ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ελάτε μαζί μου αύριο!!!!!!Να πεις "για τους φίλους" ρε συ... ;)
Που θέλουν να αποκατασταθούν.
Καθόλου δε μας σκέφτεσαι
Ελάτε μαζί μου αύριο!!!!!!Να πεις "για τους φίλους" ρε συ... ;)
Που θέλουν να αποκατασταθούν.
Καθόλου δε μας σκέφτεσαι
Άστα να πάνε ξάδερφε!!!Πίκρα...Περιμένω να γίνουν 16-17 να γνωρίζω τις φίλες τους!!!!εεε ρε μακάκα ναύαρχε θηλυκό είναι τι περιμένεις? να σου κάνει πλάτες?
Ελάτε μαζί μου αύριο!!!!!!
Άστα να πάνε ξάδερφε!!!Πίκρα...Περιμένω να γίνουν 16-17 να γνωρίζω τις φίλες τους!!!!
Με κατάλαβες ΚΟΥΦΑΛΑΑΑ!!!!!Θείε ΤΕΡΑΣ!!!!!κουφάλα για τζάμπα νταντά ψάχνεις.. για να έχεις το πεδίο ελεύθερο..
θα πείς στην κόρη σου.. "κοίτα θα πας με τον θείο τέρας για να πάρετε παγωτό" και σύ θα κάνεις κονέ.. άστα αυτά χαμούρα
Συνχανουμε...αστα!!!Η ανηψια μου ειναι 24...κι'εγω 42!!!ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!Ο σταυρος του μαρτυριου(οχι του νοτου)Πικρααααααααααα .αντε να κανεις τον ανωτερου,μετα!Άστα να πάνε ξάδερφε!!!Πίκρα...Περιμένω να γίνουν 16-17 να γνωρίζω τις φίλες τους!!!!
Έλα ρε παπαράτσι ναύαρχε!Off topic αλλά θα το βάλω εδώ που ξέρω ότι βλέπετε όλοι.Πήγα το μεσημέρι την κόρη μου σε ένα παιδότοπο και...μου βγήκαν τα μάτια!!!Που είσαι ALTEC μιλφάκια βαψιμαλιάααα,φώναζα!!!Δείτε και μόνοι σας τι μαμάδες κυκλοφορούν στα Νότια Προάστια....
Και που να έβλεπες παλαιότερα τι γινόταν στο Thread "φωτό από το δρόμο"!!!Επιστημονικό κλικάρισμα κάτω απο τη φούστα!!Έλα ρε παπαράτσι ναύαρχε!
γαμαει περιεργες κομμωτριες..Η οποία είναι αν επιτρέπεται;;;;
γαμαει περιεργες κομμωτριες..
καλημερα καυλιτσα μου..
Off topic αλλά θα το βάλω εδώ που ξέρω ότι βλέπετε όλοι.Πήγα το μεσημέρι την κόρη μου σε ένα παιδότοπο και...μου βγήκαν τα μάτια!!!Που είσαι ALTEC μιλφάκια βαψιμαλιάααα,φώναζα!!!Δείτε και μόνοι σας τι μαμάδες κυκλοφορούν στα Νότια Προάστια....