Ναι ωραία κ συμφωνώ με αυτά που λες.
Τόσο καιρό όμως οι αυλοκόλακες του,και οι χειροκροτητές του(μερίδα οπαδών,ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ,εφημερίδες προσκέιμενες σε αυτόν) γιατί δημιουργούσαν κλίμα κ έκαναν πόλεμο στην διοίκηση,και τώρα που η διοίκηση φθάρθηκε κ τα έφτυσε(και από τον πόλεμο που δέχτηκε),δεν κάθεται να παρει την ομάδα,που ουσιαστικά του την χαρίζουν;
απόλυτο δίκοο έχεις. Ο Βγενόπουλος βγήκε, έκανε συνέντευξη τύπου, είπε αυτά που ήθελε και ο καθένας τον έκρινε. ο Τίγρης από το καλοκαίρι μέσω δημοσιογράφων, έκανε λόγο για πρόταση να βάλω εγώ τόσα να βάλετε και εσείς,ο κάθε δημοσιογράφος έγραφε αυτά που ήθελε και τώρα όλο μπαίνει ο Τίγρης, σήμερα μπαίνει αύριο μπαίνει και τίποτα. Βγήκε με το στοματάκι του το καλοκαίρι να πεί στον κόσμο΄, αυτή είναι η προτασή μου και δεν την δέχθηκαν ή την δέχθηκαν ή οτιδήποτε. Γιατί πρέπει εγώ να πιστεύω τον κάθε Καραλή και τον κάθε δημοσιογράφο, όταν ο Καραλής έγραψε προχθές ότι ο Στάθης μαζεύει τα 15 εκ. για να μπουν στην ΑΕΚ και την ίδια μέρα ο Τίγρης τον διέψευσε? Να ρωτήσω και κάτι? ο Τίγρης την ΑΕΚ την έδωσε στον Τροχανά καθαρή από ανοίγματα? Για να μην τρελαθούμε κιόλας. Με πολλά χρέη την ΄'εδωσε και τα τσέπωσε κιόλας.
Αλλο θέμα είναι οι υποτιθέμενες πωλήσεις παικτών τώρα. Βγαίνουν οι εφημερίδες και γράφουν ότι πωλείται ο Μπλάνκο, οένας, ο άλλος. Ο Μπλάνκο δήλωσε εχθές ότι ο μανατζέρ του δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα όπως έγραφαν όλες οι εφημερίδες.
Επίσης να πω και κάτι για τον Μανωλά. Το να βγάζει την δυσαρεσκειά του μέσω δημοσιογράφων κάνει κακό στην ομάδα. Κακώς που η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά το ότι ο Μανωλάς διαμαρτύρεται μέσω δημοαιογράφων κάνει μέγιστι κακό. Ή δέχεσαι την κατάσταση όπως ο Μπάηγιεβιτς και μένεις στην ΑΕΚ ή παραιτείσαι. Αυτό που κάνει είναι χειρότερο.
Και επειδή ο gatto με έχει κατηγορήσει για Ντεμάκι, λέω το εξής. Εγώ υποστηρίζω πάντα όποιον είναι στην ΑΕΚ, πάικτες προπονητή, διοίκηση. Αυτό που δεν ανέχομαι όμως είναι η κοροιδία. Η συγκεκριμένη διοίκηση με τα ελαττωματά της ποτέ δεν νομίζω ότι μας κορόιδεψε. Βγήκαν τώρα τίμια και δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν και ότι περιμένουν προτάσεις. Αυτοί όμως που όταν είναι έξω από τον χορό κάνουν λεζάντες, τώρα που είναι στα δύσκολα? Μία θα είναι τρελός όποιος αναλάβει και μία από Μάη. Ρε μάγκα, δεν θα κάνω εγώ κουμάντο στην τσέπη σου. Αμα θέλεις μπαίνεις και άμα δεν θέλεις δεν μπάινεις. Αλλά όχι να μας πιπιλάς τα αυτιά με αερολογίες και ψευτιές. Αυτό με ενοχλεί. Πρέπει να καταλάβουμε στην ΑΕΚ ότι δεν υπάρχουν μεσσίες.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά