DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
σκοτεινε το ποσταρω κ το σβινις
που ινε το μουνι τις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρίχτην στο αλέυρι κ θα το βρεις.
σκοτεινε το ποσταρω κ το σβινις
που ινε το μουνι τις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!
Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... )
Προβλέπω τη Δευτέρα οργασμό σφαλιάρας για πάρτη σου
Φαντάζομαι την μπαλότζα με το Τέρας στο κρεββάτι.....
Και εννοείται ότι το κρεββάτι θα είναι το κατάστρωμα δεξαμενόπλοιου....α,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα ααααααααα ααααααααα αααααααααα ααααααααα ααααααααα αααααααα αααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα αααααααα αααααααα αααααααααα
ρίχτην στο αλέυρι κ θα το βρεις.
μήπως θα πρέπει να πάω εγώ πρώτα από την χοντρούλα και να έρθω μετά στο τραπέζι?
με εχι γαμισι ενα μινα τορα με τι κορασιδα..........
σου ιπε οτι ινε 130 κιλα teratako μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μήπως θα πρέπει να πάω εγώ πρώτα από την χοντρούλα και να έρθω μετά στο τραπέζι?
σου ιπε οτι ινε 130 κιλα teratako μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
φαντάζομαι την χοντρούλα να σου κάνει το τραπέζι.Η τραπεζαρία θα έχει το μεγεθος της τραπεζαρίας του Μυστικού Δείπνου.
αχα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
είποα εγώ το αντίθετο.....αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον ...τσάρλτον ήστον που πρωταγωνιστούσε..........Το Μιντγουει,κύριε ανιστόρητε,δεν ήταν ναυμαχία...αν κ έτσι έχει μείνει ως όρος
Αεροναυμαχία ήταν,αφού πολέμησαν αεροπλάνα με καράβια.
Άιντε,που θες να το παίξεις κ ιστορικός.
σου ιπε οτι ινε 130 κιλα teratako μου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
είποα εγώ το αντίθετο.....αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον ...τσάρλτον ήστον που πρωταγωνιστούσε..........
αρκεί να μην έχει τους 12 Αποστόλους μαζί.. καλές οι παρτούζες αλλά να υπάρχει και ποικιλία...
μαζί με τα πόδια ή χωρίς;;;;
καλά αν είναι έτσι όπως λες,αυτό δεν είναι κορασίδα,ο μόσχος ο σιτευτός είναι
θα βάλω τον Agiana,αν τελικά μας προτιμήσει από το θωρηκτό,να ορθώσει το ανάστημά του κ να γλιτώσω τις φάπες...όπως άλλωστε έκανε κ την προηγούμενη φορά.
Φιλε agiana τα θες ολα μαζι να τα κανης, αλλα με το φαγητο και το κρασι θα βαρυνης μονο για υπνο θα εισαι μετα και οχι για την χοντρουλα και αν πιης λιγο παραπανω διπλη θα την βλεπηςΦίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!
Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... )
...είστε η πρώτη μου προτίμηση.............!!!!!!!!!!!!!!