Επισκέπτης
Ένα γραφείο έφερε καινούργιες προβατίνες για ct και είναι απασχολημένος!!!Που είναι αυτή η Βλαχάρα????![]()
![]()
![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_027.gif[/img[/URL]])
Ένα γραφείο έφερε καινούργιες προβατίνες για ct και είναι απασχολημένος!!!Που είναι αυτή η Βλαχάρα????![]()
![]()
![]()
λιβερπουλάρης είναι...βαλε και την επιλογη αρης
2 πράγματα δεν ανέχομαι, να με πουν Ολυμπιακό και Λιβερπουλιακό!λιβερπουλάρης είναι...
αντε ρε φωτεινουλα βαλε ακι επιλογη αρης να ψηφισουμε
καθολου χοντροχοντρό ρε είναι αυτό που λες.
Μ'αρέσει που ανέχεσαι να σε λένε πούστη. [size=20pt]Ξεβρακώθηκες βρωμιάρα[/size]2 πράγματα δεν ανέχομαι, να με πουν Ολυμπιακό και Λιβερπουλιακό!![]()
Και χοντρό με λένε ενώ είμαι στα σωστά κιλά και λίγο παρακάτω και να φανταστείς ότι με λένε έτσι κάτι σαπιοκοιλιάδες με βυζια σαν της πάμελα(bull)!Μ'αρέσει που ανέχεσαι να σε λένε πούστη. [size=20pt]Ξεβρακώθηκες βρωμιάρα[/size]
Και χοντρό με λένε ενώ είμαι στα σωστά κιλά και λίγο παρακάτω και να φανταστείς ότι με λένε έτσι κάτι σαπιοκοιλιάδες με βυζια σαν της πάμελα(bull)!
Λόγω του παλαιού σου avatar υποθέτωΚαι χοντρό με λένε ενώ είμαι στα σωστά κιλά και λίγο παρακάτω και να φανταστείς ότι με λένε έτσι κάτι σαπιοκοιλιάδες με βυζια σαν της πάμελα(bull)!
Ω ναι!!!Λόγω του παλαιού σου avatar υποθέτω
Τι γελάς ρε?
καντε ενσταση,ξερετε εσειςΟ αθλητικός δικαστής τιμώρησε την έδρα της ΑΕΚ με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, καθώς στο παιχνίδι με το Μαρούσι συμπλήρωσε πέντε επιπλήξεις. Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», η τιμωρία θα ισχύσει κανονικά, σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει. Ο «δικέφαλος» θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ επιπρόσθετα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.850 € για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
τωρα να δω τι θα λενε για την κρατικη επιχορηγησηγια τα τιλεοπτικα τα μαθατε, κατι ιξερε ο θιοσ....