Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πρήζετε πούτσο ρε σεις :grin:
εδώ ένα αμάξι θες να πάρεις κ την ψάχνεις συνέχεια κ συνέχεια πόσο μάλλον για μια τέτοια αγορά.
Φίλε σκοτεινέ,εγώ μπορεί να πρήζω πούτσους  :grin: αλλά είμαι σίγουρος ότι θα θυμάσαι απο την εποχή της ENIC που ήθελε να ξεφορτωθεί την ΑΕΚ πόσοι ορκωτοί λογιστές έπιασαν αυτά τα γαμημένα τα βιβλία της παε  για να τα ελέγξουνε.Τα κατσιάσανε τα φουκαριάρικα σαν τα βυζιά της ειρήνης( milf)Μούσσες :boobies: τα κάνανε πιάσε πιάσε :grin: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λαγοι ειναι οι παναθηναικοι σαν το περσονα που χαφτουν τα παραμυθακια της διοικησης :cheesy: :cheesy:

γειά σου ρε τομμάσο παλλικάρι....

εδώ στο ιντερνετ κρύβεσαι...
δε θέλω να φανταστώ τι κάνεις στο γήπεδο........

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημερα παιδια. Κυκλοφορησε οτι ο καινουριος μετοχος φερνει επιθετικο που αρχιζει απο Σ.....Αν ισχυει θα ειναι μεγαλο μπαμ. Ας ελπισουμε οτι θα κλεισει

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Kαλημερα παιδια. Κυκλοφορησε οτι ο καινουριος μετοχος φερνει επιθετικο που αρχιζει απο Σ.....Αν ισχυει θα ειναι μεγαλο μπαμ. Ας ελπισουμε οτι θα κλεισει

ποιον λες?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ δεν ασχοληθήκατε σοβαρά να φέρετε πίσω τον Κατσουράνη. Τον "κατά τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή...
Ο Ντουντού σε μάρανε που δεν τον καλούν στην Εθνική, ενώ παίζει βασικό το κουτσάλογο;;;; :2funny: :2funny:
Μεγάλη κουβέντα για τον "κατα τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ίσως όμως ο Κώστας να μην ερχόταν παρα μόνο για τον Θεμιστοκλή..... Χώρια που δεν είχαμε τον "κροίσο" που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην ΑΕΚ, τύπου Σκλαβενίτη ας πούμε ή τον "κολοσσό", τύπου Τροχανα... :2funny: :2funny:

Μη μου πείς πάντως πως ο Ντουντου σας χαλάει... Θα αυτοκτονήσω μα τον Ενσαλίβα.....

Υ.Γ. Στην παράθεση που έκανες δεν μπορώ να ανοίξω το βιντεάκι για να καταλάβω τί θές να πείς αλλά κοινή διαπίστωση είναι πως ο Μητσικώστας δεν παίζεται....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μεγάλη κουβέντα για τον "κατα τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ίσως όμως ο Κώστας να μην ερχόταν παρα μόνο για τον Θεμιστοκλή..... Χώρια που δεν είχαμε τον "κροίσο" που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην ΑΕΚ, τύπου Σκλαβενίτη ας πούμε ή τον "κολοσσό", τύπου Τροχανα... :2funny: :2funny:

Μη μου πείς πάντως πως ο Ντουντου σας χαλάει... Θα αυτοκτονήσω μα τον Ενσαλίβα.....
:2funny: :2funny: :priest: :priest:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Τι να τον κάνω εγώ τον παίκτη αν δεν τον καλούν στην Εθνική;;
Αν ήταν τόσο καλός θα είχε φάει τη θέση του κουτσάλογου...

Όσο για το τεκμήριο, το βάζω σε εισαγωγικά γιατί εγώ ποτέ δεν το είδα.
Ο καλύτερος Έλληνας κλασσικός αμυντικός χαφ κατά τη γνώμη μου ήταν*
ο Στολτίδης. Ας θυμηθούμε απλά την "Ιερή Νύχτα".

Δεν παρακολουθώ παιχνίδια της ΑΕΚ ή της Μπενφίκα και δεν ξέρω αν
ο Κατσουράνης έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην (πετυχημένη) καριέρα του.

*(γιατί μπορεί και να παίξει ελάχιστα εώς καθόλου φέτος και να αποσυρθεί)

Συνημμένα

• sportday_l.jpg
    sportday_l.jpg
    231,9 KB · Εμφανίσεις: 17

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
υπεγραψε ο Δορκοφικης για δυο χρονια (1+1)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τι να τον κάνω εγώ τον παίκτη αν δεν τον καλούν στην Εθνική;;
Αν ήταν τόσο καλός θα είχε φάει τη θέση του κουτσάλογου...

Όσο για το τεκμήριο, το βάζω σε εισαγωγικά γιατί εγώ ποτέ δεν το είδα.
Ο καλύτερος Έλληνας κλασσικός αμυντικός χαφ κατά τη γνώμη μου ήταν*
ο Στολτίδης. Ας θυμηθούμε απλά την "Ιερή Νύχτα".

Δεν παρακολουθώ παιχνίδια της ΑΕΚ ή της Μπενφίκα και δεν ξέρω αν
ο Κατσουράνης έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην (πετυχημένη) καριέρα του.

*(γιατί μπορεί και να παίξει ελάχιστα εώς καθόλου φέτος και να αποσυρθεί)

Βρε Μεγάλεφαντε... Τί πας να μου πείς τώρα πως ο Ντουντού υστερεί σε αξία επειδή δεν τον καλούν στην εθνική. Αυτό είναι το κριτήριο σου γαμώ τον Ρίκκα μου?????

Μα τότε γιατί μου αναφέρεις τον Στολτίδη ως τον καλύτερο Έλληνα κλασικο αμυντικό χαφ..... Δεν φαντάζομαι να επικροτούσες την επιμονή του Χερ Όττο να μην τον επιλέγει στην πλέον φορμαρισμένη περίοδο του.... ΤΩΡΑ πια χλωμός ο Στολτίδης... Ο Ντούντού τώρα την ΔΙΑΝΥΕΙ.

Αν δείς πάντως τον Κατσουράνη φέτος πρόσεξε τον. Δεν θα βρεις και πολλούς Ελληνες χαφ με την ίδια ποιότητα που κόβει, πασάρει και σουτάρει ή σκοράρει γενικά...

Υ.Γ. Την "Ιερή Νύχτα" γιατί την βάζεις σε εισαγωγικά και μου το χαλάς? Ούτε αυτή την είδες?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βρε Μεγάλεφαντε... Τί πας να μου πείς τώρα πως ο Ντουντού υστερεί σε αξία επειδή δεν τον καλούν στην εθνική. Αυτό είναι το κριτήριο σου γαμώ τον Ρίκκα μου?????

Μα τότε γιατί μου αναφέρεις τον Στολτίδη ως τον καλύτερο Έλληνα κλασικο αμυντικό χαφ..... Δεν φαντάζομαι να επικροτούσες την επιμονή του Χερ Όττο να μην τον επιλέγει στην πλέον φορμαρισμένη περίοδο του.... ΤΩΡΑ πια χλωμός ο Στολτίδης... Ο Ντούντού τώρα την ΔΙΑΝΥΕΙ.

Αν δείς πάντως τον Κατσουράνη φέτος πρόσεξε τον. Δεν θα βρεις και πολλούς Ελληνες χαφ με την ίδια ποιότητα που κόβει, πασάρει και σουτάρει ή σκοράρει γενικά...

Υ.Γ. Την "Ιερή Νύχτα" γιατί την βάζεις σε εισαγωγικά και μου το χαλάς? Ούτε αυτή την είδες?

Συμφωνώ μαζί σου φίλε, ειρωνικά τα έγραφα τα παραπάνω.
Αυτό που έχω πει κατ'επανάληψη είναι ότι "το ποιος απίθανος καλείται σε κάθε Εθνική είναι θέμα του προπονητή" :2funny: :2funny:
Και ο Ντούνγκα και ο Χερ Όττο καλούν όποιον να 'ναι. Ο Στολτίδης σαφώς αδικήθηκε κατάφωρα από τον Ρεχάγκελ,
ο οποίος μόνο μετά την ΙΕΡΗ ΝΥΧΤΑ καταδέχτηκε να τον καλέσει.

Ο Κατσουράνης είναι σαφέστατα ο πιο ποιοτικός Έλληνας χαφ αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς για εσάς δεν ήρθε ο επενδυτής 1 μήνα πριν, να σας τον φέρει ξανά.

Ρωτάω για 3η φορά, ελπίζω κάποιος να απαντήσει:
[size=14pt]Αυτός ο Πελετιέρι, συνεχίζει σε εσάς ή έφυγε;;[/size] :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom