Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Σώτος είναι μάγκας και ξηγημένο παιδί, γι'αυτό δεν έκανε χωριό εκεί στο βαζελάδικο.  Για να καταλάβετε φίλοι πόσο μάγκας παντελονάτος είναι ο Κυργιάκος και γιατί τα πήρε στο κρανίο με τους διάφορους "καλοθελητές" του πράσινου τύπου, έγινε σήμερα γνωστό ότι γι'αυτή τη συνάντηση με τους υπεύθυνους του βάζελου στα γραφεία της ΠΑΕ για την οικονομική τους διαφορά, είχε ειδοποιήσει από πριν και την διοίκηση της ΑΕΚ και τον Μπάγιεβιτς ότι θα συναντηθούν....
Κάτα τα άλλα οι μπραουδάκηδες και οι βεργήδες είναι και ΑΕΚτζηδες... :jerking: :jerking: :birdman:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Την είπε το αλάνι του Πατέρα για το κότερο και παρεξήγησε ο θρεμέντερ??????? Χαχαχαχαχαχα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πόσες ανακοινώσεις σε μια μέρα έβγαλε τελικά ο βάζελος,μέχρι να αποφασίσει τελικά τι έγινε με τον Σώτι;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως σήμερα η DERBY ξεμπροστιασε την διοίκηση του βάζελου για τα τερτίπια της στο θέμα του Κυργιάκου. :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο συγκεκριμενος παραγοντας ειχε δωσει δειγματα της γραφικοτητας του απο περσυ(κοτερα,πουρα,κομπολογια).Να τα κανει αυτα ενας νεοπλουτος τυχοδιωκτης οπως ο ψωμιαδης παει και ερχεται,αλλα να φερεται ετσι ενας γονος μιας εκ των παλαιοτερων εφοπλιστικων οικογενειων της χωρας ειναι τραγικο..Αφου αρχικα διεψευδαν συναντηση,μετα τη δεχονταν και ελεγαν οτι θα βγαλουν ανακοινωση,ανακοινωση η οποια τελικα υπαγορευτηκε στους ρεπορτερ.... :jerking: :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο συγκεκριμενος παραγοντας ειχε δωσει δειγματα της γραφικοτητας του απο περσυ(κοτερα,πουρα,κομπολογια).Να τα κανει αυτα ενας νεοπλουτος τυχοδιωκτης οπως ο ψωμιαδης παει και ερχεται,αλλα να φερεται ετσι ενας γονος μιας εκ των παλαιοτερων εφοπλιστικων οικογενειων της χωρας ειναι τραγικο..Αφου αρχικα διεψευδαν συναντηση,μετα τη δεχονταν και ελεγαν οτι θα βγαλουν ανακοινωση,ανακοινωση η οποια τελικα υπαγορευτηκε στους ρεπορτερ.... :jerking: :jerking:

Μεγας καραγιόζης.Παραγοντικά αποτυχημένος(βλέπε Εθνικός)και τώρα που βρήκε από το πουθενά το προεδριλίκι του ΠΑΟ,ήρθε να το παίξει βαρύμαγκας κάτι σαν τον Ρίνγκο(Γ.Βαρδινογιάννης),μόνο που ο Ρίνγκο ήταν μάγκας με τα όλα του κ δρούσε υπογείως.
Ο φάδερ μόνο πούρα,δηλώσεις κλπ,κλπ είναι κ ο γνήσιος κόσμος του ΠΑΟ ,έχει απηυδήσει με τις μαλακίες του,που παραπέμπουν σε διοικήσεις άλλων ομάδων.

Μα καλά,αν δεν συναντήσει καποιον παίχτη στο κότερο,deal δεν γίνεται;;;
δηλαδή το κότερο τι δηλώνει;;;;
αντε με τους μαλάκες που έχουμε μπλεξει.

Λες κ αν συναντησει κανά παίχτη στο σπίτι του,θα του πέσει του βλάκα το ιματζ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πατέρας=Βουτσάς.

Εχω κ κότερο,πάμε μια βόλτα;;;

κάτι τετοιο μου θυμίζει

το κότερο,το κοτερο,το κότερο,γαμώ το κότερο μου γαμώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μην πάμε να παρουμε κανέναν παίχτη,από την άλλη,και δεν γίενι σήριαλ με 1478 επεισόδια :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αααααααα τώρα να δείτε τι εχει να γίνει με το κότερο του Πατέρα κ τον Γιούρκα που τον θέλει ο βάζελος.
Θα παέι ο Γιούρκας στο κότερο να μιλήσει με τον Πατερα,θα δει κότερα,πισίνες,γκλαμουριές κλπ,κλπ ο Γιούρκας στο κότερο-όρεξη για μπάλλα δεν έχει κ πολύ,τον βλέπω να κάνει αρμένικη βίζιτα του Πατέρα κ να μην ξεκολλάει από την βάρκα του.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν δεν εχεις λεφτα αυτες ειναι οι συνεπειες.....Παντως αν γινει αλλη μια μεταγραφη εκτος του μπακ,καλο  θα ηταν να την ψαχναμε για ενα μεσο μου να μαρκαρει και να κοβει ισοροπημενα...Αυτο λειπει απο την ομαδα...Ενας παρτενερ για μακκο....Αλλα τετοιος παιχτης θελει χρονο και χρημα,και εμεις δεν εχουμε τιποτα απο τα 2....
Αααααααα τώρα να δείτε τι εχει να γίνει με το κότερο του Πατέρα κ τον Γιούρκα που τον θέλει ο βάζελος.
Θα παέι ο Γιούρκας στο κότερο να μιλήσει με τον Πατερα,θα δει κότερα,πισίνες,γκλαμουριές κλπ,κλπ ο Γιούρκας στο κότερο-όρεξη για μπάλλα δεν έχει κ πολύ,τον βλέπω να κάνει αρμένικη βίζιτα του Πατέρα κ να μην ξεκολλάει από την βάρκα του.
Αρκει να εχει κλειστο παρκινγκ στη μαρινα για την λαμπο.... :2funny: :2funny: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως αμα γουσταρει του ριχνω μια στα αυτια του γιουρκα στην ευθεια... :P :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι να κλάσει μωρέ ο μπάμιας.Θα φοβάται να την βγαλει έξω,για να μην του την ματιάσουν.

Θα τον πάρει τελικά ο Πατέρας τον Γιούρκα,γιατί έχουν την ίδια φιλοσοφία...όχι ποδοσφαιρική,γκλαμουρική εννοώ.

Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την επική επιστροφή του Γιούρκα στην βαζέλα,είναι να τσακωθούν οι 2 αντρες για το που θα γίνει το deal:

στην βάρκα ή στο matcbox(Lambo)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ismaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll Blancoooooooooooooooooooooooooo :s&m_2:

Πρόκειται για τον παίκτη «σημαία» της ΑΕΚ, όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Θανόπουλος. Ο κόσμος τον λατρεύει, και εκείνος ανταποδίδει την αγάπη του, πυροβολώντας κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Ισμαελ Μπλάνκο, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου με τον «Δικέφαλο» μέχρι το 2013. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τη διάθεση που δείχνει η ΑΕΚ να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό μου. Η συζήτηση του προέδρου με τον μάνατζέρ μου έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και στις 29 Αυγούστου θα γίνει η τελική συνάντηση για να ολοκληρωθεί το θέμα.

»Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς αυτή είναι και η πρόθεση της ΑΕΚ και η δική μου. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ μου έχει φερθεί άψογα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας.

»Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά και η δική μου πρόθεση είναι να μείνω περισσότερα χρόνια», είπε αρχικά ο Μπλάνκο στην «Εξέδρα των Σπορ».

Για το αν αποτελεί σημαία για την ΑΕΚ, δήλωσε με σαφήνεια: «Αυτό το είχε πει ο πρόεδρος και στον Γκουστάβο Οναΐντια (ο άλλος μάνατζέρ του), στη συνάντηση που είχαν κάνει στις αρχές Ιουλίου. Σίγουρα με γεμίζει υπερηφάνεια το γεγονός ότι η ΑΕΚ με θεωρεί 'σημαία' της.
»Είναι μια επιβράβευση για εμένα ο τρόπος που με αντιμετωπίζει η ομάδα μου. Ολοι στην ΑΕΚ μου έχουν φερθεί πολύ καλά και με έχουν κάνει να νιώθω ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ».

Τέλος, ο Μπλάνκο μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, τον Λεονάρντο:

«Σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του. Είμαστε λίγες ημέρες μαζί στις προπονήσεις, όμως, δείχνει ότι έχει τα προσόντα για να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να του πάνε όλα καλά, να βρει γρήγορα τη φόρμα του και να προσφέρει στην ΑΕΚ αυτά που περιμένει από εκείνον».

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε αεκτσηδες
ισχυει οτι παλια διναν ραντεβου μελη της οριτζιναλ
και πλακωνονταν μεταξυ τους στα εκτος;
λογο του διχασμου

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το ότι υπήρχε,και εξακολουθεί να υπάρχει κόντρα στην ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ αυτό ισχύει.
Οι Πειρατές του Ονείρου,το γνωστό κλαμπ του Γαλατσίου,νομίζω ότι απέχει ακόμα από τα ματς της ΑΕΚ-κάτι που γίνεται πολλά χρόνια τώρα.Τώρα όσον αφορά τα ξυλίκια,δεν το ξέρω,αλλά από αυτούς ολά να τα περιμένεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε αεκτσηδες
ισχυει οτι παλια διναν ραντεβου μελη της οριτζιναλ
και πλακωνονταν μεταξυ τους στα εκτος;
λογο του διχασμου
Το παλια δεν ανηκει και σε πολυ μακρινο παρελθον......Γενικα η οριτζιναλ ηταν διχασμενη πριν καποια χρονια,κυριως για χρηματικες διαφορες στα εσοδα του συνδεσμου(καπελα σε εισητηρια,συνδρομες,αξεσουαρ)....Η κατασταση επι ντεμη ειχε βελτιωθει καθως ειχαν συστρατευθει ολοι κατα του......Αυτο που λεει ο σκοτεινος για τους πειρατες ειναι συνεπεια αυτης της παλαιας κοντρας...Επειδη εχει τυχει να βρεθω σε συγκεντρωσεις και οριτζιναλ και πειρατων,το κλιμα ειναι ακομα παγωμενο....Επαναλαμβανω ομως οτι ξυλο εχει να πεσει τουλαχιστον 5-6 χρονια....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Ωχ καταλαβα..αλλο ενα παλτο στον παναθηναικο..

να δουμε ποτε θα φερουνε ενδεκαδατο αμυντικο. :headbang:

μου αρεσει που πριν απο 1 μην η "γατα" εγραφε

ο πατερας εκλεισε Μαρτσενα.

Θα καλεσε ο φαφλατας  ο πατερας κανα γλυφτρονι δημοσιογραφο

οτι τον εκλεισε προσωπικα αυτος.. :cheesy:

και επειδη τον εκλεισε προσωπικα αυτος ο Μαρτσενα ειναι ακομα στην Ισπανια ... ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο :tickedoff: :S

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο :tickedoff: :S
Που γινεται ακομα μεγαλυτερο απο τις δηλωσεις του σερβου.....Εδω δεν υπαρχει πλαγιο μπακ της προκοπης,δεν υπαρχει αμυντικο χαφ της προκοπης,δεν υπαρχει καν επιτελικος,και ο Κουαξ θυμηθηκε στις 15 αυγουστου οτι δεν του κανει ο Τζιμπουρ.Κανει τα αδυνατα δυνατα για να φορτωθουμε το παλτο το Ματζιο.... :headbang:.... :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom