Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τη δευτερη θεση στα πλει οφ η στο πρωταθλημα?

Την δεύτερη προνομιούχο θέση πυο οδηγεί στα προκριματικά του Τσου Λου.
Με τα τωρινά δεδομένα,αν παρει ακόμα ένα βαθμό,μπαίνει απευθείας στους ομίλους του αναβαθμισμένου ΟΥΕΦΑ,που σημαίνει φράγκα,ματς κ ενδεχομενη πορεία στας Ευρώπας

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η δουλεια που γινεται αρχισε να φαινεται. Μετα απο καιρο ειδαμε κατι που μας κανει να αισιοδοξουμε. Με 2 καλα μπακ και ενα 10αρι 8α ειμαστε ετοιμοι για του χρονου. Αρκει να εχει ηρεμια η ομαδα και να δουλεψει οπως πρεπει.
Βαρε8ηκα να περιμενω σωτηρες και τη 2 παρουσια. Τουλαχιστον αυτοι που ειναι στην ομαδα δεν ειναι λαμογια. Πιο πολυ για κοροιδα μου φαινονται τωρα. Μπηκαν σε μια δυσκολη εποχη, βοη8ησαν την ΑΕΚ αλλα τωρα δεν εχουν. Τι να κανουμε. Δυσκολες εποχες.
Να πανε ολα καλα μεχρι το τελος του μηνα και μετα εχει ο 8εος. Το λιγοτερο που μας μενει ειναι να παρουμε ολοι διαρκειας για του χρονου.

υ.γ. Κατι μου λεει οτι αν παρουμε την 1η 8εση στα play-off θα εμφανιστουν μνηστηρες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η δουλεια που γινεται αρχισε να φαινεται. Μετα απο καιρο ειδαμε κατι που μας κανει να αισιοδοξουμε. Με 2 καλα μπακ και ενα 10αρι 8α ειμαστε ετοιμοι για του χρονου. Αρκει να εχει ηρεμια η ομαδα και να δουλεψει οπως πρεπει.
Βαρε8ηκα να περιμενω σωτηρες και τη 2 παρουσια. Τουλαχιστον αυτοι που ειναι στην ομαδα δεν ειναι λαμογια. Πιο πολυ για κοροιδα μου φαινονται τωρα. Μπηκαν σε μια δυσκολη εποχη, βοη8ησαν την ΑΕΚ αλλα τωρα δεν εχουν. Τι να κανουμε. Δυσκολες εποχες.
Να πανε ολα καλα μεχρι το τελος του μηνα και μετα εχει ο 8εος. Το λιγοτερο που μας μενει ειναι να παρουμε ολοι διαρκειας για του χρονου.

υ.γ. Κατι μου λεει οτι αν παρουμε την 1η 8εση στα play-off θα εμφανιστουν μνηστηρες.

Μάντης είσαι;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Ας πουμε και κανα μειον για χθες !!

Απελπιστικα αδειο χθες το γήπεδο (καλα ολοι Nova εχουν??) παροτι το ματς και ενδιαδφερον ειχε και η μερα η ωρα και ο καιρος ηταν αψογα !!

Επίσης την original την ειδα  λίγο αδιαφορη !!

ΥΓ Ασχετο αλλα το εισητηριο αναλογικα ειναι πανακριβο γιατι με 10€ πας στην καφετερια και το βλέπεις !!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την δεύτερη προνομιούχο θέση πυο οδηγεί στα προκριματικά του Τσου Λου.
Με τα τωρινά δεδομένα,αν παρει ακόμα ένα βαθμό,μπαίνει απευθείας στους ομίλους του αναβαθμισμένου ΟΥΕΦΑ,που σημαίνει φράγκα,ματς κ ενδεχομενη πορεία στας Ευρώπας
Θα έχει έναν προκριματικό στο τέλος Αυγούστου!

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
Η ομάδα που δεν έπρεπε καν να μπει στα πλέι οφ,τώρα με το ίδιο σπρώξιμο από τη διαιτησία πάει και για σεντόνι...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ΥΓ Ασχετο αλλα το εισητηριο αναλογικα ειναι πανακριβο γιατι με 10€ πας στην καφετερια και το βλέπεις !!!

Παντως τις ατακες που ακους στο γηπεδο δε τις ακους που8ενα....
Ασε που τις φασεις τις βλεπεις οπως 8ες εσυ  και συμφωνουν ολοι :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

+1ooooooo

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και εγω αυτο πιστευω μαγκες
δυο καλα μπακακια και ενα αρχιδατο χαφ

αααα και εναν προπονητη μην ξεχασουμε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.969
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• Main_Display_Image.jpg
    Main_Display_Image.jpg
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χάρηκα συναγωνιστές να βρίζω τον Γκαγκάτση εχθές. Πάντως μεγάλη εμφάνιση της ΑΕΚ εχθές.
θα χαιρεσαι την υπολοιπη ζωη σου να βριζεις και αλλους....
στο μυαλο σου θα βρεθουν πολλοι γκαγκατσηδες που θα σε κλεβουν.....
και αν τελειωσουν αυτοι θα μπορεις να βριζεις αυτον που θα κουρευει το γκαζον στο καραισκακη...

και μην δω καμμια ''εξυπναδα'' για τον νικοπολιδη γιατι θα ειναι μπαναλ.... ;) ;) ;)

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ 100% με τον Tauro21,
Γεγονός ότι τα κορόιδα δεν έχουν πολλά λεφτά,
πεπίθηση είναι ότι αν και εφόσον η ομάδα βγει στο cl, θα εμφανισθούν μνηστήρες (λέγε με Τίγρη...)
Με 2 πολύ καλούς ακραίους μπακ και ένα γαμάτο δεκάρι θα είμαστε πολύ καλύτεροι του χρόνου, αρκεί να φύγουν οι δευτεράντες (πελετιέρι,αλβες,μαντούκα) που μπορεί να είναι φιλότιμοι, αλλά δεν είναι για μια σοβαρή ομάδα...όπως θέλουμε να γίνουμε...!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
θα χαιρεσαι την υπολοιπη ζωη σου να βριζεις και αλλους....
στο μυαλο σου θα βρεθουν πολλοι γκαγκατσηδες που θα σε κλεβουν.....
και αν τελειωσουν αυτοι θα μπορεις να βριζεις αυτον που θα κουρευει το γκαζον στο καραισκακη...

και μην δω καμμια ''εξυπναδα'' για τον νικοπολιδη γιατι θα ειναι μπαναλ.... ;) ;) ;)
εσύ είπαμε ότι είσαι ανέκδοτο. Εσύ δεν είσια που ισχυρίζεσαι ότι ο Γκαγκάτσης δεν βοήθησε ποτέ τον Ολυμπιακό και το ότι δεν υπήρχε ποτέ η παράγκα?
Περιμένεις και απάντηση τώρα? Τι να σου απαντήσω? Οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται?
Καληνύχτα, και άντε με τον κηπουρό να κουρέψετε μαζί το γκαζόν μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό σου λίγο.

Α!! Σε άλλο thread μας αποκαλούσες τους ΑΕΚτζήδες πουτάνες. Εδ'ώ τι θέλεις τώρα? Τα λεφτά σου?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εσύ είπαμε ότι είσαι ανέκδοτο. Εσύ δεν είσια που ισχυρίζεσαι ότι ο Γκαγκάτσης δεν βοήθησε ποτέ τον Ολυμπιακό και το ότι δεν υπήρχε ποτέ η παράγκα?
Περιμένεις και απάντηση τώρα? Τι να σου απαντήσω? Οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται?
Καληνύχτα, και άντε με τον κηπουρό να κουρέψετε μαζί το γκαζόν μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό σου λίγο.

Α!! Σε άλλο thread μας αποκαλούσες τους ΑΕΚτζήδες πουτάνες. Εδ'ώ τι θέλεις τώρα? Τα λεφτά σου?
πραγματικα ρε μαγκα εχω βαρεθει να βλεπω σε αυτο το σαιτ πουστρακια που οταν στριμωχνονται επειδη λενε μαλακιες πετανε λασπη και σαπιες κατηγοριες μπας και γλιτωσουν με καμμια συμμαχια....
θα το ξαναπω λοιπον και εδω αν και θα επρεπε να σε γραψω στα αρχιδια μου(αλλωστε τα γραπτα μενουν και οποιος γουσταρει βλεπει τι εχω πει)δεν ειπα τους αεκτζηδες πουτανες...
ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ειπα μονο οσους ειπαν οτι ο γκαγκατσης θα παει θρυλο(για να προβοκαρουν) και δεν ειχαν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το παρουν πισω και να παραδεχτουν το λαθος τους....
να δω κοπελλια τι αλλο θα ανακαλυψεις για να μου κανεις προσωπικη επιθεση μιας και απο επιχειρηματα ουτε για να μου δεσεις τα κορδονια δεν κανεις.... ;) ;) ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πραγματικα ρε μαγκα εχω βαρεθει να βλεπω σε αυτο το σαιτ πουστρακια που οταν στριμωχνονται επειδη λενε μαλακιες πετανε λασπη και σαπιες κατηγοριες μπας και γλιτωσουν με καμμια συμμαχια....
θα το ξαναπω λοιπον και εδω αν και θα επρεπε να σε γραψω στα αρχιδια μου(αλλωστε τα γραπτα μενουν και οποιος γουσταρει βλεπει τι εχω πει)δεν ειπα τους αεκτζηδες πουτανες...
ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ειπα μονο οσους ειπαν οτι ο γκαγκατσης θα παει θρυλο(για να προβοκαρουν) και δεν ειχαν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το παρουν πισω και να παραδεχτουν το λαθος τους....
να δω κοπελλια τι αλλο θα ανακαλυψεις για να μου κανεις προσωπικη επιθεση μιας και απο επιχειρηματα ουτε για να μου δεσεις τα κορδονια δεν κανεις.... ;) ;) ;)
ναι όντως. Δεν κάνω ούτε για να σου δέσω τα κορδόνια. Αυτό όμως ξέρεις γιατί γίνεται? Γιατί συνήθως βλέπω την πλάτη σου σκυμένη και δεν φτάνω ο κακομοίρης!!!
Τώρα όσον αφορά στον χαρακτηρισμό "κοπελιά" που μου δίνεις,να σου πω ότι οι κοπέλες μεγαλύτερα αρχίδια από σε΄να έχουν. Γιατί όποιος έχει αρχίδια δεν βρίζει πίσω από ένα πληκτρολόγιο, κάποιον που δεν τον έβρισε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom