nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στην τεχνικη ηγεσια
Αααα...τωρα καταλαβα....Τελειωνουν το φλεβαρακη δηλαδη???στην τεχνικη ηγεσια
Κανενας παγκο...4-2-4 και τα καρουλια μεσα!!!!!!!κατσε να παρει τον ματζιο ο κουαξ και να αφησει παγκο τον τζιμπουρ να δεις ποιος θα τελειωσει ποιον με συνοπτικες κουτουλιες
Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.....Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.....Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.......Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.......Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπωερχοντε τα λεφτα ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΧΧΟΝΤΕΕΕΕΕ
τι να τα κανεις τα λεφτα οταν εχεις ντουσκο που θα αναγεννησει τους λαγο , μαντουκα , χουανφραν .....Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.....Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.....Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.......Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω.......Λεφτα ακουω και λεφτα δεν βλεπω
μη μιλας ετσι για το φιλαρακι μου τον χιτμανΠρήζετε πούτσο ρε σεις
:-* :-* :-* :-* :-* :-*μη μιλας ετσι για το φιλαρακι μου τον χιτμαν
Τετοια θαυματα ουτε ο ιησους χριστος δεν κανει.....τι να τα κανεις τα λεφτα οταν εχεις ντουσκο που θα αναγεννησει τους λαγο , μαντουκα , χουανφραν .....
Αυτό το 2 συνεχίζει να με προβληματίζει..... Με ποιον γαμώ την τρέλα μου? Με τον Καφέ και τον Ταμ ή τον Μάκο??? Αδέρφια το ξαναλέω και κράξτε με όσο θέλετε... αν δεν αποκτήσουμε ποιοτικούς μέσους με έφεση στην τελική πάσα δεν πάμε πουθενά. Και για να μην πεταχτεί κανένας πονηρίδης.... Όχι ο Λεονάρντο δεν την έχει την τελική πάσα.Κανενας παγκο...4-2-4 και τα καρουλια μεσα!!!!!!!
Υ.Γ.2 Ένας Μπλάνκο δεν φέρνει την άνοιξη.....
όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...? Ειρωνεία (προς τον Μπλάνκο) ή απλά συμφωνείς μαζί μου?όχι, άλλα οι τίτλοι στο μαγαζί έχουν σβηστεί με μπλάνκο εδώ και πολλά χρόνια. και το CAS με μπλάνκο το σβησε το πρωτάθλημα του Ρίμπο.
+10000Αυτό το 2 συνεχίζει να με προβληματίζει..... Με ποιον γαμώ την τρέλα μου? Με τον Καφέ και τον Ταμ ή τον Μάκο??? Αδέρφια το ξαναλέω και κράξτε με όσο θέλετε... αν δεν αποκτήσουμε ποιοτικούς μέσους με έφεση στην τελική πάσα δεν πάμε πουθενά. Και για να μην πεταχτεί κανένας πονηρίδης.... Όχι ο Λεονάρντο δεν την έχει την τελική πάσα.
Με τα λεφτά που ο Θανόπουλος όλο ακούει και όλο δεν βλέπει, καλό θα ήταν να επενδυθούν για δεξί μπάκ και επιτελικό μέσο, εκεί δηλαδή όπου πονάει η ομάδα. Γιατί αν είναι και φέτος να στηριχτούμε στα στημένα και τις αντεπιθέσεις.... Κλάφτα Βάτραχε.....
Υ.Γ.1 Καλή η προσθήκη Μάντζιου μου αρέσει σαν παίκτης.
Υ.Γ.2 Ένας Μπλάνκο δεν φέρνει την άνοιξη.....
όπερ μεθερμηνευόμενον εστί...? Ειρωνεία (προς τον Μπλάνκο) ή απλά συμφωνείς μαζί μου?
Πωλειται 33χρονο αρριστερο μπακ με σεντρες ξυραφι,σουτ κεραυνο και απροσπελαστο στην αμυνα.Τιμη εκινησης 100 χιλιαδες ευρω....Παραλληλα χαριζονται οπαδοι θυρας 1-35 με παραστασεις απο ευρωπαικα παιχνιδια και πορειες πρωταθλητισμου(ολοι πλην νικολακη..Ομολογω αποτελει το αλτερ ιγκο μου )....Καλεστε στο 2121212121212121 για περισσοτερα..ελα μωρη παιχτουρα χουανφραν
θελει να σου κοψει την καριερα ο κουαξ...
ξερεις εσυ, στα δοντια