Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τη δευτερη θεση στα πλει οφ η στο πρωταθλημα?
Στα play-off την εχει....οχι μα8ηματικα αλλα 99% την εχει
Η δουλεια που γινεται αρχισε να φαινεται. Μετα απο καιρο ειδαμε κατι που μας κανει να αισιοδοξουμε. Με 2 καλα μπακ και ενα 10αρι 8α ειμαστε ετοιμοι για του χρονου. Αρκει να εχει ηρεμια η ομαδα και να δουλεψει οπως πρεπει.
Βαρε8ηκα να περιμενω σωτηρες και τη 2 παρουσια. Τουλαχιστον αυτοι που ειναι στην ομαδα δεν ειναι λαμογια. Πιο πολυ για κοροιδα μου φαινονται τωρα. Μπηκαν σε μια δυσκολη εποχη, βοη8ησαν την ΑΕΚ αλλα τωρα δεν εχουν. Τι να κανουμε. Δυσκολες εποχες.
Να πανε ολα καλα μεχρι το τελος του μηνα και μετα εχει ο 8εος. Το λιγοτερο που μας μενει ειναι να παρουμε ολοι διαρκειας για του χρονου.
υ.γ. Κατι μου λεει οτι αν παρουμε την 1η 8εση στα play-off θα εμφανιστουν μνηστηρες.
Θα έχει έναν προκριματικό στο τέλος Αυγούστου!Την δεύτερη προνομιούχο θέση πυο οδηγεί στα προκριματικά του Τσου Λου.
Με τα τωρινά δεδομένα,αν παρει ακόμα ένα βαθμό,μπαίνει απευθείας στους ομίλους του αναβαθμισμένου ΟΥΕΦΑ,που σημαίνει φράγκα,ματς κ ενδεχομενη πορεία στας Ευρώπας
Μάντης είσαι;
ΥΓ Ασχετο αλλα το εισητηριο αναλογικα ειναι πανακριβο γιατι με 10€ πας στην καφετερια και το βλέπεις !!!
Η ομάδα που δεν έπρεπε καν να μπει στα πλέι οφ,τώρα με το ίδιο σπρώξιμο από τη διαιτησία πάει και για σεντόνι...
+1oooooooΗ δουλεια που γινεται αρχισε να φαινεται. Μετα απο καιρο ειδαμε κατι που μας κανει να αισιοδοξουμε. Με 2 καλα μπακ και ενα 10αρι 8α ειμαστε ετοιμοι για του χρονου. Αρκει να εχει ηρεμια η ομαδα και να δουλεψει οπως πρεπει.
Βαρε8ηκα να περιμενω σωτηρες και τη 2 παρουσια. Τουλαχιστον αυτοι που ειναι στην ομαδα δεν ειναι λαμογια. Πιο πολυ για κοροιδα μου φαινονται τωρα. Μπηκαν σε μια δυσκολη εποχη, βοη8ησαν την ΑΕΚ αλλα τωρα δεν εχουν. Τι να κανουμε. Δυσκολες εποχες.
Να πανε ολα καλα μεχρι το τελος του μηνα και μετα εχει ο 8εος. Το λιγοτερο που μας μενει ειναι να παρουμε ολοι διαρκειας για του χρονου.
υ.γ. Κατι μου λεει οτι αν παρουμε την 1η 8εση στα play-off θα εμφανιστουν μνηστηρες.
πες μας κιαλλα
θα χαιρεσαι την υπολοιπη ζωη σου να βριζεις και αλλους....χάρηκα συναγωνιστές να βρίζω τον Γκαγκάτση εχθές. Πάντως μεγάλη εμφάνιση της ΑΕΚ εχθές.
εσύ είπαμε ότι είσαι ανέκδοτο. Εσύ δεν είσια που ισχυρίζεσαι ότι ο Γκαγκάτσης δεν βοήθησε ποτέ τον Ολυμπιακό και το ότι δεν υπήρχε ποτέ η παράγκα?θα χαιρεσαι την υπολοιπη ζωη σου να βριζεις και αλλους....
στο μυαλο σου θα βρεθουν πολλοι γκαγκατσηδες που θα σε κλεβουν.....
και αν τελειωσουν αυτοι θα μπορεις να βριζεις αυτον που θα κουρευει το γκαζον στο καραισκακη...
και μην δω καμμια ''εξυπναδα'' για τον νικοπολιδη γιατι θα ειναι μπαναλ.... ;) ;) ;)
πραγματικα ρε μαγκα εχω βαρεθει να βλεπω σε αυτο το σαιτ πουστρακια που οταν στριμωχνονται επειδη λενε μαλακιες πετανε λασπη και σαπιες κατηγοριες μπας και γλιτωσουν με καμμια συμμαχια....εσύ είπαμε ότι είσαι ανέκδοτο. Εσύ δεν είσια που ισχυρίζεσαι ότι ο Γκαγκάτσης δεν βοήθησε ποτέ τον Ολυμπιακό και το ότι δεν υπήρχε ποτέ η παράγκα?
Περιμένεις και απάντηση τώρα? Τι να σου απαντήσω? Οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται?
Καληνύχτα, και άντε με τον κηπουρό να κουρέψετε μαζί το γκαζόν μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό σου λίγο.
Α!! Σε άλλο thread μας αποκαλούσες τους ΑΕΚτζήδες πουτάνες. Εδ'ώ τι θέλεις τώρα? Τα λεφτά σου?
ναι όντως. Δεν κάνω ούτε για να σου δέσω τα κορδόνια. Αυτό όμως ξέρεις γιατί γίνεται? Γιατί συνήθως βλέπω την πλάτη σου σκυμένη και δεν φτάνω ο κακομοίρης!!!πραγματικα ρε μαγκα εχω βαρεθει να βλεπω σε αυτο το σαιτ πουστρακια που οταν στριμωχνονται επειδη λενε μαλακιες πετανε λασπη και σαπιες κατηγοριες μπας και γλιτωσουν με καμμια συμμαχια....
θα το ξαναπω λοιπον και εδω αν και θα επρεπε να σε γραψω στα αρχιδια μου(αλλωστε τα γραπτα μενουν και οποιος γουσταρει βλεπει τι εχω πει)δεν ειπα τους αεκτζηδες πουτανες...
ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ειπα μονο οσους ειπαν οτι ο γκαγκατσης θα παει θρυλο(για να προβοκαρουν) και δεν ειχαν ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το παρουν πισω και να παραδεχτουν το λαθος τους....
να δω κοπελλια τι αλλο θα ανακαλυψεις για να μου κανεις προσωπικη επιθεση μιας και απο επιχειρηματα ουτε για να μου δεσεις τα κορδονια δεν κανεις.... ;) ;) ;)