Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βρε φίλε για σεντρούλα πήγαινε ο Σκόκκος , είναι ολοφάνερο .
Ο Βαλβίδας πήρε το σκαλπ του Ντούσκο στο β' ημίχρονο και στην παράταση.
Με εννέα παίκτες και σας τελειώσαμε.

ΚΑΥΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
Είσαι σίγουρος ότι πήγαινε για σέντρα από εκεί? :sunglasses:
Οι 9 παίχτες προκύψανε μετά το 4-3 υπέρ σας οπότε δεν αποτελεί και ιδαίτερη μαγκιά το γεγονός ότι δεχθήκατε μόνο ένα γκολ σε 15'!!!Θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί καλύτερα η ΑΕΚ αλλά η κούραση ήταν εμφανής...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι η καθοριστική φάση ήταν το γρήγορο γκολ του γαύρου με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου!Αντί να μπούνε σγκεντρωμένοι οι δικοί μας χαζεύανε...μου θύμισε γκολ σχολικού πρωταθλήματος!

Ο Κακος κανει συστασεις σε Γεωργεα-λετο(αν δε κανω λαθος τους παιχτες) και εκτελειται το κορνερ. Απο τη στιγμη που κανει συστασεις πρεπει να σφυριξει ο διαιτητης για να εκτελεστει το κορνερ, πραγμα που δεν εγινε..
Και σιγα μην ελεγε επαναληψη ο χεσμενος...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος ότι πήγαινε για σέντρα από εκεί? :sunglasses:
Οι 9 παίχτες προκύψανε μετά το 4-3 υπέρ σας οπότε δεν αποτελεί και ιδαίτερη μαγκιά το γεγονός ότι δεχθήκατε μόνο ένα γκολ σε 15'!!!Θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί καλύτερα η ΑΕΚ αλλά η κούραση ήταν εμφανής...
δεν ήταν μόνο θέμα κούρασης αλλάκαι τεχνικού.
Ο Βαλβέρδε έγραψε.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πάντως τεράστιο ματς εχτές

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ουσιαστικά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι!Συγκλονιστικό ματς ,από αυτά που σου μένουν χαραγμένα στη μνήμη...αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και ιδαίτερα ποιοτικό!Αυτό το λέω γιατί ακούω κάτι υπερβολές "Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών"...από σασπένς και εναλλαγή συναισθημάτων συμφωνώ,αλλά δεν κρίνουν μόνο αυτά τα στοιχεία την αξία ενός αγώνα!
Όταν προηγείσαι στο 8' με 2-0 και κυρίως στο 90' με 3-2 όπου πρέπει να εξαφανίσεις την μπάλα και δεν νικάς είσαι άξιος της μοίρας σου!Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο κέντρο της άμυνας ειδικά από το σημείο που αποχώρησε ο Κυργιάκος!Τα 3 γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία!Προσπαθήσανε όσο μπορούσαν τα παιδιά...αλλά δυστυχώς και η τύχη δεν ήταν μαζί μας χθες...

+13

H αποχώσηση του Σ.Κ. ήταν καθοριστική για το κέντρο της άμυνας, που μετά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Μεγάλη ατυχία και το δοκάρι του Μαϊστόροβιτς στο πέναλτυ. Εκεί πήγατε καλύτερα στην αρχή, αλλά στο τέλος η τύχη μίλησε όπως της ήρθε.

Καλημέρα σε όλους :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τα 2 γκολάκια του Σκόκο πολύ ωραία. Ειδικά το πρώτο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Πλάκα τους έκανε ο σκόκο και στα δύο γκολ, ούτε που τα καταλαβε ο αντωνάκης.Θα πρότιμούσα όμως να ήμασταν ομάδα και να κρατάγαμε το 2-0. Για το πρώτο γκολ του γαύρου τι να πούμε η μπαλα έπαιζε και εμέις ούτε που το είχαμε πάρει χαμπάρι

Αν είσαι ομάδα και προηγείσαι 2-0 στο 10' και το 'χεις καταφέρει μάλιστα με οργανωμένη επίθεση δεν παίζεις παθητικά... τους κάνεις πλάκα με τον Σκόκο και το καθαρίζεις το ματς. Αλλιώς είναι επιλογή σου να δεχτείς πίεση με στημένα.

δεν ήταν μόνο θέμα κούρασης αλλάκαι τεχνικού.
Ο Βαλβέρδε έγραψε.

Σωστά! Αφού χρειάστηκε 3 γκολ με  γιόμες και στημένες φάσεις... κατάφερε να πάει το ματς στα 30 πέναλτυ για να το κερδίσει...Ωραίο σύστημα...

Πάντως παρά την πίκρα που νιώθω αδέρφια, στο στόμα μου απο χθές είναι ζωγραφισμένο ενά χαμόγελο... κι ας μην ξέρω τι μου ξημερώνει την επόμενη μέρα...
Μάλλον γι'αυτό είμαι ΑΕΚ!

Επισκέπτης
Επίσης, να σημειώσω κάτι:

Επειδή βλέπω ότι οι "fair-play" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία!) γαύροι κάνουν λόγο για την "αλητεία" του Σωτήρη Κυριάκου, να τους θυμίσω τις εποχές που έπαιζε στην ομάδα τους ο Ze Elias, ο οποίος έπαιζε σαν τον Κυριάκο (μην πω χειρότερα!) και, ΦΥΣΙΚΑ, ήταν το ίνδαλμα των απανταχού γαύρων! Και να θυμίσω επίσης πόσο καίγονταν να τον αποκτήσουν (τον Κυριακο εννοώ).

Classic γαύροι... κόψτε και λίγο το "fairness" και το "αθλητικά πλαίσια". Δεν σας πάει καθόλου :)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν είσαι ομάδα και προηγείσαι 2-0 στο 10' και το 'χεις καταφέρει μάλιστα με οργανωμένη επίθεση δεν παίζεις παθητικά... τους κάνεις πλάκα με τον Σκόκο και το καθαρίζεις το ματς. Αλλιώς είναι επιλογή σου να δεχτείς πίεση με στημένα.

Σωστά! Αφού χρειάστηκε 3 γκολ με  γιόμες και στημένες φάσεις... κατάφερε να πάει το ματς στα 30 πέναλτυ για να το κερδίσει...Ωραίο σύστημα...

Πάντως παρά την πίκρα που νιώθω αδέρφια, στο στόμα μου απο χθές είναι ζωγραφισμένο ενά χαμόγελο... κι ας μην ξέρω τι μου ξημερώνει την επόμενη μέρα...
Μάλλον γι'αυτό είμαι ΑΕΚ!
Φίλε έτσι είναι αλλά....κουραστήκαμε να λέμε "Γι'αυτό είμαι ΑΕΚ"!Δεν επιτρέπεται μια ομάδα του βεληνεκούς μας να μένει 15 χρόνια άκουπη...Μην ξεχνάμε τα νεα παιδιά που δεν εχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα,και ακολουθούν το σωρό,υποστηρίζοντας τους άλλους.Δεν μπορεί μια ζωή να δεχόμαστε συγχαρητήρια,μπράβο κλπ παπαριές...Θέλουμε και τίτλους!Αλλά όταν δεν εχεις διοίκηση,παίκτες από μέταλλο, τι περιμένεις?Σε ποια ΑΕΚ του παρελθόντος χωράνε οι Ενσαλίβα,Μαιστόροβιτς/Κοντέσσα (!!),Πελετιέρι/χταπόδι(!!),Αλεξόπουλος,Μαντούκα....Κοιτάξτε την εντεκάδα μας και τον πάγκο μας εχθές και αναπολείστε  μαζί μου...
Τυχαία παραθέτω:
Ατματσίδης Ηλίας
Σταματής Σταύρος
Καραγιάννης Βάιος
Μανωλάς Στέλιος
Sabanadzovic Refik
Βλάχος Μιχάλης
Σαραβάκος Δημήτρης
Κωστής Χρήστος  
Δημητριάδης Βασίλης
Τσιάρτας Βασίλης
Κασάπης Μιχάλης  
Κοπιτσής Χάρης  
Okonski Miroslav

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Φίλε έτσι είναι αλλά....κουραστήκαμε να λέμε "Γι'αυτό είμαι ΑΕΚ"!Δεν επιτρέπεται μια ομάδα του βεληνεκούς μας να μένει 15 χρόνια άκουπη...Μην ξεχνάμε τα νεα παιδιά που δεν εχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα,και ακολουθούν το σωρό,υποστηρίζοντας τους άλλους.Δεν μπορεί μια ζωή να δεχόμαστε συγχαρητήρια,μπράβο κλπ παπαριές...Θέλουμε και τίτλους!Αλλά όταν δεν εχεις διοίκηση,παίκτες από μέταλλο, τι περιμένεις?Σε ποια ΑΕΚ του παρελθόντος χωράνε οι Ενσαλίβα,Μαιστόροβιτς/Κοντέσσα (!!),Πελετιέρι/χταπόδι(!!),Αλεξόπουλος,Μαντούκα....Κοιτάξτε την εντεκάδα μας και τον πάγκο μας εχθές και αναπολείστε  μαζί μου...
Τυχαία παραθέτω:
Ατματσίδης Ηλίας
Σταματής Σταύρος
Καραγιάννης Βάιος
Μανωλάς Στέλιος
Sabanadzovic Refik
Βλάχος Μιχάλης
Σαραβάκος Δημήτρης
Κωστής Χρήστος  
Δημητριάδης Βασίλης
Τσιάρτας Βασίλης
Κασάπης Μιχάλης  
Κοπιτσής Χάρης  
Okonski Miroslav

αν και τυχαία παράθεση δεν συγχωρείται η απουσία Σαβέφσκι :-

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κι έχεις ξεχάσει Σαβέφσκι , Μπατίστα , Κετσπάγια , Σαββίδη κλπ κλπ

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και σαν μεγαλούτσικος:
Μαύρος
Παπαιωάννου
και αν τον έχεις δει, πηγαίνες στο γήπεδο μονο γι αυτόν:
Μπάγιεβιτς

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ξαδελφια και λοιποι
κλαψτε ολοι μαζι. :grin:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οσον αφορα τον Κυριακο, και πολυ ψυχραιμος ηταν χτες
-Επρεπε να σηκωθει και να αρπαξει το Ντιογο που του εριξε αγκωνια στο λαιμο (Κοκκινη στο 2-0 που εγινε γαργαρα..)
-Που παει το τσουτσεκι ο Παπαδοπουλος που δεν εχει ουτε το 10% των παραστασεων του Κυριακου. Το οτι εχει την ασυλια των γαυρων και δεν παιρνει καρτες, δε σημαινει οτι δεν παρεμεινε ξυλοκοπος

ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ
σας εσφαξε η διαιτησια :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο Κακος κανει συστασεις σε Γεωργεα-λετο(αν δε κανω λαθος τους παιχτες) και εκτελειται το κορνερ. Απο τη στιγμη που κανει συστασεις πρεπει να σφυριξει ο διαιτητης για να εκτελεστει το κορνερ, πραγμα που δεν εγινε..
Και σιγα μην ελεγε επαναληψη ο χεσμενος...
σας ξαναεσφαξε η διαιτησια :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τι έχει το παιδί και είναι κόκκινο το κεφάλι του; κουράγιο!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αν και τυχαία παράθεση δεν συγχωρείται η απουσία Σαβέφσκι :-
Κι έχεις ξεχάσει Σαβέφσκι , Μπατίστα , Κετσπάγια , Σαββίδη κλπ κλπ
και σαν μεγαλούτσικος:
Μαύρος
Παπαιωάννου
και αν τον έχεις δει, πηγαίνες στο γήπεδο μονο γι αυτόν:
Μπάγιεβιτς
Είπα ρε παιδιά ΤΥΧΑΙΑ.Δεν χωράνε όλοι οι παικταράδες μας ,δεκα σελίδες γεμίζουν.Αλλά ακόμα και αυτοί που εγραψα θα έχαναν το χτεσινό παιχνίδι?Να πάω πιο παλιά?Δεν θα κατέθετε την ψυχή του ο Βάγκνερ?Ο Χόκαν?Ο Τόσκας?Ο Παυλαρος?Τι να λέμε..Καλά μας λέει ο άλλος..Αλλά δεν κλαίμε φίλε,αναπολούμε..Που θα πάει,όλα στη ζωή είναι κύκλος και όλα εχουν ένα τέλος...Έπιασα και τη Φιλοσοφία τώρα.... :)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο γαύρος στο β ημίχρονο, όταν έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιζε από τα πλάγια, μπορούσε να είχε βάλει 4 γκολ. Το ίδιο και στην παράταση, αν δεν έβγαζε τον Γκαλέτι με 2η κίτρινη.
Το ματς το είχαμε στο 3-2, στο 90', και δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε 5 λεπτά, με τους τρύπιους, τους άμπαλους αμυντικούς που έχουμε και τις 2 ρόμπες τα πλάγια μπακ, Γεωργέα και Άλβεζ. 7 άμπαλοι σε μια ενδεκάδα είναι πολλοί. Ειδικά όταν ο άλλος έχει 5-6 παίχτες που μπορούν τουλάχιστον να κοντρολάρουν την μπάλα.
Όταν βγήκε ο Κυριάκος, δεν υπήρχε άμυνα. Για τον πούτσο.
Μεγάλος παίχτης ο Σκόκο. Κάποιος έγραψε ότι πήγαινε για σέντρα. Ας το ξαναδεί το γκολάκι. Τον ψώνισε τον Αντωνάκη για πλάκα.
Μεγάλος άμπαλος ο Πελετιέρι. Τούβλο βάρεσε επάνω στον Αντωνάκη. Παίχτες της πλάκας.
Αν δεν πέσουν φράγκα, δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να φύγουν τα νούμερα της επιθεώρησης που παριστάνουν το διοικητικό συμβούλιο. Χάσαμε 2 τίτλους, πέρυσι και φέτος, τσάμπα και βερεσέ. Με τους μαλάκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom