Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.695
Πόντοι
42.697
σωστό ....
ο μόνος που έπαιζε το γάβρο 50-50......
ρε άσε την κλάψα...
για όλες τις ομάδες σχεδόν ο Βασσάρας είναι κόκκινο πανί...
Μόνο ζελέ στο μαλλί , τουπέ και ομορφιά πουλάει ο τύπος, δεν κάνει, πως το λένε....
ασε που είναι χοντρός...
τουλάχιστον ο Κάκος είναι γυμνασμένο παλικάρι, δεν τρέχει και τρέμουνε τα προκοίλια του...

ξανακλάψε τώρα  :pipa2:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε άσε την κλάψα...
για όλες τις ομάδες σχεδόν ο Βασσάρας είναι κόκκινο πανί...
Μόνο ζελέ στο μαλλί , τουπέ και ομορφιά πουλάει ο τύπος, δεν κάνει, πως το λένε....
ασε που είναι χοντρός...
τουλάχιστον ο Κάκος είναι γυμνασμένο παλικάρι, δεν τρέχει και τρέμουνε τα προκοίλια του...

ξανακλάψε τώρα  :pipa2:
Έτσι κι αλλιώς μάλλον θα γίνει αρχιδιαιτητής οπότε πιθανότατα εσύ θα κλάψεις! :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.695
Πόντοι
42.697
:- :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Το ότι πήγαν τα αδέρφια στο γήπεδο είναι απολύτως διασταυρωμένο.Όπως και το ότι γύρισαν σπίτι τους σωοι και αβλαβείς γιατί υπάρχουν και σωστοί ΦΙΛΑΘΛΟΙ και όχι ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ.Απορώ που σε παραξενεύει φίλε,το ίδιο δεν θα ηθελες κι εσύ όταν παίζει ο ΠΑΟΚ εδώ?Α,και το Τ(ρ)ούμπα είναι λογοπαίγνιο δεν με εκφράζει...
Aν όπως λες είναι αλήθεια ότι ήρθαν στην Τούμπα 4 ΑΕΚτσήδες με τα κασκόλ τους:
1.Aισθάνομαι πολύ περήφανος για τους συνοπαδούς μου που δεν τους πείραξαν
2.Γκρεμίζεις το στερεότυπο ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι χουλιγκάνοι, άπλυτοι,γύφτοι, μαλαματίνες, ορκ, αμόρφωτοι,πρόβατα κτλ (δε λέω ,υπάρχουν και τέτοιοι όπως σε όλες τις ομάδες). 

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
2.Γκρεμίζεις το στερεότυπο ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι χουλιγκάνοι, άπλυτοι,γύφτοι, μαλαματίνες, ορκ, αμόρφωτοι,πρόβατα κτλ (δε λέω ,υπάρχουν και τέτοιοι όπως σε όλες τις ομάδες). 

Φίλε ΠΑΟΚτζή αν ρωτήσεις τους παλιούς της Θύρας 4 θα σου διασταυρώσουν το συγκεκριμένο γεγονός: Κάποια εποχή, που επιτρεπόταν η μετακίνηση φιλάθλων, ένας ΑΕΚτζής είχε κάνει τη  :jerking: και μπήκε στην 4 έχωντας μαζί του ένα πανό της ΑΕΚ (Από το Μπραχάμι). Στην αρχή πήγαν να τον λιντσάρουν, αλλά οι πιο παλιοί δεν τους άφησαν. Το αντίθετο, μάλιστα. Αφησαν τον ΑΕΚτζή να γκρεμάσει και το πανό που είχε στην κατοχή του στην θύρα 4, χωρίς να γίνει τίποτα, εκτιμώντας πως είχε τα @@ να μπει έτσι μόνος στην  θύρα 4.

Και για να ξέρεις, εμείς οι ΑΕΚτζήδες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Απο την Θεσσαλονίκη με τα σκουλίκια έχουμε, ειδικά μετά την ιστορία που έμεινε ο οπαδός μας ανάπηρος και οι  :idiot: :idiot: :idiot: έβγαλαν μέχρι και χυδαίο συνθημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Αύριο δεν πρέπει να λείψει κανείς από το ΟΑΚΑ,να συμπαρασταθούμε δίπλα όλοι μας στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ.Το αυριανό ματς είναι πολύ πιο δύσκολο από της Τούμπας.Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει χωρίς το άγχος που τον φορτώνουν οι οπαδοί του,θα τα δώσει όλα,μιας κ είναι η τελευταία του ευκαιρία,και μεις θα παίξουμε όπως όλα δείχνουν με τα δεύτερα.

Πάντως όσα αδέλφια έρθετε αύριο ΟΑΚΑ και ξέρετε λίγο από ποδοσφαιρο,καλό είναι να έχετε ποδοσφαιρικά παπούτσια κ κανά σορτσάκι,γιατί ελλείψη παιχτών,ενδεχομένως η ομάδα να σας βγάλει δελτίο για να παίξετε :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε ΠΑΟΚτζή αν ρωτήσεις τους παλιούς της Θύρας 4 θα σου διασταυρώσουν το συγκεκριμένο γεγονός: Κάποια εποχή, που επιτρεπόταν η μετακίνηση φιλάθλων, ένας ΑΕΚτζής είχε κάνει τη  :jerking: και μπήκε στην 4 έχωντας μαζί του ένα πανό της ΑΕΚ (Από το Μπραχάμι). Στην αρχή πήγαν να τον λιντσάρουν, αλλά οι πιο παλιοί δεν τους άφησαν. Το αντίθετο, μάλιστα. Αφησαν τον ΑΕΚτζή να γκρεμάσει και το πανό που είχε στην κατοχή του στην θύρα 4, χωρίς να γίνει τίποτα, εκτιμώντας πως είχε τα @@ να μπει έτσι μόνος στην  θύρα 4.

Και για να ξέρεις, εμείς οι ΑΕΚτζήδες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Απο την Θεσσαλονίκη με τα σκουλίκια έχουμε, ειδικά μετά την ιστορία που έμεινε ο οπαδός μας ανάπηρος και οι  :idiot: :idiot: :idiot: έβγαλαν μέχρι και χυδαίο συνθημα.

Πολλοί ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ μεμονωμένοι,όταν παίζει η ομαδα τους ΑΘηνα με την ΑΕΚ,και έρχονται γήπεδο με το κασκόλ της ομάδας τους μόνοι,έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση.Πολλές φορές έχω δει Παόκια με κασκόλ του ΠΑΟΚ να προσέρχονται στο γήπεδο σε ματσ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Επειδή ήμουν δίπλα σε εκείνο το σκηνικό που χτύπησε το παληκάρι έχω να σου πω το εξής: Θα έπρεπε να τα έχεις με τους μπάτσους και όχι με μας. Οι μπάτσοι σας έκαναν ντου και έγινε οτι έγινε. όσο για το σύνθημα που λες, πραγματικά δεν το ξέρω, αλλά αν όντως υπάρχει, τότε σκατά στους τάφους των προγώνων αυτών που το έβγαλαν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλώστον τον Πετράκη.Και όχι μόνο υπάρχει σύνθημα,αλλά μάλιστα την επόμενη χρονιά στο ΑΕΚ-ΑΡΗΣ στην Φιλαδέλφεια που ήμυον μέσα,τότε που φάγατε 5,ανάρτησαν καποιοι ευφάνταστοι οπαδοί σας ,ένα πανό με ένα αναπηρικό καροτσάκι πανω.

.....

περιττό να σου πω τι έγινε....

.............................

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλώστον τον Πετράκη.Και όχι μόνο υπάρχει σύνθημα,αλλά μάλιστα την επόμενη χρονιά στο ΑΕΚ-ΑΡΗΣ στην Φιλαδέλφεια που ήμυον μέσα,τότε που φάγατε 5,ανάρτησαν καποιοι ευφάνταστοι οπαδοί σας ,ένα πανό με ένα αναπηρικό καροτσάκι πανω.

.....

περιττό να σου πω τι έγινε....

.............................
Δεν το ήξερα. Ρουφάω τη μύξα μου. Ξανά σκατά στους τάφους των προγόνων τους. Πάντως για το ατύχημα έφταιγε καθαρά η αστυνομία που είχε χωρίσει Αρειανούς και Αεκσήδες με ένα σχοινί!!!!!! Ήμουν πολύ κοντά και αρκετά χεσμένος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν το ήξερα. Ρουφάω τη μύξα μου. Ξανά σκατά στους τάφους των προγόνων τους. Πάντως για το ατύχημα έφταιγε καθαρά η αστυνομία που είχε χωρίσει Αρειανούς και Αεκσήδες με ένα σχοινί!!!!!!
:rockon: :rockon: :thumbsup:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πάντως όσα αδέλφια έρθετε αύριο ΟΑΚΑ και ξέρετε λίγο από ποδοσφαιρο,καλό είναι να έχετε ποδοσφαιρικά παπούτσια κ κανά σορτσάκι,γιατί ελλείψη παιχτών,ενδεχομένως η ομάδα να σας βγάλει δελτίο για να παίξετε :idiot:
Εγω προσφερομαι να καλυψω το κενο του καφε....Πιο γρηγορος ειμαι..... :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
:thumbsup: :thumbsup:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες! :rockon: :rockon: :rockon:
Τελικά όλοι οι αμφίβολοι είναι κανονικά στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα!Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα επαναλάβει την Κυριακάτικη απόδοση! :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.401
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες..

Ο Τσιαρτας λεει θελει να γυρισει στην ΑΕΚ και να αναλαβει καποια θεση σκαουτερ... :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε δεν είναι κακό ρε συ Altec!Το κατέχει το τόπι ο Βασιλάκης...έχει και τις γνωριμίες του από την Ισπανία!Το περίεργο είναι ότι ενώ παρακολουθεί από κοντά τις προπονήσεις εδώ και καιρό,όπως δήλωσε δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση! :huh:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
το εχει παρει βρε αποφαση οτι θα δουλευει για την ομαδα
αλλα λογω οικονομικης στενοτητας θα πληρωνει και απο πανω για να βοηθησει την ομας! :2funny:
αχ βασιλη μου θα με παρουν τα ζουμια πρωι πρωι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom