masterjim1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω ειμαι αεκ αλλα πιστευω οτι η μπαλα ειναι για διασκεδαση και οχι για να σκοτωνομαστε μεταξυ μας φιλοι μου
Σόρυ αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για νόμους , κλεψιές και δικαιοσύνη με ένα Πασοκόσκυλο ( ούτε καν απλό ψηφοφόρο του Πασόκ)!Σάλτα και γαμήσου...πάω να δω Μπασινά!α ρε πούστηδες βρεττανός που σας χρειάζεται...
Ακου δεν είχα επιχείρημα............
Η καμμένος είσαι, η βλάκας.
Οποιο απ τα δυό πάλι επικίνδυνο είναι...
Κοίτα που κατάντησε το μαγαζί σου από τις 2 προαναφερθείσες κατηγορίες.....
Σόρυ αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για νόμους , κλεψιές και δικαιοσύνη με ένα Πασοκόσκυλο ( ούτε καν απλό ψηφοφόρο του Πασόκ)!Σάλτα και γαμήσου...πάω να δω Μπασινά!
γεια σου ρε γατε νεοδημοκρατη περιμενε ο κωστακης να σου κανει γηπεδο!!!Σόρυ αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά για νόμους , κλεψιές και δικαιοσύνη με ένα Πασοκόσκυλο ( ούτε καν απλό ψηφοφόρο του Πασόκ)!Σάλτα και γαμήσου...πάω να δω Μπασινά!
γεια σου ρε γατε νεοδημοκρατη περιμενε ο κωστακης να σου κανει γηπεδο!!!
με οφη στην κρητη!!Που παίζεται αύριο???
πες μου ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ όταν σου παραθέτουν στοιχεία που γράφτηκαν πρόσφατα στη σελίδα ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ σου επισήμως και να απαντάς με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ....γεια σου ρε γατε νεοδημοκρατη περιμενε ο κωστακης να σου κανει γηπεδο!!!
με οφη στην κρητη!!
ρε περσονα μαλλον τα μπερδεψες εγω στο γατο τα ελεγα!!πες μου ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ όταν σου παραθέτουν στοιχεία που γράφτηκαν πρόσφατα στη σελίδα ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ σου επισήμως και να απαντάς με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ....
Ποσα κιλά μαλάκας και ηλίθιος μπορεί να είσαι;
ο β ενικός χρησιμοποιείται πολλές φορές για να περιγράψει μια γενική διαπίστωση......ρε περσονα μαλλον τα μπερδεψες εγω στο γατο τα ελεγα!!
1 χάρη...ρίξτε τον....
Ακύρωσε κανονικό γκολ του Ηρακλη, έβγαλαν οφσαιντ πεσμένο παίκτη!
Καλά να πάθουν οι γριές, τόσες ευκαιρίες έχασαν και την πλήρωσαν![size=16pt]ISMAEL BLANCO = 0-1[/size]
Μαζί σου για τον προδότη,αλλά...να πάρουμε και κανένα βαθμό κι εμείς,έτσι????Άλλοι 3 βαθμοί με την διαιτησία, πανηγυρίστε αποθεώστε τον προπονητή που άλλαξε την ομάδα!
Ντούσαν Ντούσαν!
Βρε βαθμό να πάρουμε αλλά το Ντούσαν προχώρα άλλαξε τα όλα τι εννοούσαν? πέναλτι έξω από την περιοχή με τον Λεβαδειακό? Το πέναλτι που δεν έδωσε στον Άρη? Η αλλοίωση με τον Εργοτέλη ή το καθαρό γκολ που ακύρωσε στον ηρακλή την ώρα που σε είχε κάνει κουδούνια?Μαζί σου για τον προδότη,αλλά...να πάρουμε και κανένα βαθμό κι εμείς,έτσι????