nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημεραααα
μορι χανουμαρα θα σε δουμε τελικα;;;;;;;;;;;;καλημεραααα
δεν τον εχω σε εκτιμηση σαν παιχτηΓουστάρω πολύ να γυρίσει ο sexy Bruno στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα παίζει αυτό το ενδεχόμενο.
τι περιμενεις να ακουσουμε
για σφιχτο μπατζετ θα ακουσουμε
για αποχωρησεις παιχτων που δεν θα δεχτουν μειωση θα ακουσουμε (κυριακος μαιστοροβιτς χουανφραν)
εκληση στον κοσμο για διαρκιας
και ανοιγμα (παρακαλια) στον τιγρη
BOHΘΕΙΑ ΜΑΣ
εχετε τι καλιτερι διικισι,τα κανε ολα για τιν ομαδα!!!!!!!!!!!Τζιμπούρ, Εντίνιο, Μπλάνκο, Σκόκο και Μαϊστόροβιτς χωρίς να εξασφαλίσουν καμία άδεια θεώρησαν σωστό να εξαφανιστούν ήδη για τις πατρίδες τους, ενώ υπήρξαν και άλλοι που αποχώρησαν πριν από τη λήξη της προπόνησης (!), αποδεικνύοντας το τεράστιο έλλειμμα πειθαρχίας που υπάρχει στο εσωτερικό της Ενωσης.
Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου... > > >
Βγαλατε καμια ακρη,γιατι εγω δεν εβγαλα(μονο ο κοντος την εβγαλε λαδι παλι.. ).
τσακαλε οταν σασ τα ελεγε ο ΘΙοσ εσισ ..... ΝΤΕΜΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι.
Προσευχές.
καλιτερα που δ επιρατε τετιουσ πεκτεσ,δε ιεν πεκτεσ αφτι για μεγαλεσ ομαδεσΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ,Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΟΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,Ο ΜΑΚΟΣ(ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΧΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.Ο ΙΟΡΝΤΑΚΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕς ΡΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΙΣ ΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ,Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΟΛΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,Ο ΜΑΚΟΣ(ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΧΑΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙΤΙΩΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.Ο ΙΟΡΝΤΑΚΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕς ΡΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΣ ΙΣ ΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.