Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχεις κατι αλλο να πεις?εκτος οτι μπλεκεις μπασκετ με ποδοσφαιρο(που εισαι ανυπαρκτος βεβαια)δεν κερδισες εσυ εχτες.οποτε μην μνημονευεις με ξενα κολυβα :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εχεις κατι αλλο να πεις?εκτος οτι μπλεκεις μπασκετ με ποδοσφαιρο(που εισαι ανυπαρκτος βεβαια)δεν κερδισες εσυ εχτες.οποτε μην μνημονευεις με ξενα κολυβα :grin:
Μίλησα εγώ για μπάσκετ?Με μπερδεύεις με άλλους!Δεν μου καιγότανε καρφάκι ποιος θα κέρδιζε χθες! ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μίλησα εγώ για μπάσκετ?Με μπερδεύεις με άλλους!Δεν μου καιγότανε καρφάκι ποιος θα κέρδιζε χθες! ;)

ακόμα και εάν άκουγες τον σπυράκο να σου ζαλίζει τα πελέ όλη μέρα σήμερα;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ακόμα και εάν άκουγες τον σπυράκο να σου ζαλίζει τα πελέ όλη μέρα σήμερα;
Ε όποιος και να κέρδιζε θα μας τα ψιλοζάλιζε...και με το δίκιο του!Αν χάσεις αύριο θα επανέλθει ο σπυράκος!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε όποιος και να κέρδιζε θα μας τα ψιλοζάλιζε...και με το δίκιο του!Αν χάσεις αύριο θα επανέλθει ο σπυράκος!!!

με ξένα χύσια ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΚΤΟΡΡΑΦΗ δε με νοιάζει καθόλου....Μη σώσω να πάρω το 5ο αρκεί να τους έχω στην πίπα για πάντα μέχρι να βάλουν μυαλό.........

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εννοειται :grin:
ασχέτως οτι δεν ασχολουνται με το ποδοσφαιρο ή με το βολεϋ. . .

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Σε μια χρονιά που πήγε κατα διαόλου το μόνο που μπορεί να μας μινει για να θυμόμαστε είναι τα γκολάκια της αεκάρας... Μερικά απο αυτά είναι και πολύ ωραία μάλιστα. Με εξαίρεση τις τελευταίες 3 αγωνιστικές σας τα παραθέτω έστω και για το αρχείο μας.
Τα γκόλ του κυπέλλου αύριο μαζί με τους πανυγηρισμούς για την ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως ο τρισμέγιστος Σωκράτης -που τον θεωρώ υπερέξυπνο- έχει τη χορηγία του Κυπέλλου.
Κύπελλο Hol δεν λέγεται???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ελα ρε αεκαρα δυνατα γιατι το αξιζεις το κυπελο αποψε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια!Αρτι αφιχθείς από Εύβοια για τον Τελικό!!!Πάμε γερά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΨΥΧΗ να το πάρουμε!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[move][size=18pt]ΗΓΚΗΚΕΝ Η ΩΡΑ!![/size][/move]

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Καλή Επιτυχία

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα στα απανταχού χανούμια!Αρτι αφιχθείς από Εύβοια για τον Τελικό!!!Πάμε γερά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΨΥΧΗ να το πάρουμε!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[move][size=18pt]ΗΓΚΗΚΕΝ Η ΩΡΑ!![/size][/move]

Oύτε να κατέβει κανείς Αθήνα με αυτοκίνητο δεν μπορεί!Κλείσατε τους δρόμους... :headbang:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγω με την σειρα μου θα πω *Ηρθεν και τεμον η σειρα*

Stories

Νέο!

Stories