Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια μου καλημέρα κ καλή βδομάδα.Μια βδομάδα έμεινε ακόμα κ το πρωτάθλημα τέλος.Σε καμμιά βδομάδα αναμένονται κ οι ανακοινώσεις για τα διαρκείας της νέας σαιζόν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα και καλη εβδομαδα και απο εμενα!!πολλα μπραβο στον παναθηκαικο και την λαρισα!!!!!!

ολοι διαρκειας ΑΕΚΑΡΕΣ μου πατε δεν πατε στο γηπεδο να βοηθησουμε την ομαδα οπως μπορουμε!!!οσοι δεν πατε αν μπορειτε παρτε απο τα φθηνα!!!!
οσοι ομως πατε φετος πιστευω οτι εχουμε πολλα να δουμε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Sony σου απάντησαν απο την ΠΑΕ στην ''κίτρινη κάρτα'' που έβγαλες;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανοησιούλες.

Νίκο πήγα για καφεδάκι με αδερφο KALI Σάββατο πρωί.Δεν ήταν Αεκτζήδικη συνάντηση.Ήταν επί προσωπικού.Στην ίδια καφετέρια στο ίδιο σημείο.Από κάτω ήταν τίγκα στα μου.....κια που μπανιαριζόντουσαν.Ευτυχώς που δεν ήταν ο altec.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ακριβώς ότι σου είχα πει.Πάντως αν ακόμα ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι ακριβώς παίχτηκε στην υπόθεση Τσιρίλο αγορασε την σημερινή ''ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ''

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ʼντε επειδή είσαι Σκρούτζος θα σου πω.Έθεσε αυτός κ ο μάνατζέρ του υπερβολικές απαιτήσεις επί του οικονομικού σαν να έλεγε ή μου τα δίνετε ή με αφήνετε.Μάλιστα ήταν ανυποχώρητος σε αυτές.Ο Σέρα από κοινού με τον Νικολαϊδη,αποφάσισαν να του πουν bye-bye.Αυτά.

Για 1.000.000 ευρώ τον χρόνο το συζητούσε ο Μπρούνο. :idiot: :uglystupid:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ʼντε επειδή είσαι Σκρούτζος θα σου πω.Έθεσε αυτός κ ο μάνατζέρ του υπερβολικές απαιτήσεις επί του οικονομικού σαν να έλεγε ή μου τα δίνετε ή με αφήνετε.Μάλιστα ήταν ανυποχώρητος σε αυτές.Ο Σέρα από κοινού με τον Νικολαϊδη,αποφάσισαν να του πουν bye-bye.Αυτά.

Για 1.000.000 ευρώ τον χρόνο το συζητούσε ο Μπρούνο. :idiot: :uglystupid:
οχι ετσι ρε dark!! se πμ επρεπε να μου το στειλεις..μα αγορασουνε οι τσιγκουνιδες την εφημεριδα...τι? να κλεισει παλι....? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αδελφια μου ενωσιτες μπηκα για να σας χαιρετησω. Αυριο μπαινω φανταρος και κατα συνεπεια δεν ξερω ποτε θα τα ξαναπουμε. Οταν εχω την δυνατοτητα θα μπαινω να διαβαζω και να αν προλαβαινω να γραφω.

Να πω μπραβο στο βαζελο για την κατακτηση του ευρωπαικου χθες και μπραβο στην Λαρισα για το κυπελλο. Θα τα ξαναπουμε μαλλον στην αδεια οταν ορκιστω.

Καλα να περνατε και βεβαια ΑΕΚ ΓΕΡΑ. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έλα ρε ψάρακλα,άντε καλή θητεία ρεεεεεεεεεε.Θα γράφουμε κ για σένα εδώ μέσα.Στριπτητζάδικο θα πάμε όταν βγεις,που θα έχει πήξει το μάτι σου στην πούτσα.

...Η ΑΕΚΑΡΑ θα γαμά,για τα παιδιά μες στα στρατά... :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Να ειμαι ειλικρινης πηγα, αλλα πηγα Σαββατο και για αυτο δεν σου ειπα. Αντε και αν παρουμε κανα παιχτη στειλε μηνυμα. Να σαι καλα ρε ναυτη. Αντε παω να μαζεψω μερικα πραγματα για αυριο. Θα τα ξαναπουμε και τηλεφωνικως αρκει να μην αλλαξεις νουμερο, για κανα καφεδακι κιολας οταν βγω με αδεια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νούμερο θα αλλάξω από αύριο κιόλας(μου τα πρήζει η πρώην).Θα στο στείλω ψαρά.Θα κανονίσουμε καφεδούμπα των αδερφων χανουμιών στην άδεια σου.

ΕΛΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ORIGINALE:

ΑΕΚ ΟΛΕ - oRIGINAL
AEK OLE- ORIGINAL - ORIGINAL.
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ,ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ,
ΑΕΚ ΟΛΕ - ORIGINAL,
AEK OLE - ORIGINAL,ORIGINAL.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλά να περάσεις αδελφέ originale και αν χρειαστείς κάτι μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσειΜη χαμπαριάζεις τίποτα κι αν σου κολλήσει κανένας πες το μου να του ...κολλήσω κι εγώ!!!
[move]ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!!! :dancing: :dancing: :dancing:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:rockon: :bounce: :headbang2: :headbang1: :think: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

ʼσχετο,ήθελα να δω τα νέα smilies εν δράση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom