Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πως θα σας φαινοταν η περιπτωση του Μακου? Επιστροφη του Πελετιερη και με τα λεφτα που 8α εξοικονομισουμε να τα δωσουμε για το Μακο? Μου 8υμιζει πολυ περιπτωση Κατσουρανη οταν ηρθε στην ΑΕΚ απο Παναχαικη και τον εστρωσε ο Μπαγιεβιτς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε Λιάκο,όταν είναι να απαντήσεις σε κάποιον που στην λεέι,πραγματικά κεντάς.
Δικηγόρος πρέπει να είσαι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πως θα σας φαινοταν η περιπτωση του Μακου? Επιστροφη του Πελετιερη και με τα λεφτα που 8α εξοικονομισουμε να τα δωσουμε για το Μακο? Μου 8υμιζει πολυ περιπτωση Κατσουρανη οταν ηρθε στην ΑΕΚ απο Παναχαικη και τον εστρωσε ο Μπαγιεβιτς.

Εξαιρετικός παίχτης κ καλό παιδί.Κ εννοείται 1000 φορές Μάκος από Πελετιέρι.Αχηγό θα τον κάνει ο Ντούσκο

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εξαιρετικός παίχτης κ καλό παιδί.Κ εννοείται 1000 φορές Μάκος από Πελετιέρι.Αχηγό θα τον κάνει ο Ντούσκο
σκοτεινέ, ο μάκος είναι καλός αλλά δεν ξέρεις τι χρονιά θα σου κάνει. Εγώ λέω να κρατήσουμε τον Πελετιέρι γιατί δεν ξεχνώ και τον Ρίκα που λογικά θα πάει καλά. Επίσης ξέρεις πόσα θα ζητήσει ο τσακίρης για τον Μάκο?
Οσο για το άλλο που λες, όχι δεν είμαι δικηγόρος. Απλά μπορείς και χωρίς να βρίζεις, να βάζεις τον άλλον στην θέση του. Να σαι καλά

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο μακοσ ινε πελε

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αντε ξαδέλφια στο CL να κάνετε τα CT παρέα με τον γαύρο....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Που χάθηκες εσύ ρε μορφή?Σου βουτήξανε τον Γκαγκάτση μέσα από τα χέρια!  :grin:
gatte μην το ξαναπείς αυτό. Ο Γκαγκάτσηςέίναι ΠΑΟΚ από τα γεννοφάσκια του. Ετσι δεν λέει?
Ασε που πρέπει όλοι εμείς να ζητήσουμε συγνώμη από τον θείο γιατί λέγαμε ότι ο Γκαγκάτσης θα πάει στον γαύρο. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Γκαγκάτσης τόσα χρόνια υπηρετούσε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
gatte μην το ξαναπείς αυτό. Ο Γκαγκάτσηςέίναι ΠΑΟΚ από τα γεννοφάσκια του. Ετσι δεν λέει?
Ασε που πρέπει όλοι εμείς να ζητήσουμε συγνώμη από τον θείο γιατί λέγαμε ότι ο Γκαγκάτσης θα πάει στον γαύρο. Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Γκαγκάτσης τόσα χρόνια υπηρετούσε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν το έλεγα γιατί δεν το ήξερα ότι θα πάει στον γαύρο!Αλλά και αυτοί που το λέγανε δεν σημαίνει ότι είχανε άδικο...τώρα για τον βίο και την πολιτεία του Γκαγκάτση είναι αστείο και να το συζητάμε!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κλαίω αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτε επ αυτού... ελπίζω μόνο να βγήτε CL και όχι ο βάζελος... που είσαι ακάθαρμα τάλε?????
Αυτός έχει το μπασκετάκι...μην τα θέλει και όλα δικά του! :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
o NTEMIS ine o monos gnisio aektsi!!!!!!!!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν το έλεγα γιατί δεν το ήξερα ότι θα πάει στον γαύρο!Αλλά και αυτοί που το λέγανε δεν σημαίνει ότι είχανε άδικο...τώρα για τον βίο και την πολιτεία του Γκαγκάτση είναι αστείο και να το συζητάμε!
φυσικά ρε συ. Ειρωνικά το λέω και εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom