Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωρίς εκπλήξεις ανακοίνωσε ο Μπάγεβιτς την αποστολή.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ενδεκάδα θα είναι η εξής:
Saha(oleeeeeeeeeeee)
Γεωργέας(oleeeeeeee)
Zeraldo(oleeeeeeeee)
Maistorovitch(oleeeeeeeee)
Kυργιάκο-αλάνι γάμα το λιμάνι(oleeeeeeeee)
Peletieri(oleeeeeeeeeee)
Ensaliwa(oleeeeeeeeeeee)
Καφές(oleeeeeeeeeeeeeee)
Scoko(oleeeeeeeeeeeeeee)
Edinhio(oleeeeeeeeeeeee)

kai ο Ismaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeelllllllllll :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:Blankoooooooooooooooooooooo :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε συ αυτά τα κανονίζει η αστυνομία μαζί με τις ομάδες...θα ξεκινήσουν κατά τις 4 από τον Πειραιά!Θα πάνε από νωρίς για να προετοιμαστούν για την  :bigdick: !!!

A OK πάσο
Θα είσαι μέσα Gatto;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.036
Πόντοι
12.056
Καλημερα Αεκαρες.... :tits2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αναστενάζουν τα γκολπόστ και τα δοκάρια σπάζουν.
Της ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΑΕΤΟΙ τα δίχτυα κομματιάζουν,

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΚΙΣΤΕ,ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ,
ΝΙΚΗΣΤΕ
ΝΙΚΗΣΤΕ
ΝΙΚΗΣΤΕ
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πάντως πως πολλοί οπαδοί και των δύο ομάδων θα πάνε ανεξέλεγκτοι στο γήπεδο  :think:.....και ανάλογα με το αποτέλεσμα του μπάσκετ σήμερα έχω την εντύπωση πως αύριο ολόκληρη η Αθήνα θα μας θυμίσει κάτι από τον πόλεμο της Κορέας... :jerking: :jerking: :jerking:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Θα γίνει όντως λίγο της ψιλοπουτάνας αύριο στο ματς

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια να μην βριζουμε.να ειμαστε σοβαροι,ευγενικοι,κυριοι του σαβουαρ βιβρ.γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο αυριο ρε παιχτρονια.παιξτε την μπαλιτσα σας αυριο και ξεσκιστε τον γκευ του ελληνικου ποδοσφαιρου.αλωστε ειναι γενημενος να ειναι αυτος μπροστα και ολοι οι αλλοι να τον παιρνουν απο πισω...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παιδια να μην βριζουμε.να ειμαστε σοβαροι,ευγενικοι,κυριοι του σαβουαρ βιβρ.γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο αυριο ρε παιχτρονια.παιξτε την μπαλιτσα σας αυριο και ξεσκιστε τον γκευ του ελληνικου ποδοσφαιρου.αλωστε ειναι γενημενος να ειναι αυτος μπροστα και ολοι οι αλλοι να τον παιρνουν απο πισω...
ετοιμασε απο σημερα βαζελινουλα για να μην σε τσουξει αυριο...η τελευταια φωτο απο τοτε που σηκωνες κουπα με τον Κωστενογλου ειναι...Ολο μπλα μπλα και μετα τα χαλια σας κρυβεστε...3 παστελακια για πλακα τα εχεις αυριο

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
και περυσι για πλακα τα ειχα τα 3.οπως και προπερσυ με τον τροπο που πηρες το ματς στο καραισκακη.στα αρχιδια μου εμενα ποτε εχω σηκωσει κουπα.αν ειναι να σηκωνω κουπες και να ειμαι πουστης,καλυτερα να μην σηκωνω ποτε,σηκωστε τις εσεις που σας αρεσει να τα σηκωνετε και να τα παιρνετε γενικα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Στην 32...θα έχει χαβαλέ με τα τσουκαλάκια απέναντι! :rockon: :rockon: :rockon:
Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει γήπεδο με την απαγόρευση των μετακινήσεων...
Πράκτωρ Ψιψινέλ,
θα παρακολουθώ τις κινήσεις σου αλλα ακόμα δεν ξέρω απο ποιά θύρα.
Τι θα φοράς όταν θα ξεκινήσετε το www.freesmileys.org] [/url] ??

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
άντε καλή τύχη gatto
:rockon: :rockon: :rockon:
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μία θέση παίζει για την βασική ενδεκάδα μεταξύ Τζιμπούρ και Εντίνιο...αν και μάλλον θα ξεκινήσει ο ΓαλλοΑλγερινός!Για να το παίξω λίγο προπονητής εγώ θα έβαζα μπροστά μόνο τον Μπλάνκο με κρυφό κυνηγό τον Σκόκο και θα ενίσχυα το κέντρο με έναν ακόμα παίχτη!Τι να τους κάνεις τους 2 επιθετικούς αν δεν φτάνει η μπάλα μπροστά? :dunno:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μία θέση παίζει για την βασική ενδεκάδα μεταξύ Τζιμπούρ και Εντίνιο...αν και μάλλον θα ξεκινήσει ο ΓαλλοΑλγερινός!Για να το παίξω λίγο προπονητής εγώ θα έβαζα μπροστά μόνο τον Μπλάνκο με κρυφό κυνηγό τον Σκόκο και θα ενίσχυα το κέντρο με έναν ακόμα παίχτη!Τι να τους κάνεις τους 2 επιθετικούς αν δεν φτάνει η μπάλα μπροστά? :dunno:
μάλλον λείπει ο Ριβάλντο-Γιασικεβίτσιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom