Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στους φιλους μας!!!!!αντε ρε ενα ματς εμεινε ακομα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αετοί μου.Ένα ματς έμεινε ,το οποίο σίγουρα θα χάσουμε.Για να βγει ο Πανιώνιος Ουέφα....κ να χρυσώσουμε το χάπι για τον Ενσαλίβα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για σένα ζω,για σενα τραγουδώ ,ΑΕΚ σ'αγπαώ,ΑΕΚ σ'αγαπώ,ΑΕΚ σ'αγαπώ.

Έτσι για να φτάσω στο ΄΄σπίτι΄΄μας τα 3000 μηνύματα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γεια σου DARK,νέε ελεύθερε και ωραίε!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

[move]Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  :headbang1: :headbang1: :headbang1:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γεια σου κ σε σένα αδελφέ-πατέρα κ ναύαρχε.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
dark  να παει να γαμιθει ο πανιωνιος που μας επρηξε τα παπαρια με τον ενσαλιβα κ εβγαινε ο μαλακας ο τσακιρης στο φως κ ελεγε μονο ο ολυμπιακος πλησιαζει αντρικεια τις ομαδες! 5 γκολ να φαει ο πουστης! αν πουλησει κ τον σπυροπουλο στον κωλογαυρο θα γινει η πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα για μενα!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark  να παει να γαμιθει ο πανιωνιος που μας επρηξε τα παπαρια με τον ενσαλιβα κ εβγαινε ο μαλακας ο τσακιρης στο φως κ ελεγε μονο ο ολυμπιακος πλησιαζει αντρικεια τις ομαδες! 5 γκολ να φαει ο πουστης! αν πουλησει κ τον σπυροπουλο στον κωλογαυρο θα γινει η πιο μισητη ομαδα στην ελλαδα για μενα!
δεν διαφωνω ιδιαιτερα μαζι σου!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει μωρέ.Δεν παύει να είναι ομάδα της προσφυγιάς,άρα συμπαθητική για μένα.Όσο για τον Σπυρόπουλο ας στάξουμε τα φράγκα να τον πάρουμε.Αλλά ξέχασα,εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του παζαριού κ δεν χτυπάμε παίχτες που ενδιαφέρουν άλλους.Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακο αυτό,αλλά αν ο Σπυρόπουλος πάει στον Πανιώνιο,δεν φταίει ο Τσακίρης.Όποιος του τα στάξει,τον παίρνει.

Θα προτιμούσες αδελφέ μου να βγει ΟΥΕΦΑ στην θέση του Πανιωνίου,το παράρτημα του γαύρου(ΠΑΟΚ) ή το παράρτημα του βάζελου(ΟΦΗ).Για σκέψου τις παραμέτρους αυτές κ μου ξαναλές αν θες να τους ρίξουμε 5.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ουτος η αλλως ο κροκους κανει οτι θελει...

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
οχι ρε μαν φταιει ο τσακιρης γιατι αντιμετωπιζει με διαφορετικο τροπο τις ομαδες! ας ελεγε μια τιμη κ στην αεκ κ αν εδινε ο αλλος περισσοτερα να τον επαιρνε! οχι αυτα τα δεν πουλιεται κ μετα να γλειφουμε τον κωλο του σωκρατη! τωρα κ οι αλλοι σκατα ειναι αλλα αν κ ο πανιωνιος καταληξει παραρτημα το ιδιο μου κανει!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μα καλα δεν πηρατε το υποβρυχιο? Δεν νομιζω οτι ο Ντεμης να εχει την πολυτελεια να αγορασει και αλλον παικτη για την ιδια θεση. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως , με τον ...ρένα καλύφτηκε η συγκεκριμένη θέση...αν κ θα προτιμούσα τον Σπυρόπουλο.Κ ο Μάκος μου κάνει,όπως κ ο Αραβίδης.

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Bruno Cirillo. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους. H διοίκηση της ΠΑΕ, εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Απο το site της ΠΑΕ.Κριμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ κατά 99% θα είναι συμπαίκτης με τον Κατσουράνη του χρόνου.Όντως κρίμα,γιατί ήταν ο πιο σταθερός παίχτης της ΑΕΚ φέτος.Ελπίζω ο αντικαταστάτης του να είναι ισάξιος σε αξία κ σταθερότητα.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι ναι πολυ καλος ο μισθοφορος σας...
δηθεν προβλημα στις σχεσεις του με τον ταβερνιαρη...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ  ήσουν εκεί κ ξέρεις τι έχει γίνει;
Έχεις αποδείξεις;
Ήσουν μπροστά;

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
και έγραφε το "Αεκ Empire"........ΔΗΘΕΝ?γιατί έχω την εντύπωση πως σχετικά μ'αυτό σε "ρώτησε" ο dark

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παιδια με τον Χιωτη τι παιζει ξερετε?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στην αρρωστια!!!!μην μασατε ο σερα θα κανει το καλυτρεο δυνατο για την ομαδα και το ονομα του!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom