amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.991
- Πόντοι
- 22.785
ι εσθισισ ινε φιλτρο everipure..............Ουδεμία αίσθησις του χιούμορ
τρελαααααααααααααααααααααα
ι εσθισισ ινε φιλτρο everipure..............Ουδεμία αίσθησις του χιούμορ
Ο Χριστός και ο Απόστολος ΓκλέτσοςΠάρε μια άποψη:
Ο Χριστός και ο Απόστολος Γκλέτσος
Θα είναι κ ο Agiana
Αν και είμαι εκτός κλίματος της παρέας οφείλω να πω πως ποτέ δεν πουλάμε τα φιλαράκια για μια γκόμεναΑν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:
Να έλθω στο τσιμπούσι μαζί σας τη Δευτέρα, ή να πάω στο σπίτι μίας γνωστής μου χοντρούλας, όπου θα μου κάνει το τραπέζι (και πολύ πιθανόν και το κρεββάτι)?
Ακούω απαντήσεις.....
το δεύτερο.....εκτός αν σου κάτσει μετά ο ..τέρας.....Αν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:
Να έλθω στο τσιμπούσι μαζί σας τη Δευτέρα, ή να πάω στο σπίτι μίας γνωστής μου χοντρούλας, όπου θα μου κάνει το τραπέζι (και πολύ πιθανόν και το κρεββάτι)?
Ακούω απαντήσεις.....
ρε σι τι ιπα εγω ........ δεν θα βρισ μουνι στι χοντρι ελεοσΑν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:
Ακούω απαντήσεις.....
ΕΥΥΥΥΥΥΓΓΓΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ.........ακουυς ρε ψιχοβγαλτη........Αν και είμαι εκτός κλίματος της παρέας οφείλω να πω πως ποτέ δεν πουλάμε τα φιλαράκια για μια γκόμενα
το δεύτερο.....εκτός αν σου κάτσει μετά ο ..τέρας.....
Αν και είμαι off topic, θα σας θέσω το δίλημμα που με απασχολεί για να μου απαντήσετε καλοί μου φίλοι:
Ακούω απαντήσεις.....
Πιες καλύτερα μια μπύρα για το ξέπλυμαΦίλοι μου, οι αυθόρμητες απαντήσεις σας με άγγιξαν!
Δηλώνω ευθαρσώς, και με κάθε ευθύνη, ότι θα παρευρεθώ κι εγώ στο όμορφο αυτό τραπέζι (και ότι ώρα το διαλύσουμε πάω και στη χοντρούλα για ένα ποτηράκι κρασί...... )
η ναυμαχία του μιντγουέι........ΟΧΙ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ.
Που θα τολμήσεις να θέσεις το δίλλημα ή εμείς ή το θωρηκτό;
η ναυμαχία του μιντγουέι........
Προβλέπω τη Δευτέρα οργασμό σφαλιάρας για πάρτη σουΦαντάζομαι την μπαλότζα με το Τέρας στο κρεββάτι.....
Και εννοείται ότι το κρεββάτι θα είναι το κατάστρωμα δεξαμενόπλοιου....α,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααα ααααααααα ααααααααα αααααααααα ααααααααα ααααααααα αααααααα αααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα ααααααααα αααααααα αααααααα αααααααααα