You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μόνο...1,65?Είναι δυνατόν? Μα καλά...ποιός ηλίθιος βγάζει τις αποδόσεις?ʼρα το ''χ'' περίπου 3,5 και νίκη Λίβερπουλ περίπου στο 5,5?You''ll never walk alone μάγκες........1,65!!!!!!!μικρη αποδοση ρε φιλε..
ναι δικιο εχεις ιδιος μετα απο τετοια μερα........(1,65 στην eurobet για να το σηκωσει ειτε στη κανονικη διαρκεια ειτε παραταση ειτε πεναλντυ..)θα το βρω στο ιντερνετ και κανα ημ-τελ θα ναι καλα!τεσπα μην γαμαμε το θεμα με ασχετα στοιχηματικα!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Είμαι με τη ΜΙΛΑΝ για να έχω να λέω ότι νικήσαμε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.Και αφού αν α=β και β=γ άρα α=γ τότε
[move]Η ΑΕΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ [/move]
[move] :happybounce: :happybounce: :happybounce:[/move]
μου αρεσει η σκεψη σου!!!κουφαλα λιβερπουλ δεν επεξες μαζι μας να την φας και εσυ...Είμαι με τη ΜΙΛΑΝ για να έχω να λέω ότι νικήσαμε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.Και αφού αν α=β και β=γ άρα α=γ τότε
ρε που εισαι εσυ!!!!!!!!!!!!!!γεια σας ξαδέλφια .. μου λείψατε ρε σεις...
καλα ρε τοσο ελευθερο χρονο εχεις......πες ενα γεια..ασε ρε ξάδελφε έχω πήξει στην δουλειά.. επι τρείς μήνες δουλεύω 14 ώρες την μέρα 7 μέρες την βδομάδα.. αλλά τώρα βγήκαμε στον αέρα.. και αρχίζει από βδομάδα να πέφτει ο ρυθμός
ρε ξάδελφε μη παίζεις με τον πόνο μου..
πάντως για όσους γουστάρουν DSL 10Mb/1Mb και τηλέφωνο χωρίς πάγια αυτό που φτιάξαμε με 38 περίπου τον μήνα δίνει 2 γραμμές τηλεφωνικές (μπορείς να διατηρήσεις τον παλιό σου αριθμό) αστικά/υπεραστικά απεριόριστα δωρεάν και dsl 10Mb/1Mb
πάντως για όσους γουστάρουν DSL 10Mb/1Mb και τηλέφωνο χωρίς πάγια αυτό που φτιάξαμε με 38 περίπου τον μήνα δίνει 2 γραμμές τηλεφωνικές (μπορείς να διατηρήσεις τον παλιό σου αριθμό) αστικά/υπεραστικά απεριόριστα δωρεάν και dsl 10Mb/1Mb
38+φπα+παγιο οτε?ρε ξάδελφε μη παίζεις με τον πόνο μου..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου ξάδερφε,μας έλειψες πολύ ρε φίλε....γεια σας ξαδέλφια .. μου λείψατε ρε σεις...
μετα ομως οι ....τανες θα τρεχουν να κρυφτουν απο το τερας.......έπηξα ρε ξάδελφε και θα συνεχίσω το πήξιμο για κανένα μήνα ακόμη.. ευτυχώς όμως όλα καλά..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις