andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αδερφια χανουμια μια ζωη αεκαρα και ολα τα αλλα να πα να γα..μετα το πανιωνακι παμε για ριπιτ της 4αρας!!!!
Καλημέρα αδέλφια μου.
Οι προσκλήσεις έγιναν,ο κύβος ερίφθη κ το νέο τσιμπούσι σε συνδυασμό με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης μας πίττας,θα λαβει χώρα το Σάββατο το μεσημέρι 31/1,στο στέκι που αγαπήσαμε.
Θα ναι κ ο agiana![]()
θα είναι μεγάλη μου η χαρά να σας ξαναδώ κ τις 2 τις τρελλές ,ως ΄΄νεόκοπα΄΄ μέλη στην παρέα μας.
ρε σι ασε τις μα@@@@@@@@ πρωι πρωι δεν καταλαβα καλα........Η πρόσκλησή σου ελήφθη φίλε μου! Ευχαριστώ για την προτίμηση και την πρόσκληση. Θα είμαι κι εγώ εκεί. Απλά δίνω ένα 5% μήπως τυχόν συμβεί κάτι απρόοπτο και δεν μπορέσω να συμμετάσχω.
ακου [size=18pt]μηπως.[/size]
σκοτεινε ακουσα οτι θα ειναι κ φιλοι απο τα παλια..
Κάτσε ρε φίλε, γιατί 30/1 έχω επέτειο γάμου, κι έτσι και επιλέξει η γυναίκα να κάνει τραπέζι στις 31/1, τα πράγματα θα μπλέξουν.....!
ναι ρε φίλε!! εάν ήταν έτσι, θα περίμενε ο Ντέμης να δώσει το παιχνίδι στον Ιωνικό και όχι να έχανε κανένα πιο δύσκολο παιχνίδι πριν!! Ολο θεωρίες. Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό η ομάδα αφενός ήταν αγχωμένη και αφετέρου στήθηκε από την διαιτησία.να κανω το συνηγορο του διαβολου αν και δεν ειμαι ολυμπιακος θα μπορουσε να σου πει και γαυρος για το πεναλτυ που του εδωσε κατα με την ξανθη και το επιασε ο κηπουρος!! ετσι δεν βγαινει κατι. οσο για το ματς με τον ιωνικο να σου θυμισω οτι μετα απο αυτο το παιχνιδι ο ντεμης την επομενη χρονια ξεχρεωσε και εκανε μετεγραφες!! ;) ;) ;)