talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ακριβώς......για δουλέψτε και λίγο για εμάς......Εσύ τώρα γιατί πανηγυρίζεις???Και μη μου πεις για να περάσετε τον ΠΑΟΚ.γιατί θα γελάω μέχρι αύριο....
ακριβώς......για δουλέψτε και λίγο για εμάς......Εσύ τώρα γιατί πανηγυρίζεις???Και μη μου πεις για να περάσετε τον ΠΑΟΚ.γιατί θα γελάω μέχρι αύριο....
Τώρα ειναι που δεν γλυτώνεις την καζούρα!!!Καλά ,εσείς οι πολυμετοχικοί παντοδύναμοι περιμένετε ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ για να διεκδικήσετε τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ????????Εκεί φτάσατε?Να φοβάστε το ΠΑΟΚΑΚΙ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????ακριβώς......για δουλέψτε και λίγο για εμάς......
όσο δεν παίρνουμε τους 2 παίκτες που μας λείπουν φοβάμαι και τον πανκουκουτσιακό......Τώρα ειναι που δεν γλυτώνεις την καζούρα!!!Καλά ,εσείς οι πολυμετοχικοί παντοδύναμοι περιμένετε ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ για να διεκδικήσετε τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ????????Εκεί φτάσατε?Να φοβάστε το ΠΑΟΚΑΚΙ βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????
καλα εσυ χαλαρωσε λιγοετσι....γιατι πολυ την ειδαν ομαδαρα !!
την ποια?Ειχα κατι χρονακια να δω αυτη την ατμοσφαιρα στο πεταλο.
Ετσι ρε ΑΕΚαρεεεεεεεεεεεεεεεεες
Στο πεταλο ειπατην ποια?
ποσο κοσμο ειχε ρε?25 χιλιαδες?ρεζιλια.....
ενα πεταλο κανει το γηπεδο ρε παιδια?Στο πεταλο ειπα
Οχι.Αλλα εγω για το πεταλο μιλησαενα πεταλο κανει το γηπεδο ρε παιδια?
οκ,εχεις δικιο τοτε.αλλα το γηπεδο δεν ειχε κοσμοΟχι.Αλλα εγω για το πεταλο μιλησα
ναι πολυ,τι να σου πω.......Ο Καλόπουλος πάντως έσπρωξε όσο μπορούσε την ΜΠΑΟΚΑΡΑ!!!! ;)