Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φιλε αλτεκ γινεται να μην χαλαμε το θρεντ μας με ατομα τυπου καραγκουνη και σια.ειναι το καλυτερο τοπικ σε ολο το ιντερνετ μην το γαμησουμε παρακαλω.
τελικά εσύ έχεις γέλιο......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτοί που λες δεν είναι "φίλαθλη" Ελλάδα. Είναι οπαδική Ελλάδα. Σκατά ποδόσφαιρο να βλέπουνε αρκεί να μην κερδίζει ο Ολυμπιακός (ή αν είναι πιο....υγιώς σκεφτόμενοι, αρκεί να κερδίζει η δική τους ομάδα).
Φίλαθλος είναι αυτός που αγαπάει το άθλημα και το αναγνωρίζει όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος.
Ό,τι και να λες για σαπίλες και λοιπές παπαριές τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές:
1. Άντε να πεις πως δεν δικαιούμασταν από αυτά τα 12 2-3 πρωταθλήματα...τα υπόλοιπα γιατί δεν παραδέχεσαι πως ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός; Δεν σε συμφέρει...
2. Αντε να πεις πως τα πήρε ο Ολυμπιακός ΟΛΑ με σαπίλα. Εσύ γιατί αλλάζεις την ομάδα σου κάθε χρόνο (και όχι μόνο εσύ, αλλά ακαι ο ΠΑΟ και οι υπόλοιποι)
3. Η σαπίλα δεν είναι μόνο του Ολυμπιακού αλλά όλου του επαγγελματικού αθλητισμού στη χώρα μας (όπως και σε όλα τα πράγματα στη χώρα μας). Τώρα θα μας πεις πως η ΑΕΚ είναι άγια ομάδα, βγαλμένη από τα "πλευρά" της αγίας Σοφιάς....μην τρελαθούμε βρε Σκοτεινούλη.

4. Από ΌΛΟΥΣ αυτούς που αναφέρεις πέσμου πόσοι θα διάλεγαν να δούνε ανάμεσα σε ένα πανέμορφο παιχνίδι ομίλων Τσου-λου και ενός παιχνιδιού της ομάδας τους που παίζουνε την ίδια ώρα στην ΤιΒι το ματς του Τσουλου.

5. Όταν πέρσι μας βάλατε 4, εμείς ο Ολυμπιακοί ήμαστε που σας δώσαμε πρώτοι συγχαρητήρια, αναγνωρίσαμε την ανωτερότητα και κοιτάξαμε να δούμε τα λάθη της ΔΙΚΗΣ μας ομάδας. Εσείς βλέπετε τα προβλήματα και τα λάθη των ομάδων σας και καταληγετε πάντα στο συμπέρασμα πως φταίνε οι άλλοι για αυτά....(και συγκεκριμένα πάντα μία ομάδα)

σόρρυ, αλλά για μένα αυτό δεν είναι φίλαθλος, είναι οπαδός. Και μάλιστα δεν είναι ούτε καν οπαδός, είναι απλά Αντι-ολυμπιακός γιατί απλά ό,τι δεν φτάνει η Αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Δεν άκουσα κανένα Βγενόπουλο ή Θανόπουλο να λέει πως του φταίει ο Ολυμπιακός που δεν το πήρε. Οι οπαδοί όμως καταφεύγουνε στην εύκολη λύση...
αλλά ταυτόχρονα ζητάνε μεταγραφές...μα γιατί;;; Δεν έχουνε καλύτερους παίκτες;; Αφού άδικα το παίρνει ο Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι;; Δεν φταίνε παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Τον Εργοτέλη στο τελευταίο ματς φταίει ο ΟΣΦΠ που δεν νικήσατε πάλι...όπως πάντα.

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :blahblah1:

ΟΚ.Η φιλαθλη όμως σου χει γύρισει την πλάτη προ πολλού,οπότε δέξου τα σχόλια της οπαδικής....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΟΚ.Η φιλαθλη όμως σου χει γύρισει την πλάτη προ πολλού,οπότε δέξου τα σχόλια της οπαδικής....
όλη μαζί η οπαδική (στην οποία και ανήκεις) δεν είναι παραπάνω από τη μισή Ελλάδα, οπότε μπορώ να το αντέξω αν είμαι βαμμένος και γκαζωμένος (δεν είμαι αλλά χάρην της συζήτησης ας παίξω το ρόλο αυτό).
Όσο για τη φίλαθλη, δεν μπορείς να ξέρεις αν την έχει γυρίσει στον Ολυμπιακό, ειδικά με δεδομένο πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Η φίλαθλη την έχει γυρίσει την πλάτη σε όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, άρα και στην ΑΕΚ αγαπητέ.
Δεν είστε άγιο σωματείο, μην το ξεχνάς.

Και τελικά δεν βλέπω κανένας να απαντάει: οκ, και φέτος το πήρε ο ΟΣΦΠ κάλπικα, έτσι; Ωραία, πέστε μου εσείς ποια ομάδα έπρεπε να το πάρει λοιπόν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και επειδή δικαιούμαι κ γω μια στις τόσες ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΠΑΔΟΣ:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και τελικά δεν βλέπω κανένας να απαντάει: οκ, και φέτος το πήρε ο ΟΣΦΠ κάλπικα, έτσι; Ωραία, πέστε μου εσείς ποια ομάδα έπρεπε να το πάρει λοιπόν.
οταν εχει καταφερει και εχει αλωσει τα παντα 13 χρονια και εχει εσοδα 10αδες εκατομμυρια ευρο, που συνχρονως τα αφαιρει απο τους ανταγωνιστες του  ...οκ το πηρε δικαια

josephaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολύ σωστά μιλά ο nikolakis72,  ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, αναλογισθεί κανείς τα δεκάδες εκατομμύρια που έχει εισπράξει ο γαύρος εξαιτίας πλαστών πρωταθλημάτων και τα έχει στερήσει από τους αντιπάλους (ΑΕΚ & ΠΑΟ), θα δει μια πτυχή της πικρής αλήθειας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπααααα;

Δε νομίζω ότι θα χαρούν πολλοί βάζελοι,Αρειανοί,Πανιώνιοι,Μπαοκτζήδες κλπ,κλπ αν πάρει ο γαύρος το κύπελλο,ακόμα κ αν παίξει καλύτερα.
και εσυ χωρις ξυλο μαρτυρας;;;;;;
αν δεν εχεις καταλαβει με αυτα που λες δειχνεις το κομπλεξ που εχουμε δημιουργησει σε ολους....
πιστευεις οτι υπαρχει εστω ενας γαυρος που τον απασχολει αν θα τον παραδεχτει η υπολοιπη ''φιλαθλη'' ελλαδα;;;;;
για κοροιδα ψαχτε αλλου λεμε....εμεις δεν μασαμε.....
τιτλο με ολους τους τροπους....
με χαρτια με επο με κεδ με γκαγκατση με τα παντα ολα....
εμεις να γαμαμε και οι αλλοι να ''σκουζουν''
καλησπερα σας....
ειμαστε ανηθικοι και γουσταρουμε....
ανηθικοι αλλα τιτλουχοι και ισοβιοι πρωταθλητες....
με τις υγιες σας.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν εχει καταφερει και εχει αλωσει τα παντα 13 χρονια και εχει εσοδα 10αδες εκατομμυρια ευρο, που συνχρονως τα αφαιρει απο τους ανταγωνιστες του  ...οκ το πηρε δικαια
άντε πάλι...
ρε απλά πράγματα...
αν δεν το πήρε δίκαια φέτος τότε ποιός έπρεπε να το πάρει;
Αν είναι όπως τα λες, τότε φέτος το πήρε δίκαια γιατί έχει φτιάξει ομάδα με τα λεφτά αυτά (λέγεται και επανεπένδυση κερδών)

και φίλε μου, σε καμία χώρα δεν παίζεται το ποδόσφαιρο με τον όρο ο δεύτερος να παίρνει περισσότερα χρήματα από τον πρώτο.
Δυστυχώς δηλαδή, γιατί εγώ είμαι φαν του τρόπου διαχείρισης του NBA.
Αλλά όταν εμείς είχαμε τα πέτρινα χρόνια, οι άλλοι δεν είχαν πιο πολλά από εμάς;
Ο ΠΑΟ ο πολυμετοχικός (για να μην πω πως μας τα είχατε πρήξει τόσο καιρό με τους "πρώτους" πολυμετοχικούς της ΑΕΚ), δεν έχει λεφτά να διαθέσει; Τι σημασία έχουνε τα έσοδα και τα έξοδα; Έχετε ή δεν έχετε παικταράδες που μας πρήζετε κάθε καλοκαίρι και εσείς και οι πράσινοι φίλοι μας; Έχετε ή δεν έχετε καλούς προπονητές και καλές διοικήσεις;

Αν δεν έχετε, τότε δίκαια τα χάνετε τα πρωταθλήματα και επομένως δίκαια χάνετε και τα έσοδά σας.
Αν τα έχετε όλα αυτά, γιατί κλαίτε κάθε χρόνο και ζητάτε αλλαγές;
Εγώ ξέρω πως πέρσι που είχαμε πάει καλά στην Ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα το πήραμε αγκομαχόντας και απο κωλοφαρδία που η Καλαμαριά έκανε την παπαριά της, άλλαξε όλη η δομή της ομάδας! Προπονητής, σκάουτινγκ, τεςχνικός διευθυντής, παίκτες, της πουτάνας έγινε. Και όλα αυτά ΜΟΝΟ για μια χρονιά που εμείς οι οπαδοί τη θεωρούσαμε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ λόγω Ευρώπης.

Έχετε μάθει να τα ρίχνετε στους άλλους. Αλλά είναι πάγια τακτική αυτό στην Ελλάδα για όλα τα πράγματα, δυστυχώς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πολύ σωστά μιλά ο nikolakis72,  ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, αναλογισθεί κανείς τα δεκάδες εκατομμύρια που έχει εισπράξει ο γαύρος εξαιτίας πλαστών πρωταθλημάτων και τα έχει στερήσει από τους αντιπάλους (ΑΕΚ & ΠΑΟ), θα δει μια πτυχή της πικρής αλήθειας...
ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, διαβάσεις την επιστολή του προέδρου της ομάδας που υποστηρίζεις, θα δεις πως εκατομμύρια ρίξατε πολλά κι εσείς στο να φτιάξετε ομάδα, αλλα τα ρίξατε στο βρόντο. Δεν σας φταίνε τα διαφυγόντα κέρδη αδερφέ. Έχεις ξεχάσει πως το Τσουλου σας το έκοψε ο ΠΑΟ, τα ρίχνεις στον Ολυμπιακό;
Το αν τα κέρδισε μια ομάδα τα εκατομμύρια με το πρωτάθλημα, τι σχέση έχει με το τι επενδύσεις έχει κάνει; ποιος Ολυμπιακός σου φταίει δηλαδή που πήγες και πήρες το Ριβάλντο χωρίς να έχεις σάλιο; Ποιος σου φταίει που έκανες 5ετές συμβόλαιο στο Φερέρ και πάνω στο χρόνο τον έδιωξες; Ποιος σου φταίει που έκανες τα ίδια με το Δώνη και με τον Μπασινά; Ποιος σου φταίει που πιθανόν να κάνεις τα ίδια με τον Κυριάκο φέτος;

Γιατί σου φταίνε οι άλλοι για τις μαλακίες που κάνει η ομάδα σου; Πότε είχες καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια;;;;;;;
Ακόμα και πέρσι έπαιξες ένα καλό τρίτο του πρωταθλήματος, όταν κουράστηκε ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη (μαλακίες του ΟΣΦΠ με το μικρό και ευέλικτο ρόστερ και τους πολλούς τραυματισμούς), αλλά μπάλα σε παραπάνω από μισό πρωτάθλημα από την ΑΕΚ είχαμε δει μόνο τετράγωνη!!
και μην μου το αμφισβητήσεις, γιατί τότε γιατί τον διώξατε το Φερέρ;; Και γιατί το είχε παραδεχτεί ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρός σας ΠΑΛΙ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για νεο μας τα λες ολα αυτα βρε??
τα εχουμε πει χρονια τωρα, μονοι μας και ολοι σας...! και να ξερεις ετσι ειναι πολυ πιο γλυκος ο καθε τιτλος που παιρνουμε!! :-*
ο κλασσικος γαυρος,με τις γνωστες παπαρολογιες περι οργανωμενου συστηματος απο ολους τους αλλους κατα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ :s&m_3: :s&m_3: τους....Εχει ριζωμενη την πεποιθηση οτι ολοι οι υπολοιποι μισουν τον θρυλο του λογο ζηλιας προς το μεγαλειο του,και οχι λογο της βρωμιας που που αποπνεει τοσα χρονια αυτο το σωματειο.οπαδοι τετοιου τυπου κανουν τον ολυμπιακο ακομα πιο αντιπαθη..... :idiot: :rockon: >:(

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο κλασσικος γαυρος,με τις γνωστες παπαρολογιες περι οργανωμενου συστηματος απο ολους τους αλλους κατα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ :s&m_3: :s&m_3: τους....Εχει ριζωμενη την πεποιθηση οτι ολοι οι υπολοιποι μισουν τον θρυλο του λογο ζηλιας προς το μεγαλειο του,και οχι λογο της βρωμιας που που αποπνεει τοσα χρονια αυτο το σωματειο.οπαδοι τετοιου τυπου κανουν τον ολυμπιακο ακομα πιο αντιπαθη..... :idiot: :rockon: >:(
δεν μισουν τον θρυλο...
εδω ειναι το λαθος σου...ετσι φαινεται απο τις αντιδρασεις σας αλλα στην ουσια μισειτε τον ιδιο σας τον εαυτο που δεν γινατε γαυροι για να γουσταρετε και να ειστε αρχηγοι....
για την μαλακια που κανατε και διαλεξατε λαθος ομαδα....
για τον καημο που εχετε να ειναι το μεγαλο σας ονειρο η κατακτηση ενος πρωταθληματος
κατι που για μενα ειναι ρουτινα....

α....και για να μην ξεχναμε.......

αεκ γερα πρωταθλημα ξανα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν μισουν τον θρυλο...
εδω ειναι το λαθος σου...ετσι φαινεται απο τις αντιδρασεις σας αλλα στην ουσια μισειτε τον ιδιο σας τον εαυτο που δεν γινατε γαυροι για να γουσταρετε και να ειστε αρχηγοι....
για την μαλακια που κανατε και διαλεξατε λαθος ομαδα....
για τον καημο που εχετε να ειναι το μεγαλο σας ονειρο η κατακτηση ενος πρωταθληματος
κατι που για μενα ειναι ρουτινα....

α....και για να μην ξεχναμε.......

αεκ γερα πρωταθλημα ξανα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα....εσυ εχεις κανει διατριβη στο θεμα φιλε... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :S

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο παει και χειροτερευει το πραγμα....εσυ εχεις κανει διατριβη στο θεμα φιλε... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :S
ρε μαγκα ποιον δουλευεις τωρα;;;;;
ποναει οκωλος σου ναι η οχι που σου παιρνω τις κουπες;;;
λυσσας ναι η οχι;;;;;
πιστευεις οτι μπορεις να με σαγιαρεις;;;;
αφου εχετε τρελλαθει με την αυτοκρατορια του θρυλου,,,,,
δηθεν και καλα εσεις οι ηθικοι και εμεις οι ανηθικοι....
την εχω κανει επιστημη αλλα ειμαι κουπατος....
τοπιασες το υποννοουμενο;;;;
ΚΟΥΠΑΤΟΣ.....................
κλαψε τωρα με την ησυχια σου και πολεμα εσυ ηθικε εναντιον των ανηθικων του πειραια και ασε εμενα και τον προεδρο μου να απολαμβανω τα μεγαλεια που μου χαριζει η σωστη επιλογη ομαδας...
ετσι κιαλλοιως αεκ εισαι για να γουσταρεις οχι για να παιρνεις τιτλους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.250
Πόντοι
12.056
λυσσας ναι η οχι;;;;;
κλαψε τωρα με την ησυχια σου και πολεμα εσυ ηθικε εναντιον των ανηθικων του πειραια και ασε εμενα και τον προεδρο μου να απολαμβανω τα μεγαλεια που μου χαριζει η σωστη επιλογη ομαδας...
ετσι κιαλλοιως αεκ εισαι για να γουσταρεις οχι για να παιρνεις τιτλους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γινε ΑΡΗΣ να γουσταρεις..αλλοι το λενε αυτο..οχι εμεις.. :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λυσσας ναι η οχι;;;;;
Επειδη οπως διαπιστωσα δεν εκανες πλακα,το παιρνω αλλιως το πραγμα..Ισως απο μια μια αποψη να εχεις καποιο δικιο...Για καποιους κλακαδορους και πανυγυρτζιδες ο οσφπ ειναι η ενδεδυγμενη λυση.....Οι μεγαλες ομαδες δεν γινονται μονο απο τιτλους(καθαρους και βρωμικους),ουτε απο παιχτες(καθαρους η βρωμικους)...Γινονται και απο το τι πρεσβευει η καθε ομαδα,αλλα και απο την ποιοτητα των ΟΠΑΔΩΝ της(οχι των φιλαθλων...)...Οσο για το κλαμα,εσυ ενα εχασες απο το δουρο(που δεν εγινε και καμια σφαγη,αν σκεφτεις οτι το πρωτο σου γκολ περασε δεν περασε τη γραμμη και την κοκκινη στον γεοργατο απο το 20)και ακομα κλες...σκεψου να'σαι στο ιδιο εργο θεατης καθε χρονο,με μια συγκεκριμενη ομαδα να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χασει βαθμο.... ;)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λυσσας ναι η οχι;;;;;
σωστός φίλε μου. Εσείς έχετε να υπερηφανεύεστε ότι παίρνετε τις κούπες με την αξία σας. Επίσης κατέχετε και το βραβείο αξιοπιστίας, διότι έχετε το μοναδικό προνόμιο ανά τον κόσμο. Με το που παρατήθηκε ο πρόεδρος της ομοσοπονδίας στην ελάδα, ο άνθρωπος δηλαδή ου ελέγχει την διαιτησία στην ελλάδα από το 1997, έπιασε αμέσως δουλειά στο σωματείο σας. Εάν μου βρεις άλλο παρόμοιο παράδειγμα ανά τονμ κόσμο, θα το δεχθώ.
Από ότι καταλαβαίνεις, η ηθική σας περισσεύει. Βάλτε λοιπόν τις κούπες σας εκε'ι που ξέρετε και αφήστε μας εμάς. Τέτοιες κούπες δεν τις θέλουμε ούτε τις επιζητούμε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΕΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Μία ημέρα έμεινε για το ξεβράκωμα των γαύρων :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ΑΕΚ ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥ..ΙΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η πορεία που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ,ξεκινάει στις 6 από τον σταθμό Βικτώρια,χωρίς ενδιάμεσες στασεις και παέι κατευθείαν στο ΟΑΚΑ.

Αλήθεια οι γαύροι έχουν κανονίσει κάτι αντίστοιχο,ή θα αφήσουν ανεξέλεγκτους τους οπαδούς τους να πάνε όπως επιθυμούν;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η πορεία που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ,ξεκινάει στις 6 από τον σταθμό Βικτώρια,χωρίς ενδιάμεσες στασεις και παέι κατευθείαν στο ΟΑΚΑ.

Αλήθεια οι γαύροι έχουν κανονίσει κάτι αντίστοιχο,ή θα αφήσουν ανεξέλεγκτους τους οπαδούς τους να πάνε όπως επιθυμούν;
Ναι ρε συ αυτά τα κανονίζει η αστυνομία μαζί με τις ομάδες...θα ξεκινήσουν κατά τις 4 από τον Πειραιά!Θα πάνε από νωρίς για να προετοιμαστούν για την  :bigdick: !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom