1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μίλησες για λαγούμι???καλά διάβασα???
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί... :-*
ειδες που καρφώθηκες μόνος σου μωρή αρούρα;
Μίλησες για λαγούμι???καλά διάβασα???
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί... :-*
Γιατί ρε παπάρα μόνο οι γαύροι σας λένε λαγούς...???ειδες που καρφώθηκες μόνος σου μωρή αρούρα;
Γιατί ρε παπάρα μόνο οι γαύροι σας λένε λαγούς...???
και οι ΚΡΥΦΟγάβροι.....
Φίλε σκοτεινέ,εγώ μπορεί να πρήζω πούτσους αλλά είμαι σίγουρος ότι θα θυμάσαι απο την εποχή της ENIC που ήθελε να ξεφορτωθεί την ΑΕΚ πόσοι ορκωτοί λογιστές έπιασαν αυτά τα γαμημένα τα βιβλία της παε για να τα ελέγξουνε.Τα κατσιάσανε τα φουκαριάρικα σαν τα βυζιά της ειρήνης( milf)Μούσσες τα κάνανε πιάσε πιάσεΠρήζετε πούτσο ρε σεις
εδώ ένα αμάξι θες να πάρεις κ την ψάχνεις συνέχεια κ συνέχεια πόσο μάλλον για μια τέτοια αγορά.
λαγοι ειναι οι παναθηναικοι σαν το περσονα που χαφτουν τα παραμυθακια της διοικησης
και οι ΚΡΥΦΟγάβροι.....
Kαλημερα παιδια. Κυκλοφορησε οτι ο καινουριος μετοχος φερνει επιθετικο που αρχιζει απο Σ.....Αν ισχυει θα ειναι μεγαλο μπαμ. Ας ελπισουμε οτι θα κλεισει
τον σματζιοποιον λες?
Σεβα....ποιον λες?
Σεβα....
Μπεκς παρακαλω...άκουσα ότι θα φέρει και αυτός μαζί του τον Μπέκι........
Κουράστηκε στο Λος άντζελες
Μπεκς παρακαλω...
Μεγάλη κουβέντα για τον "κατα τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ίσως όμως ο Κώστας να μην ερχόταν παρα μόνο για τον Θεμιστοκλή..... Χώρια που δεν είχαμε τον "κροίσο" που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην ΑΕΚ, τύπου Σκλαβενίτη ας πούμε ή τον "κολοσσό", τύπου Τροχανα...Εδώ δεν ασχοληθήκατε σοβαρά να φέρετε πίσω τον Κατσουράνη. Τον "κατά τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή...
Ο Ντουντού σε μάρανε που δεν τον καλούν στην Εθνική, ενώ παίζει βασικό το κουτσάλογο;;;;
Μεγάλη κουβέντα για τον "κατα τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ίσως όμως ο Κώστας να μην ερχόταν παρα μόνο για τον Θεμιστοκλή..... Χώρια που δεν είχαμε τον "κροίσο" που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην ΑΕΚ, τύπου Σκλαβενίτη ας πούμε ή τον "κολοσσό", τύπου Τροχανα...
Μη μου πείς πάντως πως ο Ντουντου σας χαλάει... Θα αυτοκτονήσω μα τον Ενσαλίβα.....
Μεγάλη κουβέντα για τον "κατα τεκμήριο" πληρέστερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ίσως όμως ο Κώστας να μην ερχόταν παρα μόνο για τον Θεμιστοκλή..... Χώρια που δεν είχαμε τον "κροίσο" που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην ΑΕΚ, τύπου Σκλαβενίτη ας πούμε ή τον "κολοσσό", τύπου Τροχανα...
Μη μου πείς πάντως πως ο Ντουντου σας χαλάει... Θα αυτοκτονήσω μα τον Ενσαλίβα.....
Τι να τον κάνω εγώ τον παίκτη αν δεν τον καλούν στην Εθνική;;
Αν ήταν τόσο καλός θα είχε φάει τη θέση του κουτσάλογου...
Όσο για το τεκμήριο, το βάζω σε εισαγωγικά γιατί εγώ ποτέ δεν το είδα.
Ο καλύτερος Έλληνας κλασσικός αμυντικός χαφ κατά τη γνώμη μου ήταν*
ο Στολτίδης. Ας θυμηθούμε απλά την "Ιερή Νύχτα".
Δεν παρακολουθώ παιχνίδια της ΑΕΚ ή της Μπενφίκα και δεν ξέρω αν
ο Κατσουράνης έχει πετύχει κάτι ανάλογο στην (πετυχημένη) καριέρα του.
*(γιατί μπορεί και να παίξει ελάχιστα εώς καθόλου φέτος και να αποσυρθεί)
Βρε Μεγάλεφαντε... Τί πας να μου πείς τώρα πως ο Ντουντού υστερεί σε αξία επειδή δεν τον καλούν στην εθνική. Αυτό είναι το κριτήριο σου γαμώ τον Ρίκκα μου?????
Μα τότε γιατί μου αναφέρεις τον Στολτίδη ως τον καλύτερο Έλληνα κλασικο αμυντικό χαφ..... Δεν φαντάζομαι να επικροτούσες την επιμονή του Χερ Όττο να μην τον επιλέγει στην πλέον φορμαρισμένη περίοδο του.... ΤΩΡΑ πια χλωμός ο Στολτίδης... Ο Ντούντού τώρα την ΔΙΑΝΥΕΙ.
Αν δείς πάντως τον Κατσουράνη φέτος πρόσεξε τον. Δεν θα βρεις και πολλούς Ελληνες χαφ με την ίδια ποιότητα που κόβει, πασάρει και σουτάρει ή σκοράρει γενικά...
Υ.Γ. Την "Ιερή Νύχτα" γιατί την βάζεις σε εισαγωγικά και μου το χαλάς? Ούτε αυτή την είδες?