dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
να τιμήσει το συμβόλαιό του δλδ......
να τιμήσει το συμβόλαιό του δλδ......
κομπλεξ ανωτεροτηταςΕλα ρε μεγιστε που θα μας πεις και του γλυκου νερου. Γραφικε τυπε που εχεις και αποψη για τα παντα.
Χασουμε, κερδισουμε εγω ΑΕΚΑΡΑ θα ειμαι, μια ζωη. Και εσυ μια ζωη κομπλεξικος.
αντιεπαγγελματιας, παλιοχαρακτηρας-αλητηςσυμφωνω...αλλα αυτος κουβαλαει τρελα...
δεν καταλαβαινει τπτ.
πολυ καλος ποδοσφαιριστης ομως...αντιεπαγγελματιας, παλιοχαρακτηρας-αλητης
Μακρια απ τον Παναθηναικο
πολυ καλος ποδοσφαιριστης ομως...
Ετσι ακριβωςαντιεπαγγελματιας, παλιοχαρακτηρας-αλητης
Μακρια απ τον Παναθηναικο
Ο ένας είναι ο gatto σίγουρα!το δεχομαι,οπως και το οτι αυτοεξαιρεθηκες απο τους 3 που ανεφερα
δεν ξερω αν τον εχεις δει λαιβ,αλλα ο τυπος ειναι παιχτουρα.Ετσι ακριβως
2 ναυαρχοςΟ ένας είναι ο gatto σίγουρα!
μακαρι,εχει χρονια να γινει σε κανα ματς μεταξυ μας συρραξηΤα παιδιά είναι σε φόρμα!Εκτός από γκολ θα έχει και ξύλο φέτος!
Ο Ταράτσα είναι μπαοκάρα ρε!2 ναυαρχος
3 εσυ
υπαρχουν και αλλοι 2 που δεν γραφουν ομως συχνα οποτε δεν τους βαζω στο σωρο
Ρε φιλε τοσα χρονια παιζει στην Ελλαδα λες να μην τον εχω δει live?δεν ξερω αν τον εχεις δει λαιβ,αλλα ο τυπος ειναι παιχτουρα.
οσο για χαρακτηρα κ τα υπολοιπα ειναι στο χερι σου να τον στρωσεις.με ορους στο συμβολαιο.
Βασικά έχω χάσει την μπάλα, δεν μπορώ να θυμηθώ τι είμαι!Ο Ταράτσα είναι μπαοκάρα ρε!
απο αυτους που εχεις ειναι κλασεις ανωτερος.Ρε φιλε τοσα χρονια παιζει στην Ελλαδα λες να μην τον εχω δει live?
Για μενα ειναι ενας καλος εως αρκετα καλος παικτης.Αλλα στην ομαδα μου δεν τον θελω.Με την καμια.
και ο σανμαρτεαν ηταν αλλα δεν εφτανε μονο αυτο...πολυ καλος ποδοσφαιριστης ομως...
ανδρας εισαι βρε κουτο.σερνικο βαρβατοΒασικά έχω χάσει την μπάλα, δεν μπορώ να θυμηθώ τι είμαι!
Δεν κάνει για τον παναθηναϊκό, δεν έχει πάει στο διάστημα πότε!Ρε φιλε τοσα χρονια παιζει στην Ελλαδα λες να μην τον εχω δει live?
Για μενα ειναι ενας καλος εως αρκετα καλος παικτης.Αλλα στην ομαδα μου δεν τον θελω.Με την καμια.
και ο λουπου ηταν καλος...μπουκαδοροςκαι ο σανμαρτεαν ηταν αλλα δεν εφτανε μονο αυτο...
τι πράγμα?............ανδρας εισαι βρε κουτο.σερνικο βαρβατο