Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
  «Ρωτήστε τον Νικολαϊδη γιατί έφυγα»

10/5/2007 9:17

Σε δηλώσεις του στο Sportime, ο Μπρούνο Τσίριλο καταφέρεται ανοιχτά εναντίον του προέδρου της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαϊδη αλλά και σ' αυτούς που συνετέλελεσαν για να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως αιτία της φυγής του από την Ένωση δεν ήταν το επεισόδιο με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, αλλά διαφορετικοί λόγοι. Ολλανδικά σενάρια για Τουμά. Βλέπει την αγορά της Σουηδίας η ΑΕΚ.

δεν χρειαζετε να γραψω κατι αλλο νταρκ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαίρομαι μανιατάκο που διαβάζεις έντυπα της ΑΕΚ.Το πας καλά.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλημέρα αδέλφια.Μπρούνο τέλος.Δεν πειράζει κοιτάμε μπροστά.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιταλό που έγινε ένα με τους οπαδούς μας αλλά...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ?Γιατί ο Μπρούνο αφήνει εμφανώς υπονοούμενα αλλά δεν το λέει.Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω??

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
θα βρεθει αλλος ρε παιδια οπως βρεθηκε ο αντι-αλβες.και τοτε τα ιδια λεγαμε και βρηκαμε το τσιριλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ζήταγε 1.000.000 ευρώ ποσό που το θεωρούσαν υπερβολικό ο Ντέμης κ ο Φερέρ

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εσεισ τι θεωρειται οτι αξιζε 1.000.000 ευρω;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια Αεκτζήδες θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε κ λίγο στα δικά μας.ʼλλωστε είμαστε κ ομάδα που βγάζουμε υγεία οπότε ας το αποδείξουμε κ ας αφήσουμε τους Ούννους να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...κ να σφάζουν που & που.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ρε αδερφε κανει τον εξυπνο και λεει πολλα το στομα του.μαλλον θα ειναι κανενα γυφτακι που πηγαινει απενεντι απο την 7 γιατι εκει μονο γυφτους εχει  :2funny: :2funny: :2funny:

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδέλφια Αεκτζήδες θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε κ λίγο στα δικά μας.ʼλλωστε είμαστε κ ομάδα που βγάζουμε υγεία οπότε ας το αποδείξουμε κ ας αφήσουμε τους Ούννους να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...κ να σφάζουν που & που.[/colo

E αμα βγαζει και η ΑΕΚ υγεια... Πες μας φιλε νταρκ τι ειδους υγεια εννοεις??Οικονομικη(διαγραφη χρεων?), αγωνιστικη?(2ο-3η), επαγγελματικη?(οποιον δεν γουσταρει ο μπαρμπα-στρουμφ τον τρωμε),ειλικρινα πες μας για να μου φυγει η απορια.Εκτος αν εννοεις οτι δεν εχεις καφρους οπαδους, τοτε ριξε μια ματια γυρω σου οταν πηγαινεις γηπεδο και θα αναθεωρήσεις...
Καλα ειναι να υποστηριζουμε την ομαδα μας οσο μπορουμε αλλα να βουταμε και λιγο τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε.Μεγαλα παιδια ειμαστε...

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εσυ τι ομαδα εισαι δεν μας ειπες η μηπωσ ντρεπεσαι

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εσυ τι ομαδα εισαι δεν μας ειπες η μηπωσ ντρεπεσαι
Ολυμπιακος ειμαι, και δεν εχω μαθει να ντρεπομαι για αυτο που ειμαι. Εσυ μηπως ντρεπεσαι που μας αποκαλεις γυφτους??Δε νομιζω...εσυ εξαλλου σαν "χανουμι" πρεπει να σαι φτυστος ο Brad Pitt με καταγωγη απ τη Βαυαρία.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
E αμα βγαζει και η ΑΕΚ υγεια... Πες μας φιλε νταρκ τι ειδους υγεια εννοεις??Οικονομικη(διαγραφη χρεων?), αγωνιστικη?(2ο-3η), επαγγελματικη?(οποιον δεν γουσταρει ο μπαρμπα-στρουμφ τον τρωμε),ειλικρινα πες μας για να μου φυγει η απορια.Εκτος αν εννοεις οτι δεν εχεις καφρους οπαδους, τοτε ριξε μια ματια γυρω σου οταν πηγαινεις γηπεδο και θα αναθεωρήσεις...
Καλα ειναι να υποστηριζουμε την ομαδα μας οσο μπορουμε αλλα να βουταμε και λιγο τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησουμε.Μεγαλα παιδια ειμαστε...

