Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!

Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... :grin: )

μήπως θα πρέπει να πάω εγώ πρώτα από την χοντρούλα και να έρθω μετά στο τραπέζι?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προβλέπω τη Δευτέρα οργασμό σφαλιάρας για πάρτη σου  :2funny:

θα βάλω τον Agiana,αν τελικά μας προτιμήσει από το θωρηκτό,να ορθώσει το ανάστημά του κ να γλιτώσω τις φάπες...όπως άλλωστε έκανε κ την προηγούμενη φορά.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φαντάζομαι την μπαλότζα με το Τέρας στο κρεββάτι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εννοείται ότι το κρεββάτι θα είναι το κατάστρωμα δεξαμενόπλοιου....α,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny:ααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααααα

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
μήπως θα πρέπει να πάω εγώ πρώτα από την χοντρούλα και να έρθω μετά στο τραπέζι?

φαντάζομαι την χοντρούλα να σου κάνει το τραπέζι.Η τραπεζαρία θα έχει το μεγεθος της τραπεζαρίας του Μυστικού Δείπνου.
αχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
φαντάζομαι την χοντρούλα να σου κάνει το τραπέζι.Η τραπεζαρία θα έχει το μεγεθος της τραπεζαρίας του Μυστικού Δείπνου.
αχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αρκεί να μην έχει τους 12 Αποστόλους μαζί.. καλές οι παρτούζες αλλά να υπάρχει και ποικιλία...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Το Μιντγουει,κύριε ανιστόρητε,δεν ήταν ναυμαχία...αν κ έτσι έχει μείνει ως όρος
Αεροναυμαχία ήταν,αφού πολέμησαν αεροπλάνα με καράβια.
Άιντε,που θες να το παίξεις κ ιστορικός.
είποα εγώ το αντίθετο.....αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον ...τσάρλτον ήστον που πρωταγωνιστούσε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
είποα εγώ το αντίθετο.....αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον ...τσάρλτον ήστον που πρωταγωνιστούσε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάει αυτός ανάνηψε.Παίζει με τα πιστολάκια του εκεί ψηλά μαζί με τον Τζων Γουέην

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αρκεί να μην έχει τους 12 Αποστόλους μαζί.. καλές οι παρτούζες αλλά να υπάρχει και ποικιλία...

τους φόρτωνε αυτούς ο καλός χριστούλης,καθώσον ήταν τα γιουσουφάκια του.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μαζί με τα πόδια ή χωρίς;;;;

καλά αν είναι έτσι όπως λες,αυτό δεν είναι κορασίδα,ο μόσχος ο σιτευτός είναι

αμα είναι μόσχος είναι και νηστίσιμος.. όπως και το αρνάκι.. χόρτα τρώνε.. ενώ το γουρούνι και η κότα δεν είναι νηστίσιμα..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
θα βάλω τον Agiana,αν τελικά μας προτιμήσει από το θωρηκτό,να ορθώσει το ανάστημά του κ να γλιτώσω τις φάπες...όπως άλλωστε έκανε κ την προηγούμενη φορά.

...είστε η πρώτη μου προτίμηση ρεεεεεε.............!!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!

Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... :grin: )
Φιλε agiana τα θες ολα μαζι να τα κανης, αλλα με το φαγητο και το κρασι θα βαρυνης μονο για υπνο θα εισαι μετα και οχι για την χοντρουλα και αν πιης λιγο παραπανω διπλη θα την βλεπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αγιάνα,επιλήψου του θέματος γιατί έχω να φάω μάπες από το Τερας την Δευτέρα :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:...από τις καλύτερες του.Δεν φέρνω πια κ τον πεθαμένο στα τσιμπούσια,να τον βάλω πριν το τέρας να πιάνει τον χώρο και να μην μπορεί να σηκώνεται ο ξάδελφος,για να με καρπαζώνει.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οτι θα φάς φάπες σκοτεινέ είναι το μόνο σίγουρο σε αυτήν την ζωή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom