Επισκέπτης
Ξανά μουφα πέναλτι!
ναι ρε καραγκιοζακο ορεξη εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παλι και στο κυπελλο πουτσα θα φας αν πεσεις στο γαυρο η στο βαζελο μην χαιρεσαι λοιπον!!!!!Μπας και το βουλώσεις...γιατί είσαι ικανός να κλαις μέχρι το πρωί!
Πέναλτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
στο καραισκακι;;;;;Ξανά μουφα πέναλτι!
Σε λίγο θα βρίζουν και τον διαιτητή από τα μεγάφωνα!Ασυλία...Ρε μαγκες μηπως ακουσε κανεις τι ειπε ο τυπος απο τα μεγαφωνα μετα το πεναλτι?
Αν λεει αυτο που ακουσα τοτε εχουν ξεφυγει οι τυποι.Κασναφερη μπινε
Λίγο πιο βορειοανατολικά!στο καραισκακι;;;;;
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεε κρυφογαυροβάζελε!ναι ρε καραγκιοζακο ορεξη εχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παλι και στο κυπελλο πουτσα θα φας αν πεσεις στο γαυρο η στο βαζελο μην χαιρεσαι λοιπον!!!!!
Ρε το ακουσες?Αυτα δεν γινονται πουθεναΣε λίγο θα βρίζουν και τον διαιτητή από τα μεγάφωνα!Ασυλία...
ωραια πεναλτυ στο καραισκακη κανατε φροντηστηριο!!!! αδικημενοι κατατρεγμενοι κλαψε μπορει να σου δωσει και αλλο και αν το χασεις ξερεις εσυ ;)επαναληψη ;) ;) αλλα ξεχασα δεν πας για πρωταθλημαΚλάψεεεεεεεεεεεεεεεεε κρυφογαυροβάζελε!
δεν το βρισκι το gpsΛίγο πιο βορειοανατολικά!
Πάω για κύπελλο οπότε θέλω άλλο ένα πεναλτάκι για να καθαρίσω!ωραια πεναλτυ στο καραισκακη κανατε φροντηστηριο!!!! αδικημενοι κατατρεγμενοι κλαψε μπορει να σου δωσει και αλλο και αν το χασεις ξερεις εσυ ;)επαναληψη ;) ;) αλλα ξεχασα δεν πας για πρωταθλημα
Πες αλεύρι....ο Κωστένογλου σε γυρεύει!αλλα θα πεσεις πανω στο γαυρο και θα σε και θα κλαις!!!!!!
Του βάζουνε μαγνήτες σε αυτό το παραθυράκι!Ρε σεις,μήπως έχουν πάρει χαμπάρι τον Σάχα στα ψηλά γωνιακά??Τι γίνεται,δεύτερο γκολ μετά τη Λάρισα στην ίδια γωνιά???
Ρε γαμώ την τρέλα μου πια...Του βάζουνε μαγνήτες σε αυτό το παραθυράκι!