Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:

Να έλθω στο τσιμπούσι μαζί σας τη Δευτέρα, ή να πάω στο σπίτι μίας γνωστής μου χοντρούλας, όπου θα μου κάνει το τραπέζι (και πολύ πιθανόν και το κρεββάτι)?
Ακούω απαντήσεις.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:

Να έλθω στο τσιμπούσι μαζί σας τη Δευτέρα, ή να πάω στο σπίτι μίας γνωστής μου χοντρούλας, όπου θα μου κάνει το τραπέζι (και πολύ πιθανόν και το κρεββάτι)?
Ακούω απαντήσεις.....
Αν και είμαι εκτός κλίματος της παρέας οφείλω να πω πως ποτέ δεν πουλάμε τα φιλαράκια για μια γκόμενα  :tickedoff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Ακούω απαντήσεις.....
το δεύτερο.....εκτός αν σου κάτσει μετά ο ..τέρας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785

Ακούω απαντήσεις.....
ρε σι τι ιπα εγω ........ δεν θα βρισ μουνι στι χοντρι ελεοσ
με εχισ γαμισι..........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
Αν και είμαι εκτός κλίματος της παρέας οφείλω να πω πως ποτέ δεν πουλάμε τα φιλαράκια για μια γκόμενα  :tickedoff:
ΕΥΥΥΥΥΥΓΓΓΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.........ακουυς ρε ψιχοβγαλτη........
να σου δωσω το μαρακι μπας κ συνελθης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
σκοτεινε το ποσταρω κ το σβινις
που ινε το μουνι τις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• p10.jpg
    p10.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 20

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

Ακούω απαντήσεις.....

να έρθεις στο τραπέζι και να μου στείλεις με pm το τηλέφωνο της χοντρούλας...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θα προλάβω να έρθω .. και θα ξαναφάω κιόλας ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!

Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... :grin: )

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!

Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... :grin: )
Πιες καλύτερα μια μπύρα για το ξέπλυμα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ.
Που θα τολμήσεις να θέσεις το δίλλημα ή εμείς ή το θωρηκτό; :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φαντάζομαι την μπαλότζα με το Τέρας στο κρεββάτι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εννοείται ότι το κρεββάτι θα είναι το κατάστρωμα δεξαμενόπλοιου....α,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny:ααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
η ναυμαχία του μιντγουέι........

Το Μιντγουει,κύριε ανιστόρητε,δεν ήταν ναυμαχία...αν κ έτσι έχει μείνει ως όρος
Αεροναυμαχία ήταν,αφού πολέμησαν αεροπλάνα με καράβια.
Άιντε,που θες να το παίξεις κ ιστορικός.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.991
Πόντοι
22.785
σκοτεινεεεε
κρατα υψος ετσι σε θελω τσαμπουκα............

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φαντάζομαι την μπαλότζα με το Τέρας στο κρεββάτι..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εννοείται ότι το κρεββάτι θα είναι το κατάστρωμα δεξαμενόπλοιου....α,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny:ααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:ααααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααα :2funny:αααααααααα
Προβλέπω τη Δευτέρα οργασμό σφαλιάρας για πάρτη σου  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom