Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενώ εσύ με τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ στην ομάδα σου,είσαι γνήσια Μπαοκάρα....
Ενώ εσύ με τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ στην ομάδα σου,είσαι γνήσια Μπαοκάρα....
εγώ είμαι γνήσιος και αυθεντικός ΜΠΑΟΚ... για τον ΠΑΟΚ ΔΞ/ΔΑ
Για αυτό και ΄΄αυθεντικέ΄΄ μου μένεις στας Αθήνας.
Χου ρε.
Το avatar σου πάντως δεν το κόβω και για πολύ μπαογκτζίδικο!εγώ είμαι γνήσιος και αυθεντικός ΜΠΑΟΚ... για τον ΠΑΟΚ ΔΞ/ΔΑ
Το avatar σου πάντως δεν το κόβω και για πολύ μπαογκτζίδικο!
Πάντως όσο και να φαίνεται εκτός "μόδας" αυτό που θα πω, η ΑΕΚ για μένα δεν χρειάζεται τόσο δεξί μπακ. Χρειάζεται Αριστερό μπακ (γιατί ο Καράμπελας ήταν μεγάλη έμπνευση του Ντούσαν) και επιτελικό χαφ. Δεξιά ο Κουτρομάνος μου φάνηκε πολύ βελτιωμένος και ο Γεωργέας.Ούγκο , Γκάκα...να δούμε ποιος θα σκύβει για το σαπούνι!
Το avatar σου πάντως δεν το κόβω και για πολύ μπαογκτζίδικο!
ααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχααααααααααααααα
αφού θέλει να τιμήσει το άξιο της Μπαοκάρας τέκνο,το καρντάσι Γ Κ Α Γ Κ Α Τ Σ Η.
ΤΕΛΟΣ.
ααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχααααααααααααααα
αφού θέλει να τιμήσει το άξιο της Μπαοκάρας τέκνο,το καρντάσι Γ Κ Α Γ Κ Α Τ Σ Η.
ΤΕΛΟΣ.
γιατί τι έχει ρεεεεεεεεεεεεε.. χάσουμε κερδίσουμε δέρνουμε...
Αριστερά έχεις Χουανφράν , Καράμπελα και στην ανάγκη βάζεις και Άλβες ή Γεωργέα!Τι να το κάνεις κι άλλο αριστερό μπακ?Αν έδιωχνες τον Χουανφράν θα συμφωνούσα αφού σε αυτή την φάση δεν φαίνεται ικανός ο Καράμπελας για να πάρει θέση βασικού...Πάντως όσο και να φαίνεται εκτός "μόδας" αυτό που θα πω, η ΑΕΚ για μένα δεν χρειάζεται τόσο δεξί μπακ. Χρειάζεται Αριστερό μπακ (γιατί ο Καράμπελας ήταν μεγάλη έμπνευση του Ντούσαν) και επιτελικό χαφ. Δεξιά ο Κουτρομάνος μου φάνηκε πολύ βελτιωμένος και ο Γεωργέας.
Δεν θα με χάλαγε και το δεξί μπακ αλλά.......
Κουφάλα ΣΚΟΤΕΙΝΕ αν ανέβω πάνω στις 23......βρες μέρος να κρυφτείς γιατί θα σε βάλω στη μέση με το τέρας!!!!!
Για την βράκα του Οβελίξ λεέι ρε,που κανονικά στα κόμιξ είναι με μπλε ρίγες.
αλλά από την γαυρίλα σου του την έκανες κόκκινη.Εκτός κ αν την πάτησες λόγω αχρωματοψίας που είναι γνώρισμα της προχωρημένης ηλικίας σου μπρε
θα σου αφήσω και σένα να ρίξεις μερικές... θα τον βάλω να γυαλίσει και τον σβέρκο με παρκετίνη.. για να κολάει η φάπα καλά...
Κουφάλα ΣΚΟΤΕΙΝΕ αν ανέβω πάνω στις 23......βρες μέρος να κρυφτείς γιατί θα σε βάλω στη μέση με το τέρας!!!!!
τι να ανέβεις μωρή κλάνα.
θα χεις φάει ιπτάμενη παντόφλα που θα πάει σύννεφο.Αφού από το σπάσιμο του κεφαλιου συο δεν θα χωράς από τους επίδεσμους να περάσεις τηνπόρτα του ΛΑΤΩ για να ρθείς
Του κόπηκε η μιλιά!!!!!!!!
Του κόπηκε η μιλιά!!!!!!!!
σιγά μην μου κόπεί μωρή φραγκόκοτα η μιλιά.Εδώ με ολόκληρο Πιγκουίνο(παπαριωνας) τα έβαλα,με τα 2 θρεφτάρια θα κολλήσω;;;