trelopapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιος γαμάει την υγεία μπρος στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
το πλέον αντιφατικό και συνάμα γλωσσολογικά αποδεκτό
ποιος γαμάει την υγεία μπρος στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Τελευταία στιγμή,ξυπνήσαμε φαίνεται,μεταγραφικά,αλλά ρε πουστη μου την τελευταία στιγμή,που υποτίθεται ότι την μόνταρες την ομάδα;
Καλημέρα Σκοτεινέ, καλώς ήρθες. Δεν ανέβηκα Αθήνα πριν μάθω ότι θα αναβληθεί το ντέρμπυ. Φεύγω Αμερική σε ένα μήνα και έχω τρέξιμο. Απόψε άντε να δούμε τι θα γίνει......
μην κάνετε καμία μαλακία και φέρετε τον Μάντζιο στην ΑΕΚ. Ούτε μισό Τζιμπούρ δεν άξίζει ο άμπαλος. Μην τολμήσετε!!!
Και δεν το συζητάω για Γκούμα!! Εκεί θα είναι τα μεγάλα γλέντια. Δεν τον βλέπω νακλείνει πουθενά και ανησυχώ πολύ ότι θα μας τον φέρει ο Ντούσαν σαν εκβιαστική λύση τελευταία μέρα.
Κανόνισε Ντούσαν!!!!!
Και να γινόταν το ντέρμπι,δεν θα ήμουν μέσα τελικά.Εκείνη την ώρα με χειρουργούσαν,όχι βέβαια σαν τα διαιτητικα χειρουργεία που εχουμε συνηθίσει,αλλά πολύ χειρότερα
έλα ρε συ την παικτούρα...Πες καλύτερα ότι σας έφτυσε η παιχτούρα!
Ο Κρόκους πουλούσε τρελίτσα όταν τον ρωτήσανε για μεταγραφές μετά το ματς!
1.από πότε πιστεύετε τις εφημερίδες;εν τω μεταξύ το κακό είναι ότι δεν έχει δικαίωμα να παίξει Ευρώπη μέχρι το τέλος του χρόνου γιατί έπαιξε με τους Πολωνούς στον προηγούμενο γύρο. ΄Πολύ κακό αυτό. Οσο για τους γαύρους, την προηγούμενη μέρα οι εφημερίδες έγραφαν ότι ο Γκερέιρο πάει στον Ολυμπιακό. κατά τα άλλα δεν τον ήθελαν.
Τώρα για τον Νέμεθ, καλά χριστούγεννα όπως λέει και ο gatto. Δηλαδή ρε παιδιά, από την μία δεν θα τον έχουμε και από την άλλη απαξιώνει ο άλλος και τον Τζιμπούρ και μας λέει ότι δεν μιλάνε μεταξύ τους. είναι σοβαρά πράγματα αυτά σε μία ομάδα, ένας παίκτης και ένας προπονητής να μην μιλάνε? Ελεος ρε πούστη μου!! Εάν δεν πάρουμε δηλαδή τον Ζόνας, την βάψαμε μεγαλοπρεπώς.
Ολοι γήπεδο σήμερα!!!!
παυλε περαστικα ρε
Περαστικά ρε darky, σιδερένιος. Προσπάθησαν να βγάλουν την Αεκ απο το μυαλό σου?Και να γινόταν το ντέρμπι,δεν θα ήμουν μέσα τελικά.Εκείνη την ώρα με χειρουργούσαν,όχι βέβαια σαν τα διαιτητικα χειρουργεία που εχουμε συνηθίσει,αλλά πολύ χειρότερα
Αδελφέ χανουμηηηηηηηη!!Περαστικά ρε,όλα καλά να πάνε και αυτοί που μας διοικούνε να πάνε να γ@@@@@ε!!!!Και να γινόταν το ντέρμπι,δεν θα ήμουν μέσα τελικά.Εκείνη την ώρα με χειρουργούσαν,όχι βέβαια σαν τα διαιτητικα χειρουργεία που εχουμε συνηθίσει,αλλά πολύ χειρότερα
Περαστικά ρε darky, σιδερένιος. Προσπάθησαν να βγάλουν την Αεκ απο το μυαλό σου?
Βγαίνει μωρέ η ΑΡΡΩΣΤΙΑ από το μυαλό.Εδώ μου είπαν να μην κάνω τίποτα για μια βδομάδα,να μείνω σπίτι,αλλά ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ θα είναι στις επάλξεις κανονικά.
Με βλέπω στα γκολ να πετάω τους επιδέσμους μέσα γαμώ την τρέλλα μου,γαμώ.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μια μούμια στο γήπεδο