analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Πω ρε πούστη μου κατά κύματα επιτίθεται ο Βάζελος, με έχει πιάσει τρέμουλο μέχρι στιγμής! :S
παλι καλα ειδες τι χασανε
Πω ρε πούστη μου κατά κύματα επιτίθεται ο Βάζελος, με έχει πιάσει τρέμουλο μέχρι στιγμής! :S
Χτύπησε το καμπανάκι,το άκουσες????που πάτε ρε ..καραμήτροι......σόου θάχει σε λίγο........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ας όψεται ο σίλβα......Χτύπησε το καμπανάκι,το άκουσες????
Και ο Κυριάκος......ας όψεται ο σίλβα......
πάντως το ματσάκι εκτός απο δύναμη μέχρι στιγμής......δεν λέει και πολλά.....παιγνίδι κέντρου.....Και ο Κυριάκος......
Ο σαγόνιας τα έχει χάσει, καλό παιχνίδι λέει μέχρι στιγμής!πάντως το ματσάκι εκτός απο δύναμη μέχρι στιγμής......δεν λέει και πολλά.....παιγνίδι κέντρου.....
ο φρόγκυ?......Ένα ξυπνητήρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!Κοιμήθηκε πάλι.....
Πάλι μίλαγες...Πάλι γέλαγες ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ??????που πάτε ρε ..καραμήτροι......σόου θάχει σε λίγο........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να πώ...την πεναλτάρα στο 88 την είδες?.......τουλάχιστον την βου θέση θα την πάρουμε...εσείς να δούμε......Πάλι μίλαγες...Πάλι γέλαγες ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ??????
Σωστά, σας αδίκησε πάλι ο "κορυφαίος".....τι να πώ...την πεναλτάρα στο 88 την είδες?.......τουλάχιστον την βου θέση θα την πάρουμε...εσείς να δούμε......
Υποφερτή η ομάδα μέχρι το 70' όπου ξεμείναμε λόγω φυσικής κατάστασης!Πολύ καλό το αποτέλεσμα για το γόητρο της ομάδας...οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ανυπαρξία του πολυμετοχικού!
Μην ακούω παπαριές για πέναλτυ...πρέπει να είσαι τελείως άμπαλος ή πορωμένος βάζελος για να ανακαλύψεις σε αυτό το παιχνίδι πέναλτυ!!!!!!!!!!!!![]()
οσο παει αυτος για πρωταθλημα αλλο τοσο παει κ ο οφηγατούλη....
προσωπικά θεωρώ αδιανόητο (ευγενικά το λέω - κατάντια είναι) να δηλώνεις ότι πας για πρωτάθλημα, να είσαι 10 πόντους πίσω πριν το τέλος του Α γύρου και να παίζιες ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ σε ΝΤΕΡΜΠΥ.
Ασε λοιπόν τις παπαριές περί ανύπαρκτου πολυμετοχικού και κοίτα τα χάλια σου.
Είπα εγώ ότι πάμε για πρωτάθλημα?Που το διάβασες?Δεν κάνω και τίποτα άλλο από το να μιλάω για τα χάλια της ομάδας μου από τότε που γράφω στο σάιτ!Αν η ΑΕΚ είχε ομάδα θα κέρδιζε με 3-0 σήμερα!γατούλη....
προσωπικά θεωρώ αδιανόητο (ευγενικά το λέω - κατάντια είναι) να δηλώνεις ότι πας για πρωτάθλημα, να είσαι 10 πόντους πίσω πριν το τέλος του Α γύρου και να παίζιες ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ σε ΝΤΕΡΜΠΥ.
Ασε λοιπόν τις παπαριές περί ανύπαρκτου πολυμετοχικού και κοίτα τα χάλια σου.
εσύ στην αρχή της σεζόν δεν είχες λυμμένα τα διοικητικά σου;Είπα εγώ ότι πάμε για πρωτάθλημα?Που το διάβασες?Δεν κάνω και τίποτα άλλο από το να μιλάω για τα χάλια της ομάδας μου από τότε που γράφω στο σάιτ!Αν η ΑΕΚ είχε ομάδα θα κέρδιζε με 3-0 σήμερα!
Εσύ που έχεις λυμένα τα διοικητικά σου προβλήματα, που είχες μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη...είσαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας σου????????
Για το σημερινό ματς μιλάμε...δεν κάνουμε ανασκόπηση της χρονιάς!Αν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είδατε...δικαίωμα σας!εσύ στην αρχή της σεζόν δεν είχες λυμμένα τα διοικητικά σου;
Δεν δήλωναν όλοι στην αρχή μετά το ντέρμπυ με το βάζελο ότι είναι φαβορί για τον τίτλο;
συγκρίνεται πουθενά η μπάλλα που έχει παίξει η ομάδα μου με το δικό σου το συνονθύλευμα;
Εχω τερματίσει πρώτος σε όμιλο τσου λου (για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα) έκανα διπλό σε έδρα που θα ξαναγίνει σε 10 20 χρόνια πάλι και με ρωτάς αν είμαι ευχαριστημένος;
πλάκα κάνεις;
εσείς στη θέση μας τώρα εάν ήσασταν θα είχατε κόψει και διπλωματικές σχέσεις με τους λοιπούς φιλάθλους.....