You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
και εμενα φιλε.....αλλα εχω(ακομα..)εμπιστοσυνη σε ντεμη σερα...Ο ΤΣΙΡΙΛΟ σήμερα με αυτά λίγα που είπε μου έβαλε πολλές απορίες .....στο γιατί εφυγε ...
δεν νομιζω να πουνε κατι ουσιωδες....παπαριες θα πουνε...καλο θα ηταν να δουμε και την τοποθετηση της διοικησης -προπονητη πανω στο ζητημα γιατι εφυγε.
Αυτό φίλε πιστεύω πως είναι το "μυστικό"!(αν επιτρέπετε βέβαια και την γνώμη κάποιου "μη Αεκτζή" σχετικά με το θέμα)"ουδέτερος" δεν μπορώ να πω πως είμαι-είμαι Βάζελος,όπως σας έχω ξαναπεί-αλλά μέχρι τώρα ρε παιδιά,νομίζω πως ο Ντέμης ότι έχει πει το έχει κάνει.θέλει-τουλάχιστον-στήριξη,για να δούμε(να δείτε,κυρίως,εσείς)το τι μπορεί να καταφέρει.μην ξεχνάμε και πότε πήρε την Αεκ και υπό ποιες προυποθέσεις,τότε που "έκαιγε"!)άσχετα αν εμείς σας έχουμε "βοηθήσει" με τα χάλια που έχουμε ώστε να ξελασπώσετε οικονομικά "μια ώρα αρχίτερα"(εννοώ με την είσοδο στο Champions League)και εμενα φιλε.....αλλα εχω(ακομα..)εμπιστοσυνη σε ντεμη σερα...
εννοειτε οτι εισαι ευπροσδεκτος στο θρεντακι μας!!!!!Αυτό φίλε πιστεύω πως είναι το "μυστικό"!(αν επιτρέπετε βέβαια και την γνώμη κάποιου "μη Αεκτζή" σχετικά με το θέμα)"ουδέτερος" δεν μπορώ να πω πως είμαι-είμαι Βάζελος,όπως σας έχω ξαναπεί-αλλά μέχρι τώρα ρε παιδιά,νομίζω πως ο Ντέμης ότι έχει πει το έχει κάνει.θέλει-τουλάχιστον-στήριξη,για να δούμε(να δείτε,κυρίως,εσείς)το τι μπορεί να καταφέρει.μην ξεχνάμε και πότε πήρε την Αεκ και υπό ποιες προυποθέσεις,τότε που "έκαιγε"!)άσχετα αν εμείς σας έχουμε "βοηθήσει" με τα χάλια που έχουμε ώστε να ξελασπώσετε οικονομικά "μια ώρα αρχίτερα"(εννοώ με την είσοδο στο Champions League)
;) ;)δίκιο έχει,ε?οχι ρε ξάδελφε και θρεντάκι.. έχει τόσες σελίδες όσες τα άπαντα των ελλήνω ποιητών
οκ !!!!ΘΡΕΝΤΑΡΑ....!!!!;) ;)δίκιο έχει,ε?
λοιπόν να κάνω και λίγο διαφήμιση για την πάρτη μου εεε.. η εταιρεία στην οποία δουλεύω (τηλεπικοινωνίες) εχει βγάλει νέο προιόν στην πιάτσα (γιαυτό δουλεύαμε 15 άτομα επί τρείς μήνες μέρα νύχτα ) το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα..
DSL 10MB/1MB (download/upload)
δύο γραμμές τηλεφώνου (νέοι αριθμοί ή ο παλιός σας και ένας νέος με φορητότητα από ΟΤΕ)
απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
κατάργηση παγίου ΟΤΕ
όλα αυτά με 37.90 ευρώ τον μήνα (με τον ΦΠΑ)
αν ψάχνεστε κάντε τον κόπο στο ή στο τηλέφωνο 13860 για πληροφορίες. Αν δε αποφσίσετε να ψωνίσετε στείλτε ένα mail στο teratos2006@yahoo.com ή Pm εδώ για να σας πω κάτι μαγικό για να πάρετε και 20 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό σας.
δύο γραμμές τηλεφώνου (νέοι αριθμοί ή ο παλιός σας και ένας νέος με φορητότητα από ΟΤΕ)
κατάργηση παγίου ΟΤΕ
αν ψάχνεστε κάντε τον κόπο στο ή στο τηλέφωνο 13860 για πληροφορίες. Αν δε αποφσίσετε να ψωνίσετε στείλτε ένα mail στο teratos2006@yahoo.com ή Pm εδώ για να σας πω κάτι μαγικό για να πάρετε και 20 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό σας.
και αν εχετε λιγη μπεσα ρε "τσογλανια" να κερασετε φραπεδακι τον τερας....!!!!!!λοιπόν να κάνω και λίγο διαφήμιση για την πάρτη μου εεε.. η εταιρεία στην οποία δουλεύω (τηλεπικοινωνίες) εχει βγάλει νέο προιόν στην πιάτσα (γιαυτό δουλεύαμε 15 άτομα επί τρείς μήνες μέρα νύχτα ) το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα..
κατάργηση παγίου ΟΤΕ
Πάντως,σοβαρά το λέω ρε μάγκες,μετά τον Γιαννακόπουλο(που είναι ο..."καημός" μας,εμάς των Βάζελων,να τον βλέπαμε να έκανε "τα δικά του"-ΚΑΙ-στην ΠΑΕ,για μένα,ο "ιδανικός πρόεδρος" θα ήταν ένας "Ντέμης με λεφτά"!
γιατί:
1)ξέρει από μπάλα(αυτό μας "πονάει πολύ εμάς τους Βάζελους,στην δική μας περίπτωση)
2)δεν λέει "μπαρούφες"(δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος-με αποδείξεις,όχι με υποθέσεις-να πει πως δεν έχει κάνει ότι έχει πεί)Από τα οικονομικά που είναι-μάλλον για πρώτη φορά μετά από πολλάαααα πολλά χρόνια "ξεκάθαρα" στην Αεκ,μέχρι τα χουλιγκάνια,που μπορεί κάποιοι να διαφωνούν,αλλά εγώ το "γουστάρω" αυτό που κάνει!έχει δώσει από φωτογραφίες μέχρι και....διευθύνσεις αυτών που έχουν λάβει μέρος σε επεισόδια(και μιλάμε για αποδεδειγμένα συμβάντα,όπου υπάρχουν ή φωτογραφίες με τις φάτσες τους η βίντεο)στην αστυνομία!!τι άλλο να κάνει,δηλαδή?να τους...συλλάβει μόνος του?
3)δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα,αλλά ακόμα και όταν με κάποιον συνεργάτη του διαφωνεί,δεν προσπαθεί να τον βγάλει "σκάρτο" μετά,αλλά κρατούν μία πολύ "νορμάλ" σχέση και χωρίς "κατινιές"(π.χ. Σάντος και Ίβιτς)
δεν ξέρω.τι λέτε εσείς που τα ζείτε σίγουρα από πιο κοντά όλα αυτά?
γιατί:
1)ξέρει από μπάλα(αυτό μας "πονάει πολύ εμάς τους Βάζελους,στην δική μας περίπτωση)
2)δεν λέει "μπαρούφες"(δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος-με αποδείξεις,όχι με υποθέσεις-να πει πως δεν έχει κάνει ότι έχει πεί)Από τα οικονομικά που είναι-μάλλον για πρώτη φορά μετά από πολλάαααα πολλά χρόνια "ξεκάθαρα" στην Αεκ,μέχρι τα χουλιγκάνια,που μπορεί κάποιοι να διαφωνούν,αλλά εγώ το "γουστάρω" αυτό που κάνει!έχει δώσει από φωτογραφίες μέχρι και....διευθύνσεις αυτών που έχουν λάβει μέρος σε επεισόδια(και μιλάμε για αποδεδειγμένα συμβάντα,όπου υπάρχουν ή φωτογραφίες με τις φάτσες τους η βίντεο)στην αστυνομία!!τι άλλο να κάνει,δηλαδή?να τους...συλλάβει μόνος του?
3)δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα,αλλά ακόμα και όταν με κάποιον συνεργάτη του διαφωνεί,δεν προσπαθεί να τον βγάλει "σκάρτο" μετά,αλλά κρατούν μία πολύ "νορμάλ" σχέση και χωρίς "κατινιές"(π.χ. Σάντος και Ίβιτς)
δεν ξέρω.τι λέτε εσείς που τα ζείτε σίγουρα από πιο κοντά όλα αυτά?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις