Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
αδέλφια, αυτοί είμαστε και για αυτό τελικά πιστεύω ότι μας αξίζουν οι Ψωμιάδηδες και οι Στάθηδες. Τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το παραμικρό. Εδώ πάει να γίνει κάτι καλό και αντί να περιμένουμε, βγαίνουν κάποιοι και χαρακτηρίζουν τον υποψήφιο απατεώνα και τον συγκρίνουν με τον Σκλαβενίτη. ολα αυτά χωρίς να ξέρουν το όνομα. Γράφει μάλιστα κάποιος, νομίζω DIOMIDIS, ότι η φράση ΄"Κύπριος επιχειρηματίας" είναι σαν να λέμε "Αλβανός τουρίστας". Τώρα ή το παιδί ειναι κανένα 15χρονο ή είναι άσχετος παντελώς. Εάν ήξερε πόσοι πάμπλουτοι Κύπριοι υπάρχουν και μάλιστα δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, δεν θα τα έλεγε. AEGEAN - Τράπεζα Κύπρου - J&P Αβαξ - ΛΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που αγοράστηκε από την MARFIN στην Ελλάδα αλλά είναι η πρώτη Τράπεζα στην Κύπρο - Χατζηιωάννου εφοπλιστής......

Εγώ δεν πετάω στα σύννεφα και περιμένω να δω, αλλά άλλο αυτό και άλλο να πουλάμε εξυπνάδα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι εάν γίνει το deal δεν θα πρόκειται περί απατεώνα γιατί και αυτοί που πουλάνε δεν είναι απατεώνες.   
Συνέχισες να διαβάζεις την συνομιλία την πρωινή με τα παιδιά που είχαμε ή αποσπασματικά διάλεξες κάτι απο αυτά που έγραψα?Λοιπόν επειδή εσύ εισαι σχετικός και εγώ δεν ειμαι δεκαπεντάχρονο ναί βαρεθηκα τόσα και τόσα χρόνια να με (μας)κοροιδεύουν όλα τα λαμόγια σε βάρος της καψούρας μας της τρέλλας μας.Εχω νομίζω  αυτό το δικαίωμα να είμαι καχύποπτος μετά απο αυτά που έχουμε δεί και δέν πιστεύω σε κανέναν Κύπριο,Μεξικάνο κτλ.σωτήρα ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ.Αυτά και φιλικά πάντα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ποιος είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας;;;
Οέο;;; :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ismaellllllllllllll Blanccccccccccccooooooooooooooo...

Σταθερή αξία ρε ο Αργεντινέζος

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά.Τα σαινιά τα δικά μας, πώς τους ξέφυγε και δεν πούλησαν και τον ismael Blanco.Ο άνθρωπος χειμώνα καλοκαίρι κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα βάζει γκόλ.Μπράβο στο παιδί.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερααααα
ελα ρε κυπριε να παρουμε καναν παιχτη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τα ιδια και τα ιδια .....Στο πρωτο που παιζανε οι βασικοι αμυντικα καλα,και στη επιθεση τη διναμε στο σκοκκο και περιμεναμε...Ο αυστραλος δεν μπορει(ακομα τουλαχιστον)και ο μαντουκα το συνηθισμενο ασανσερ....Ειχαμε γενικα μια ατυπη υπεροχη σε ολο το πρωτο...Στο δευτερο μπηκα οι αλλοι,ο τζεμπουρ πολυ καλος,ειχε και εναν κεραυνο εκτος περιοχης στοπ δοκαρι,ο μακκος καπως ψαρωμενος και ο γιαχαγια αρκετα ψυχραιμος και τρεχαλατζης....Αν αυτος ειναι 19 στα αληθεια,γιατι οι αφρικανοι εχουν ενα θεμα νε τις ηλικιες,θα κανει πολλα πραγματα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οι αργεντινοι κινητικοι,κυριως ο σκοκκο ζηταγε τη μπαλα,και ο ισμαελ το γνωστο.Ανυπαρκτος ως τη στιγμη του γκολ,με την τεταρτη επαφη του την εστειλε μεσα... .Χουανφραν ανεβασμενος(σε αντοχη και αποδοση),καφες καλος(αλλα ως γνωστον αμυντικα δεν κοβει ουτε με βαλε),σαχα σταθερος οπως παντα,αλλα το ρεισταλ δωθηκε απο τον [size=10pt]παγκο[/size]!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :uglystupid:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Οι αργεντινοι κινητικοι,κυριως ο σκοκκο ζηταγε τη μπαλα,και ο ισμαελ το γνωστο.Ανυπαρκτος ως τη στιγμη του γκολ,με την τεταρτη επαφη του την εστειλε μεσα... .Χουανφραν ανεβασμενος(σε αντοχη και αποδοση),καφες καλος(αλλα ως γνωστον αμυντικα δεν κοβει ουτε με βαλε),σαχα σταθερος οπως παντα,αλλα το ρεισταλ δωθηκε απο τον [size=10pt]παγκο[/size]!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :uglystupid:

Ο Καφές δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ο Καφές δεν έχει θέση στην ΑΕΚ.
Για δευτερο μπακ απ ειναι ειναι ανεκτος....Για βασικος ομως, και απο οτι διαβασα απο κατι αμπαλους δημοσιογραφους <<για εγκεφαλο του παιχνιδιου>> :headbang: :headbang:, δεν κανει ουτε για τον παοκ,αρη....Δεν μπορει σημερα κεντικο χαφ να μην κοβει ουτε το βαμβακι,πως να γινει...
Υ.Σ.Για αυτο ελεγα πριν 2 μερες οτι θελουμε και κεντρικο χαφ εγνωσμενης αξιας διπλα σε μακκο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Για δευτερο μπακ απ ειναι ειναι ανεκτος....Για βασικος ομως, και απο οτι διαβασα απο κατι αμπαλους δημοσιογραφους <<για εγκεφαλο του παιχνιδιου>> :headbang: :headbang:, δεν κανει ουτε για τον παοκ,αρη....Δεν μπορει σημερα κεντικο χαφ να μην κοβει ουτε το βαμβακι,πως να γινει...
Υ.Σ.Για αυτο ελεγα πριν 2 μερες οτι θελουμε και κεντρικο χαφ εγνωσμενης αξιας διπλα σε μακκο...

[size=14pt]Εγώ εννοούσα ότι δεν έχετε κούπα :coffee: να τον βάλετε!!!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Με εκείνον τον Πελετιέρι τι έγινε; Συνεχίζει και τη νέα χρονιά;
Καλά πρέπει να είχε πάει πέρυσι.

χα χα γελάσαμε!!! Να μας λές κάτι τέτοια να μας δροσίζεις, γιατί με τόση ζέστη......
Έχω κ'άλλο:
Τι είναι απ'τη Γαλλία και βαράει τον καφέ;

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616