You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
με συγχωρειτε , παρεκτραπειν
ο ιβλι ινε βουδιστισ
σιρα του πρικιπαΠαραιτηθηκε ο Μανωλας ?!?!?!?!?!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Προβλέπεται ένα καυτό καλοκαίρι!Καλό μήνα...Παραιτηθηκε ο Μανωλας ?!?!?!?!?!
Προβλέπεται ένα καυτό καλοκαίρι!Καλό μήνα...
[/quote
συναγωνιστές, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι όλοι είναι ΑΕΚάρες έως να αποδειχθεί το αντίθετο. Ας μην περιμένουμε ούτε μεσσίες ούτε ΑΕΚάρες και αυτό ισχύει για όλους. Μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ υπάρχει και μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ πληρώνει για την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μένουν να παλέψουν ο Μανωλάς και οιο υπόλοιποι με το χαμηλό μπάτζετ? Δεν είναι ΑΕΚ? Ο Κόσμος δηλαδή γιατί στηρίζει ανεξαρτήτου μπάτζετ? Εάν ο μελισσανίδης θέλει να αγοράσει, καλώς να΄έρθει. Εάν όχι, να κάτσει στα αυγά του και να μην ξαναμιλήσει για την ΑΕΚ. Να κοιτάξουν ο Νοτιάς και οι άλλοι, να κόψουν τον λαιμό τους και να βάλουν όσα χρήματα παραπάνω μπορούν για την ΑΕΚ. Ο Μπ΄παγιεβιτς εχθές έπαιζε τον κυριότερο αγώνα της χρονιάς και έκανε πειραματισμούς.Εβαλε τα παιδάκια να παίξουν. Αυτός δηλαδή δεν πρέπει να κάνει λίγο αυτοκριτική και να μην του φταίνε πάντα οι άλλοι? Σεβάστηκε εχθές τόσο κόσμο που μου κατέβασε το παιδάκι και τον εξέθεσε κιόλας σε τόσο σημαντικό παιχνίδι? Πήγε μετά να γυρίσει το παιχνίδι με τον Ντιούφ? Δύο στόχους είχε και δεν έκανε τίποτα.
Ελεος πια. Εάν θέλει να κάτσει και να παλέψει για την ομάδα ας το κάνει. Αλλιώς ας πάει πάλι στον Αρη.
Αντε γαμηθείτε όλοι πια. Ολοι!! Μας κουράσατε.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τελικα εμεις θα γινουμε ριαλιτι...Τώρα περιμένουμε να μιλήσει και ο Στελάρας!Θα ευχαριστηθούμε συνεντεύξεις...
να παρετε το ψινακι τεχνικο διεφθινιτιΤελικα εμεις θα γινουμε ριαλιτι...
16 !!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλο απογεμα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Γάμα τα!Τελικα εμεις θα γινουμε ριαλιτι...
Τουλάχιστον να βγουν και να πουν αλήθειες..τα βαρεθήκαμε τα παραμυθάκια!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Kαι που θες να ξέρω εγώ ότι έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ρε παπάρα???να μυρίσω τα νύχια μου???Ο άνθρωπος έφυγε πρόσφατα από την ζωή και ήταν από τις ηρωικές μορφές οπαδών!Βλακ χιούμορ μπουλάκο!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Γενικά υποπίπτεις σε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα...Kαι που θες να ξέρω εγώ ότι έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ρε παπάρα???να μυρίσω τα νύχια μου???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ελα χαλάρωσε...σου δίνω τον λόγο μου από εδώ και στο εξής θα παίρνω πάντα το μέρος σου και δεν θα κοντράρω ποτέ την ΑΕΚ στο στοίχημα...ειδικά στα ντέρμπυΓενικά υποπίπτεις σε πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις