλό.Εδώ μου είπαν να μην κάνω τίποτα για μια βδομάδα,να μείνω σπίτι,αλλά ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ θα είναι στις επάλξεις κανονικά.
Με βλέπω στα γκολ να πετάω τους επιδέσμους μέσα γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βγαίνει μωρέ η ΑΡΡΩΣΤΙΑ από το μυαλό.Εδώ μου είπαν να μην κάνω τίποτα για μια βδομάδα,να μείνω σπίτι,αλλά ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ θα είναι στις επάλξεις κανονικά.
Με βλέπω στα γκολ να πετάω τους επιδέσμους μέσα γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
:zombie:
Μια μούμια στο γήπεδο
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom