You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αετοί μου.Ένα ματς έμεινε ,το οποίο σίγουρα θα χάσουμε.Για να βγει ο Πανιώνιος Ουέφα....κ να χρυσώσουμε το χάπι για τον Ενσαλίβα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για σένα ζω,για σενα τραγουδώ ,ΑΕΚ σ'αγπαώ,ΑΕΚ σ'αγαπώ,ΑΕΚ σ'αγαπώ.
Έτσι για να φτάσω στο ΄΄σπίτι΄΄μας τα 3000 μηνύματα.
Έτσι για να φτάσω στο ΄΄σπίτι΄΄μας τα 3000 μηνύματα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου DARK,νέε ελεύθερε και ωραίε!!!!!
[move]Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :headbang1: :headbang1: :headbang1:[/move]
[move]Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :headbang1: :headbang1: :headbang1:[/move]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Γεια σου κ σε σένα αδελφέ-πατέρα κ ναύαρχε.
dark να παει να γαμιθει ο πανιωνιος που μας επρηξε τα παπαρια με τον ενσαλιβα κ εβγαινε ο μαλακας ο τσακιρης στο φως κ ελεγε μονο ο ολυμπιακος πλησιαζει αντρικεια τις ομαδες! 5 γκολ να φαει ο πουστης! αν πουλησει κ τον σπυροπουλο στον κωλογαυρο θα γινει η πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα για μενα!
δεν διαφωνω ιδιαιτερα μαζι σου!!!!dark να παει να γαμιθει ο πανιωνιος που μας επρηξε τα παπαρια με τον ενσαλιβα κ εβγαινε ο μαλακας ο τσακιρης στο φως κ ελεγε μονο ο ολυμπιακος πλησιαζει αντρικεια τις ομαδες! 5 γκολ να φαει ο πουστης! αν πουλησει κ τον σπυροπουλο στον κωλογαυρο θα γινει η πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα για μενα!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εντάξει μωρέ.Δεν παύει να είναι ομάδα της προσφυγιάς,άρα συμπαθητική για μένα.Όσο για τον Σπυρόπουλο ας στάξουμε τα φράγκα να τον πάρουμε.Αλλά ξέχασα,εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του παζαριού κ δεν χτυπάμε παίχτες που ενδιαφέρουν άλλους.Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακο αυτό,αλλά αν ο Σπυρόπουλος πάει στον Πανιώνιο,δεν φταίει ο Τσακίρης.Όποιος του τα στάξει,τον παίρνει.
Θα προτιμούσες αδελφέ μου να βγει ΟΥΕΦΑ στην θέση του Πανιωνίου,το παράρτημα του γαύρου(ΠΑΟΚ) ή το παράρτημα του βάζελου(ΟΦΗ).Για σκέψου τις παραμέτρους αυτές κ μου ξαναλές αν θες να τους ρίξουμε 5.
Θα προτιμούσες αδελφέ μου να βγει ΟΥΕΦΑ στην θέση του Πανιωνίου,το παράρτημα του γαύρου(ΠΑΟΚ) ή το παράρτημα του βάζελου(ΟΦΗ).Για σκέψου τις παραμέτρους αυτές κ μου ξαναλές αν θες να τους ρίξουμε 5.
οχι ρε μαν φταιει ο τσακιρης γιατι αντιμετωπιζει με διαφορετικο τροπο τις ομαδες! ας ελεγε μια τιμη κ στην αεκ κ αν εδινε ο αλλος περισσοτερα να τον επαιρνε! οχι αυτα τα δεν πουλιεται κ μετα να γλειφουμε τον κωλο του σωκρατη! τωρα κ οι αλλοι σκατα ειναι αλλα αν κ ο πανιωνιος καταληξει παραρτημα το ιδιο μου κανει!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως , με τον ...ρένα καλύφτηκε η συγκεκριμένη θέση...αν κ θα προτιμούσα τον Σπυρόπουλο.Κ ο Μάκος μου κάνει,όπως κ ο Αραβίδης.
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Bruno Cirillo. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους. H διοίκηση της ΠΑΕ, εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Απο το site της ΠΑΕ.Κριμα.
Απο το site της ΠΑΕ.Κριμα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κ κατά 99% θα είναι συμπαίκτης με τον Κατσουράνη του χρόνου.Όντως κρίμα,γιατί ήταν ο πιο σταθερός παίχτης της ΑΕΚ φέτος.Ελπίζω ο αντικαταστάτης του να είναι ισάξιος σε αξία κ σταθερότητα.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι ναι πολυ καλος ο μισθοφορος σας...
δηθεν προβλημα στις σχεσεις του με τον ταβερνιαρη...
δηθεν προβλημα στις σχεσεις του με τον ταβερνιαρη...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εσύ ήσουν εκεί κ ξέρεις τι έχει γίνει;
Έχεις αποδείξεις;
Ήσουν μπροστά;
Έχεις αποδείξεις;