Ismaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll Blancoooooooooooooooooooooooooo
Πρόκειται για τον παίκτη «σημαία» της ΑΕΚ, όπως έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Θανόπουλος. Ο κόσμος τον λατρεύει, και εκείνος ανταποδίδει την αγάπη του, πυροβολώντας κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο λόγος για τον Ισμαελ Μπλάνκο, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου με τον «Δικέφαλο» μέχρι το 2013.
«Είμαι πολύ χαρούμενος από τη διάθεση που δείχνει η ΑΕΚ να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό μου. Η συζήτηση του προέδρου με τον μάνατζέρ μου έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και στις 29 Αυγούστου θα γίνει η τελική συνάντηση για να ολοκληρωθεί το θέμα.
»Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς αυτή είναι και η πρόθεση της ΑΕΚ και η δική μου. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ μου έχει φερθεί άψογα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος της ομάδας.
»Εχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, αλλά και η δική μου πρόθεση είναι να μείνω περισσότερα χρόνια», είπε αρχικά ο Μπλάνκο στην «Εξέδρα των Σπορ».
Για το αν αποτελεί σημαία για την ΑΕΚ, δήλωσε με σαφήνεια: «Αυτό το είχε πει ο πρόεδρος και στον Γκουστάβο Οναΐντια (ο άλλος μάνατζέρ του), στη συνάντηση που είχαν κάνει στις αρχές Ιουλίου. Σίγουρα με γεμίζει υπερηφάνεια το γεγονός ότι η ΑΕΚ με θεωρεί 'σημαία' της.
»Είναι μια επιβράβευση για εμένα ο τρόπος που με αντιμετωπίζει η ομάδα μου. Ολοι στην ΑΕΚ μου έχουν φερθεί πολύ καλά και με έχουν κάνει να νιώθω ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ».
Τέλος, ο Μπλάνκο μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης, τον Λεονάρντο:
«Σιγά σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του. Είμαστε λίγες ημέρες μαζί στις προπονήσεις, όμως, δείχνει ότι έχει τα προσόντα για να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να του πάνε όλα καλά, να βρει γρήγορα τη φόρμα του και να προσφέρει στην ΑΕΚ αυτά που περιμένει από εκείνον».