Επισκέπτης
Και ο Λέτο τι είναι?Ενο ο γαυρος απο τροφοδοσια ειχε αριστη πριν μπει ο τζολε
Ξυπνατε για να τροφοδοτουν τους επιθετικους η ΑΕΚ μπορει να μην εχει αλλα κ ο γαυρος μονο εναν εχει
Άσχετα που δεν πήγε καλά χθες!
Και ο Λέτο τι είναι?Ενο ο γαυρος απο τροφοδοσια ειχε αριστη πριν μπει ο τζολε
Ξυπνατε για να τροφοδοτουν τους επιθετικους η ΑΕΚ μπορει να μην εχει αλλα κ ο γαυρος μονο εναν εχει
ρε Terrace.....Και ο Λέτο τι είναι?
πάντως αυτό το παλλικάρι ορισμένες φορές είναι μαλάκας.για ολα φταει ο μουνις το βασαρας
δεν απεβαλε τον κυριακο να ειχαμε να λεγαμε τωρα και να μην αναλωνομαστε σε ανουσιες μαλακιες περι ελειψεως δημιουργηκων χαφ![]()
Και ο Λέτο τι είναι?
για ολα φταει ο μουνις το βασαρας
δεν απεβαλε τον κυριακο να ειχαμε να λεγαμε τωρα και να μην αναλωνομαστε σε ανουσιες μαλακιες περι ελειψεως δημιουργηκων χαφ![]()
Τραυματίας 9 χρόνια έξω!ρε Terrace.....
ο Γκαλέττος παίζει στο βάζελο ή είναι τραυματίας.......;;
γιατι τι νομίζεις ότι είναι ο Λέτο και ο Γκαλέττι;οκ ομως φετος δεν ειχε ξαναπαιξει με καμια σοβαρη ομαδα
κανονικα τους βαρβατους παιχτες τους χρειαζεσε στα ντερμπι κ στην ευρωπη με τον πανσεραϊκο κ τις μικρομεσαιες ομαδες, ομαδαρα σαν τον γαυρο πρεπει να τις κερδιζει με τα τσικο του
χαχαχα εγω πρωτος πρωτοςδεν εχεις και αδικο,οι περισσοτεροι εδω μεσα βρισκοντε σε αμηχανια και ειμαι σιγουρος οτι στεναχωρηθηκαν που δεν τον απεβαλλε
Τραυματίας 9 χρόνια έξω!
ο λετος δεν μπορει να παιξει σε κλειστες αμυνες..ειναι ιδανικος για ευρωπη-αντεπιθεσεις..να πεταει την μπαλλα σε ανοιχτο χωρο μετα απο σακουλα που θα εχει ριξει στον αμυντικο & μετα μην τον ειδατε τον παναγη..οκ ομως φετος δεν ειχε ξαναπαιξει με καμια σοβαρη ομαδα
κανονικα τους βαρβατους παιχτες τους χρειαζεσε στα ντερμπι κ στην ευρωπη με τον πανσεραϊκο κ τις μικρομεσαιες ομαδες, ομαδαρα σαν τον γαυρο πρεπει να τις κερδιζει με τα τσικο του
γιατι τι νομίζεις ότι είναι ο Λέτο και ο Γκαλέττι;
Τσικό είναι......
Ο Γκα-λέττος άμπαλλε κάνει και για ανοιχτές και για κλειστές άμυνες........ο λετος δεν μπορει να παιξει σε κλειστες αμυνες..ειναι ιδανικος για ευρωπη-αντεπιθεσεις..να πεταει την μπαλλα σε ανοιχτο χωρο μετα απο σακουλα που θα εχει ριξει στον αμυντικο & μετα μην τον ειδατε τον παναγη..
παντως εναs ψιλοπυρετουλης σε συνδιασμο με αντιβιωση (clarisid) , σπρεϊ ντρακανιλ , πονσταν , halls βοηθαει να βλεπεις τετοιους αγωνες νυφαλιος
και κανας μπαφος φυσικα στο ημιχρονιο
σιγαβρε εγο κανο και τα διο αλα σιμετρικα και παντα στο τσαρδακι μουαπ αυτά που γράφουν εδώ οι συνοπαδοί σου δεν έχω καταλάβει ακόμα ΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ.......
ρε σεσημασμενε εγω εγραψα για το παλτο που μας φορτωσε η κωλοομαδιτσα σου το καλοκαιρι σαν δανεικο & οχι για τον γκαλετι..Ο Γκα-λέττος άμπαλλε κάνει και για ανοιχτές και για κλειστές άμυνες........
Βρέξει-χιονίσει θα σε γαμήσει...
Γι αυτό έχει και μεγαλύτερο όνομα......
βοθρουλη απο χτες 16 ειναι & ετσι οπως το παει το αδεκαρακι θα γινουν 32..ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15