Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
με συγχωρειτε , παρεκτραπειν

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παραιτηθηκε ο Μανωλας ?!?!?!?!?!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Προβλέπεται ένα καυτό καλοκαίρι!Καλό μήνα... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
[/quote
συναγωνιστές, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όλοι είναι ΑΕΚάρες έως να αποδειχθεί το αντίθετο. Ας μην περιμένουμε ούτε μεσσίες ούτε ΑΕΚάρες και αυτό ισχύει για όλους. Μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ υπάρχει και μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ πληρώνει για την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μένουν να παλέψουν ο Μανωλάς και οιο υπόλοιποι με το χαμηλό μπάτζετ? Δεν είναι ΑΕΚ? Ο Κόσμος δηλαδή γιατί στηρίζει ανεξαρτήτου μπάτζετ? Εάν ο μελισσανίδης θέλει να αγοράσει, καλώς να΄έρθει. Εάν όχι, να κάτσει στα αυγά του και να μην ξαναμιλήσει για την ΑΕΚ. Να κοιτάξουν ο Νοτιάς και οι άλλοι, να κόψουν τον λαιμό τους και να βάλουν όσα χρήματα παραπάνω μπορούν για την ΑΕΚ. Ο Μπ΄παγιεβιτς εχθές έπαιζε τον κυριότερο αγώνα της χρονιάς και έκανε πειραματισμούς.Εβαλε τα παιδάκια να παίξουν.  Αυτός δηλαδή δεν πρέπει να κάνει λίγο αυτοκριτική και να μην του φταίνε πάντα οι άλλοι? Σεβάστηκε εχθές τόσο κόσμο που μου κατέβασε το παιδάκι και τον εξέθεσε κιόλας σε τόσο σημαντικό παιχνίδι? Πήγε μετά να γυρίσει το παιχνίδι με τον Ντιούφ?  Δύο στόχους είχε και δεν έκανε τίποτα.
Ελεος πια. Εάν θέλει να κάτσει και να παλέψει για την ομάδα ας το κάνει. Αλλιώς ας πάει πάλι στον Αρη.
Αντε γαμηθείτε όλοι πια. Ολοι!! Μας κουράσατε. 

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το κανει για να σφυξουν οι κωλοι.....!!! :s&m_1:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εν τω μεταξύ, βούτυρο στο ψωμί του Μπάγιεβιτς η παραίτηση μανωλά. Είχε ποτέ δουλέψει με τεχνικό Δ/ντή?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παει κι ο στελιος...Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...(5τη παραιτηση φετος... :headbang: :headbang:)
Ηρθε η ωρα να βγει στο σφυρι ο σκοκκο μαγκες... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τώρα περιμένουμε να μιλήσει και ο Στελάρας!Θα ευχαριστηθούμε συνεντεύξεις... :dancing:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο άνθρωπος έφυγε πρόσφατα από την ζωή και ήταν από τις ηρωικές μορφές οπαδών!Βλακ χιούμορ μπουλάκο! :uglystupid:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ο άνθρωπος έφυγε πρόσφατα από την ζωή και ήταν από τις ηρωικές μορφές οπαδών!Βλακ χιούμορ μπουλάκο! :uglystupid:
Kαι που θες να ξέρω εγώ ότι έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ρε παπάρα???να μυρίσω τα νύχια μου??? :uglystupid:

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ηρθε το τελος,Ηρθε το τελος,Ηρθε το τελος,Ηρθε το τελος :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :o *P :new_shocked: :priest:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γενικά υποπίπτεις σε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα...
Ελα χαλάρωσε...σου δίνω τον λόγο μου από εδώ και στο εξής θα παίρνω πάντα το μέρος σου και δεν θα κοντράρω ποτέ την ΑΕΚ στο στοίχημα...ειδικά στα ντέρμπυ :grin: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom