gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζημιά έχει πάθει το dna του Αεκτζή τα τελευταία χρόνια!Γάτεεεεεεε!!!!!!!!!
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζημιά έχει πάθει το dna του Αεκτζή τα τελευταία χρόνια!Γάτεεεεεεε!!!!!!!!!
Εσύ φυσικά σαν πράκτωρ Ψιψινέλ του Κρόκους εξαιρείσαι...Δεν μπορείς να φανταστείς τι ζημιά έχει πάθει το dna του Αεκτζή τα τελευταία χρόνια!
Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος!Εσύ φυσικά σαν πράκτωρ Ψιψινέλ του Κρόκους εξαιρείσαι...
Συγχαρητήρια για το 37ο
αστα αυτα και πες μας σημερα τη βλεπεις το 7αρακι με τρωει το χερι μου!!!Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος!
Αν σου πω ότι με τρώει και το δικό μου...αστα αυτα και πες μας σημερα τη βλεπεις το 7αρακι με τρωει το χερι μου!!!
παντως με την ανακατοσουρα που εχετε ολα ειναι πιθανα! ;)Αν σου πω ότι με τρώει και το δικό μου...
Σαν τον Καραγκούνη μου ακούγεσαι???Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...χρειάζεται σοβαρότητα μέχρι το τέλος!
Εσύ μην παίρνεις πολύ αέρα...κι εσύ φέτος δεν πατάς και πολύ καλά...αστα αυτα και πες μας σημερα τη βλεπεις το 7αρακι με τρωει το χερι μου!!!
Το ζήτημα είναι ότι και εσείς δεν έχετε σταθερότητα!Είναι εκτός και οι Μάκος , Κουμορτζί...Τι λέει το ρεπορτάζ?Άλλη απουσία?παντως με την ανακατοσουρα που εχετε ολα ειναι πιθανα! ;)
Σαν τον Καραγκούνη μου ακούγεσαι???
Κατάντια...να κοιτάς τις απουσίες του ιστορικού για να σκάσει χαμόγελο το χειλάκι σου...ή να πώ καλύτερα αναστεναγμό ανακούφισης...Το ζήτημα είναι ότι και εσείς δεν έχετε σταθερότητα!Είναι εκτός και οι Μάκος , Κουμορτζί...Τι λέει το ρεπορτάζ?Άλλη απουσία?
μονο ο μακος δεν παιζει. ο κουμουρτζι θα παιξει. απο τοτε που ανελαβε ο σταματοπουλος η ομαδα παει καλα.Το ζήτημα είναι ότι και εσείς δεν έχετε σταθερότητα!Είναι εκτός και οι Μάκος , Κουμορτζί...Τι λέει το ρεπορτάζ?Άλλη απουσία?
Τώρα εξετάζουμε την περίπτωση μπόμπας ρε νούμερο!Κατάντια...να κοιτάς τις απουσίες του ιστορικού για να σκάσει χαμόγελο το χειλάκι σου...ή να πώ καλύτερα αναστεναγμό ανακούφισης...
Ερχομαι τρένο ρε μπαγλαμά και θα σε φτιάξω κι έσενα από του χρόνου...Τώρα εξετάζουμε την περίπτωση μπόμπας ρε νούμερο!
Άντε ασχολήσου με την Β' Εθνική...δεν έχεις σχέση με τα σαλόνια!
Ναι θα ανέβεις για να ξαναπέσεις!Ερχομαι τρένο ρε μπαγλαμά και θα σε φτιάξω κι έσενα από του χρόνου...
θυμάσαι λίγο να μου πείς πόσες φορές πέρασες από τους Ζωσιμάδες χωρίς να φάς τα μούτρα σου???
Μην ονειρεύεσαι μεγαλεία...έτσι όπως θα ανέβεις...έτσι θα πέσεις...σούμπιτος!Ερχομαι τρένο ρε μπαγλαμά και θα σε φτιάξω κι έσενα από του χρόνου...
θυμάσαι λίγο να μου πείς πόσες φορές πέρασες από τους Ζωσιμάδες χωρίς να φάς τα μούτρα σου???
κλάψεεεεεεεΜην ονειρεύεσαι μεγαλεία...έτσι όπως θα ανέβεις...έτσι θα πέσεις...σούμπιτος!