Επισκέπτης
Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!Για να διαλεξεις το επομενο σου avatar σε λιγες μερες![]()
Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!Για να διαλεξεις το επομενο σου avatar σε λιγες μερες![]()
Εγω παντως ζηλευω την Αγγλιδα.Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!![]()
Ώπα, πάντα το ήξερα ότι θέλεις το παθιάρικο κορμί μου!Εγω παντως ζηλευω την Αγγλιδα.![]()
Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.Ώπα, πάντα το ήξερα ότι θέλεις το παθιάρικο κορμί μου!![]()
ρε....δε πα να...παρθείτε απο αγάπη να ησυχάσουμε εδω πέρα?.....άντε μας πρήξατε με τους ερωτές σας.....καυλοράπανοι.....Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.![]()
Μας ζηλευεις για αυτο τα λες. :-*ρε....δε πα να...παρθείτε απο αγάπη να ησυχάσουμε εδω πέρα?.....άντε μας πρήξατε με τους ερωτές σας.....καυλοράπανοι.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...Μας ζηλευεις για αυτο τα λες. :-*
Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.![]()
Ναι αλλά αυτός σε βαράει στο σεξ, εμείς είμαστε όλο γλυκες!στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλά αυτός σε βαράει στο σεξ, εμείς είμαστε όλο γλυκες!
μα εγω έχω εσενα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]bBCFF-N2T64[/youtube]
Πρέπει να το έχουν κάνει ήδη...πλακωθειτε και στα γλωσσοφιλα τωρα![]()
![]()
ακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....πλακωθειτε και στα γλωσσοφιλα τωρα![]()
![]()
Πρέπει να το έχουν κάνει ήδη...![]()
![]()
![]()
αϊντε αϊντε.. αντε και καλους απογονουςακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]boPAikS89Ow[/youtube]ακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()