Για τα οικονομικά που λες,η ΑΕΚ χρησιμοποιήσε νόμο του κράτους.
Αγωνιστική υγεία:μου το αποδεικνύει η πορεία μου στην Ευρώπη φέτος κ η ολοένα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα χρόνο με τον χρόνο(μην τυφλώνεσαι από τους τίτλους που παίρνεται με σπρώξιμο).
Όσο για τον Φερέρ που λες,που είδες να απαγορεύεται όποιον παίχτη δεν γουστάρει ο εκάστοτε προπονητής,να μην μπορεί να τον διώξει.Κάποιος λόγος θα υπάρχει

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
εγω δεν ντρεπομαι γιατι ποτε δεν ειχαμε μαθει να εχουμε διαιτητες μαζι μας και κυβερνησεις και επισης δεν ειχαμε ουτε θωμα ουτε σημιτη να μασ βρει διοικησεις μια ζωη ειμασταν μονοι μας και δεν θελαμε βοηθεια απο κανενα και για αυτο διαφερουμε απο ολους εσας

h4des

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για τα οικονομικά που λες,η ΑΕΚ χρησιμοποιήσε νόμο του κράτους.
Αγωνιστική υγεία:μου το αποδεικνύει η πορεία μου στην Ευρώπη φέτος κ η ολοένα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα χρόνο με τον χρόνο(μην τυφλώνεσαι από τους τίτλους που παίρνεται με σπρώξιμο).
Όσο για τον Φερέρ που λες,που είδες να απαγορεύεται όποιον παίχτη δεν γουστάρει ο εκάστοτε προπονητής,να μην μπορεί να τον διώξει.Κάποιος λόγος θα υπάρχει

Ο νομος του κρατους εγινε για σας ή κανω καποιο λαθος??Στο κατω κατω δε γουσταρω ρε νταρκ να πληρωνω εγω τα ταξιδια του κοντου.Νομιζω οτι εχω αυτο το δικαιωμα.Η ΑΕΚ "βελτιωνεται" χρονο με το χρονο τα τελευταια 14 χρονια, στα 50 χρονια βελτιωσης θα δειτε κουπα, και οσο για τον μπαρμπα-στρουμφ δεν απαγορευεται ο προπονητης να μην θελει καποιον γιατι εχει τους λογους τους, αρκει αυτοι να εχουν καποια βαση. Με τον Τσιριλο δεν εχουν, το ιδιο με τον Χιωτη, τον Ιβιτς, τον Εμερσον κτλ

ΥΣ: Εγω δεν τυφλωνομαι με τα 10/11, και κραζω οποτε μπορω τον Κοκκαλη, αλλα να ριξω τις ευθυνες της καταντιας μου σε αλλους, συγνωμη αλλα δεν μπορω.Εχω και καποια αξιοπρεπεια σαν οπαδος.
ΥΣ2: Φιλε aektzis βλεπεις φαντασματα παντου και λες πραγματα προσβλητικα και ασοβαρα.Εχεις καταντησει πιο γραφικος και απ τη Σαντορινη.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το 44 φιλαράκι μου υπήρχε.ʼλλες 150 εταιρείες στην Ελλάδα περίπου τον χρησιμοποίησαν για να εξυγιανθούν όπως για παράδειγμα τα ααλαντικά Θράκη.Στα λέω γιατί τα γνωρίζω λόγω επαγγέλματος.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε dark τελικα ειχες δικιο....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ειρήνη υμίν αδέλφια...Σαν μεσημεριανός Mod  του thread θα σας ....μαλώσω  :2funny: :2funny: :2funny:

[move]ΝΙΚ30 τους έκανες σήμερα ..πύραυλους...  [/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε καλι προκληθηκα....
αλλα θελω να παρακαλεσω τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ του σαιτ να μην ξαναασχοληθουν με θρεντ ασχετα με την ομαδα μας(στα οπαδικα εννοω) οσο και αν προκληθουμε..εγω εκανα την μαλακια και "τσιμπισα"....σας παρακαλω σεβαστειτε την παρακληση μου!!!!!

φιλε καλι εβγαλα τα phallags και εριχνα ασυστολα..απαραδεκτο εκ μερους μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom