Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φχαριστώ ξάδελφε.. είμαι σίγουρος ότι τα "τσογλάνια" (παιδιά είς την τουρκική) θα με φροντίσουν κατάλληλα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως,σοβαρά το λέω ρε μάγκες,μετά τον Γιαννακόπουλο(που είναι ο..."καημός" μας,εμάς των Βάζελων,να τον βλέπαμε να έκανε "τα δικά του"-ΚΑΙ-στην ΠΑΕ,για μένα,ο "ιδανικός πρόεδρος" θα ήταν ένας "Ντέμης με λεφτά"!
γιατί:
1)ξέρει από μπάλα(αυτό μας "πονάει πολύ εμάς τους Βάζελους,στην δική μας περίπτωση)
2)δεν λέει "μπαρούφες"(δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος-με αποδείξεις,όχι με υποθέσεις-να πει πως δεν έχει κάνει ότι έχει πεί)Από τα οικονομικά που είναι-μάλλον για πρώτη φορά μετά από πολλάαααα πολλά χρόνια "ξεκάθαρα" στην Αεκ,μέχρι τα χουλιγκάνια,που μπορεί κάποιοι να διαφωνούν,αλλά εγώ το "γουστάρω" αυτό που κάνει!έχει δώσει από φωτογραφίες μέχρι και....διευθύνσεις αυτών που έχουν λάβει μέρος σε επεισόδια(και μιλάμε για αποδεδειγμένα συμβάντα,όπου υπάρχουν ή φωτογραφίες με τις φάτσες τους η βίντεο)στην αστυνομία!!τι άλλο να κάνει,δηλαδή?να τους...συλλάβει μόνος του?
3)δεν ξέρω αν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα,αλλά ακόμα και όταν με κάποιον συνεργάτη του διαφωνεί,δεν προσπαθεί να τον βγάλει "σκάρτο" μετά,αλλά κρατούν μία πολύ "νορμάλ" σχέση και χωρίς "κατινιές"(π.χ. Σάντος και Ίβιτς)
δεν ξέρω.τι λέτε εσείς που τα ζείτε σίγουρα από πιο κοντά όλα αυτά?
ποια πιστευεις οτι ειναι η μεγαλυτερη "μαγκια " του γιαννακοπουλου?

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ποια πιστευεις οτι ειναι η μεγαλυτερη "μαγκια " του γιαννακοπουλου?
Πάνω σε ποιό πράγμα εννοείς?γιατί αγωνιστικά έχει απλά κάνει "το καλύτερο",κατά τη γνώμη μου.έψαξε να βρει τον καλύτερο προπονητή(μετά την "αποτυχία" Μάλκοβιτς που΄τον πήρε επειδή ήταν πολύ μεγάλο όνομα εκείνη την εποχή,τον έδιωξε όταν έφερε όλους τους...."ρολίστες" και δεν ήθελε θέαμα,έφερε Σούμποντιτς και μετά,μόλις βρήκε κάποιον πολύ καλό που μπορεί να εκμεταλεύεται το πλεονέκτημα να έχει έναν πρόεδρο που του "κάνει τα χατίρια" και δουλεύει,τον κρατάει....όσο πάρει!)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
μπορούμε να "απαριθμήσουμε" πάρα πολλά "υπέρ"
από το ότι είναι "τρελλός" με την ομάδα που διοικεί,μέχρι το ότι σέβεται τους συνεργάτες και του παίχτες της ομάδας του(άαααααλος "καρκίνος" στην ΠΑΕ και αυτό)και πολλά πολλά άλλα!αλλά νομίζω πως το θέμα εξεύρεσης του πιο κατάλληλου προπονητή ειναι το μεγαλύτερο

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν,καλή συνέχεια παιδιά.την "κάνω" εγώ(έχω να δω και τις ομαδάρες μου στο Xperteleven ;)
:dancing: :dancing: :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το μεγαλυτερο υπερ για μενα ειναι οτι δημιουργησε μια ομαδα που κερδισε ολους τους φιλαθλους ανεξαρτητου ομαδας!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και εγω την κανω!!!!αυριο παλι μαγκες!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
το μεγαλυτερο υπερ για μενα ειναι οτι δημιουργησε μια ομαδα που κερδισε ολους τους φιλαθλους ανεξαρτητου ομαδας!!!!!!!
sorry φίλε,δεν είδα πως είχες απαντήσει
ναι,αυτό είναι το "αποτέλεσμα".εγώ απλά προσπάθησα να "αναλύσω" τον-κατά την γνώμη μου-τρόπο που το κατάφερε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
sorry φίλε,δεν είδα πως είχες απαντήσει
ναι,αυτό είναι το "αποτέλεσμα".εγώ απλά προσπάθησα να "αναλύσω" τον-κατά την γνώμη μου-τρόπο που το κατάφερε
εγω τουλαχιστον αυτην την ομαδα οπως και την ομαδαρα του αρη καυλωνω να τις βλεπω..!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η κιτρινόμαυρη κοινότητα του site,καλωσορίζει μετά από καιρό στην παρέα μας τον αγαθό γίγαντα,τον πολυαγαπημένο μας ξάδελφο teras1956 κ ευχόμαστε στην επόμενη συνάντησή μας,να μας τιμήσει με την παρουσία του....η οποία όποτε είναι όρθια κρύβει κ τον ήλιο.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
λοιπόν να κάνω και λίγο διαφήμιση για την πάρτη μου εεε.. η εταιρεία στην οποία δουλεύω (τηλεπικοινωνίες) εχει βγάλει νέο προιόν στην πιάτσα (γιαυτό δουλεύαμε 15 άτομα επί τρείς μήνες μέρα νύχτα ) το οποίο προβλέπει τα ακόλουθα..

DSL 10MB/1MB (download/upload)
δύο γραμμές τηλεφώνου (νέοι αριθμοί ή ο παλιός σας και ένας νέος με φορητότητα από ΟΤΕ)
απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
κατάργηση παγίου ΟΤΕ

όλα αυτά με 37.90 ευρώ τον μήνα (με τον ΦΠΑ)

αν ψάχνεστε κάντε τον κόπο στο ή στο τηλέφωνο 13860 για πληροφορίες. Αν δε αποφσίσετε να ψωνίσετε στείλτε ένα mail στο teratos2006@yahoo.com ή Pm εδώ για να σας πω κάτι μαγικό για να πάρετε και 20 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό σας.
Η παραμεθοριος τον πουλο φανταζομαι ετσι?Αχ ολο μας ξεχνατε.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα στα αδελφια μας!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.090
Πόντοι
12.056
Καλως τον βαζελο... :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημεραααααααααα

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.090
Πόντοι
12.056
Τσιμπισες βλεπω...καφε δεν ηπιες?? :grin:

:2funny:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συναγωνιστες αεκαρες...διαβαζα για μονταινι οτι καναμε λεει προταση 1 μυριο ευρα
και αναρωτιεμαι:δεν ειναι πολλα για εναν παικτη που ΔΕΝ παιζει καθολου στην μποκα?
μην ειναι κανα παλτο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom