stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
το ιδιο λεω και εγω, η καμερα δεν ειναι στην ευθεια και νομιζω οτι ειναι πιο μπροστα το λελεκι της ξανθης
Εγώ νομίζω ότι ήταν οφσάιντ...για λίγο αλλά ήταν!Θα το ξαναδούμε...
Λεω κι εγω,γιαυτο δεν βγηκε η ντουντουκα για το διαγγελματο ιδιο λεω και εγω, η καμερα δεν ειναι στην ευθεια και νομιζω οτι ειναι πιο μπροστα το λελεκι της ξανθης
Εγώ νομίζω ότι ήταν οφσάιντ...για λίγο αλλά ήταν!Θα το ξαναδούμε...
Αν σου πάρω και τον γκαγκάτση να δεις πόσο θα σκούζεις!Ασε το παραμύθι, μας το παίζεις και τιμητής της ισονομίας στα σκουλικοτόπικ τώρα που ευνοήθηκες να δούμε τι θα μας πείς...
Αν σου πάρω και τον γκαγκάτση να δεις πόσο θα σκούζεις!
Για φαντάσου όμως..ΚΑΙ ευνοηθήκαμε ΚΑΙ τον ήπιαμε...πρέπει να ήταν οφσάιντ. δεν το έδειξε στην ευθεία. Το πέναλτυ πάντως δεν ήταν.
Όχι μωρέ αδικείσαι...πίπα-κώλο σε πάει η διαιτησία!Εμείς με τον γκαγκάτση δεν ευνοηθήκαμε πουθενά πάντως... ενω εσύ το κράτησες το σκορ σήμερα ;)
Όχι μωρέ αδικείσαι...πίπα-κώλο σε πάει η διαιτησία!
Ναι με μεγάλη ευκολία εξέφρασε άποψη το αρχιδάκι ενώ σε άλλες εξώφθαλμες φάσεις κάνουν κοκοκο!!!Αν δειτε τη γραμμη της μικρης περιοχης φαινεται οτι ειναι offside.
Οπως και να εχει, καλο ειναι αυτοι που περιγραφουν τους αγωνες να προσεχουν τι λενε
Αντε μωρη ΑΕΚαρα
Η ομάδα πετάει αλλά όλοι είναι εναντίον μας!Από τον σπίκερ μέχρι και τον βλάχο που είχανε βάλει στα μεγάφωνα...ναι ο σπικερ σας εφταιξε τωρα
δεν βλεπετε το χαλι σας το μαυρο!
Η ομάδα πετάει αλλά όλοι είναι εναντίον μας!Από τον σπίκερ μέχρι και τον βλάχο που είχανε βάλει στα μεγάφωνα...
Και άργησες κιόλας....Η δικιά μου εξαντληθηκε από τότε που ξανάρθε ο ..Σωτήρας!Καλά ρε πούστη μου,τι χάλια ήταν πάλι αυτά σήμερα;;;;;
χωρίς αρχή κ τέλος η ομάδα,ο Μπάγεβιτς μακράν το χειροτερο του κοουτσάρισμα με άσχετες και άκαιρες επιλογές .......
Αντε γιατί η υπομονή τελείωσε κ άρχισε η κατακραυγή.