Δεν μας δίνετε εισιτήρια μπρε. Η συμφωνία ήταν να πάρετε και εσεις και εμείς, εσείς δεν ήρθατε για δικούς σας λόγους και τώρα δεν δίνετε σε μαςΔηλαδή;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τα ξέρω Πετράκη λίγο διαφορετικά.Είχε πει τότε η ΑΕΚ,λογω των ειδικών συνθηκών του αγώνα(λόγω των περσινών επεισοδίων στο Χαριλάου)ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια και κατά συνέπεια ούτε ο ΑΡΗΣ.Ο ΑΡΗΣ σιωπηρά το δέχτηκε,οπότε δεν δικαιούτο να ζητάει εισιτήρια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
επειδη δεν ειμαι χανουμα δεν κανη να να σας παρω την προεδρια.......
γι αυτο το παω χαλαρα........
κανε κάτι ρε να μην ξαναβγεί το βαψιμάλλικο.τόσες γνωριμίες εχεις.στην ανάγκη κατέβασε κ τα εγχειρισμένα.Δεν είνα δυνατόν να μας σερνει πάλι ο βαψιμαλλιάς
Μάλλον η κάθε ΠΑΕ ερμηνεύει διαφορετικά την κατάσταση. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο, κάποιοι να μην μπορούν να δουν την ομάδα τους. Σκατά επεισόδια έγιναν πέρσυ. Ένας μαλάκας πετούσε φωτοβολίδες και εκκενώθηκε η κερκίδα σας.Τα ξέρω Πετράκη λίγο διαφορετικά.Είχε πει τότε η ΑΕΚ,λογω των ειδικών συνθηκών του αγώνα(λόγω των περσινών επεισοδίων στο Χαριλάου)ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια και κατά συνέπεια ούτε ο ΑΡΗΣ.Ο ΑΡΗΣ σιωπηρά το δέχτηκε,οπότε δεν δικαιούτο να ζητάει εισιτήρια.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μάλλον η κάθε ΠΑΕ ερμηνεύει διαφορετικά την κατάσταση. Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο, κάποιοι να μην μπορούν να δουν την ομάδα τους. Σκατά επεισόδια έγιναν πέρσυ. Ένας μαλάκας πετούσε φωτοβολίδες και εκκενώθηκε η κερκίδα σας.
Καπως ετσι εγινε όπως τα λες.
Ακριβώς έτσι έγινε, εκεί ήμουν. Η ιστορία με τον Μπλιώνα δεν έβαλε μυαλό σε μερικούς. Τι να πεις, μαλάκες υπάρχουν παντού και από τύχη δεν θρηνούμε θύματαΚαπως ετσι εγινε όπως τα λες.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.772
- Πόντοι
- 22.785
με βαζης σε χοντρο διλημα............κανε κάτι ρε να μην ξαναβγεί το βαψιμάλλικο.τόσες γνωριμίες εχεις.στην ανάγκη κατέβασε κ τα εγχειρισμένα.Δεν είνα δυνατόν να μας σερνει πάλι ο βαψιμαλλιάς
θα αποκτησω εχθρους λεμε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
με βαζης σε χοντρο διλημα............
θα αποκτησω εχθρους λεμε
Kανε την σωτηρια κινηση αδερφε.....θα σε υποστηριξουμε!!!!!!!!!!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Οχι στην Χούντα του Βαψιμαλλιά.
Όχι στις στημένες ενημερώσεις κ τις μπουρδελοκαταστάσεις που αυτός θέλει να επιβάλλει.
Όχι στις ιερόδουλες που προμοτάρει με σκοπό το κέρδος.
Όχι στα άθλια ταβερνεία-καταγώγεια που μας τραβάει.
ΛΑΕ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΨΗΦΙΣΕ ΒΑΖΕΛΗ ΤΡΕΛΛΗ
Όχι στις στημένες ενημερώσεις κ τις μπουρδελοκαταστάσεις που αυτός θέλει να επιβάλλει.
Όχι στις ιερόδουλες που προμοτάρει με σκοπό το κέρδος.
Όχι στα άθλια ταβερνεία-καταγώγεια που μας τραβάει.
Επισκέπτης
Σύντροφοι συν-κίτρινοι.
Έχω να καταγγείλω τις απαράδεκτες μεθόδους βίας και νοθείας που μας φέρνουν 40 χρόνια πίσω!
Το γεγονός ότι το amjik-άκι δεν προηγείται με ποσοστό άνω του 60% αυτή τη στιγμή μόνο μεθοδεύσεις τύπου Φράγκο & Πινοσέτ καταμαρτυρά!
Σύντροφοι συστρατευτείτε γύρω από τη βάζελη τρελλή για να κατατροπώσουμε όλους αυτούς
που επιβουλεύονται την ψήφο σας.
[size=30pt]VIVA LA REVOLUTION[/size]
[size=30pt]LA TERRA ESTA NOTRE[/size]
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μη σε νοιάζει Αμτζίκ,αν δω ότι δεν βγαίνεις θα μηδενίσω τις ψήφους και θα την ξαναβάλω την ψηφοφορία.
ΔΩΣΤΕ ΑΜΤΖΙΚ.Ψηφίζω ΑΝΑΝΕΩΣΗ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.772
- Πόντοι
- 22.785
να κατεβασω τα κοριτσια για ψηφο;;;;;;;;;;Μη σε νοιάζει Αμτζίκ,αν δω ότι δεν βγαίνεις θα μηδενίσω τις ψήφους και θα την ξαναβάλω την ψηφοφορία.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
να κατεβασω τα κοριτσια για ψηφο;;;;;;;;;;
Ακόμα δεν τα κατέβασεςςςςςςςςςςςςςςςς;;;;
ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.
ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο Agiana θα χει πέσει μέσα στο πηγάδι(το μουνί της χοντρής) για αυτό δεν πήρε χαμπαρι την υποψηφιότητα του κ δεν έχει ψηφίσει ούτε τον εαυτό του.
Μη σε νοιάζει Αμτζίκ,αν δω ότι δεν βγαίνεις θα μηδενίσω τις ψήφους και θα την ξαναβάλω την ψηφοφορία.
Ζητώ συγνώμη απο τους φίλους - άξιους δε λέω- που μου ζήτησαν στήριξη.
Και για αυτή 2η φορά με την παρέα μου θα ψηφίσουμε AmΤΖΙΤΖΙΚΟ !!!
Πιστευω να κρατήσει την υπόσχεση του να μου στείλει για μια ολόκληρη βραδιά γνωστή star των στούντιος!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ!!! ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.772
- Πόντοι
- 22.785
κρυβε λογια..............Ζητώ συγνώμη απο τους φίλους - άξιους δε λέω- που μου ζήτησαν στήριξη.
Και για αυτή 2η φορά με την παρέα μου θα ψηφίσουμε AmΤΖΙΤΖΙΚΟ !!!
Πιστευω να κρατήσει την υπόσχεση του να μου στείλει για μια ολόκληρη βραδιά γνωστή star των στούντιος!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕ!!! ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα χανούμιααααααααααααααα!!Βρήκατε ευκαιρία που λείπω και βγάλατε ψηφοφορία!!Θα κατεβάσω όλο το Ναύσταθμο να ψηφίσει!!!SOLITONIE μερίμησε!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
μεριμνησε....μερίμησε!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)