Επισκέπτης
Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!Για να διαλεξεις το επομενο σου avatar σε λιγες μερες
Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!Για να διαλεξεις το επομενο σου avatar σε λιγες μερες
Εγω παντως ζηλευω την Αγγλιδα.Ζηλεύεις ρε που είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα ενώ εγώ παίρνω Αγγλίδα!
Ώπα, πάντα το ήξερα ότι θέλεις το παθιάρικο κορμί μου!Εγω παντως ζηλευω την Αγγλιδα.
Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.Ώπα, πάντα το ήξερα ότι θέλεις το παθιάρικο κορμί μου!
ρε....δε πα να...παρθείτε απο αγάπη να ησυχάσουμε εδω πέρα?.....άντε μας πρήξατε με τους ερωτές σας.....καυλοράπανοι.....Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.
Μας ζηλευεις για αυτο τα λες. :-*ρε....δε πα να...παρθείτε απο αγάπη να ησυχάσουμε εδω πέρα?.....άντε μας πρήξατε με τους ερωτές σας.....καυλοράπανοι.....
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...Μας ζηλευεις για αυτο τα λες. :-*
Τωρα που καταλαβα πως σε χανω οριστικα αποφασισα να εκδηλωθω.
Ναι αλλά αυτός σε βαράει στο σεξ, εμείς είμαστε όλο γλυκες!στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...
στα ριπαπαά μου ρε...έχω την ανοργασμικιά περσόνα εγ'ω.....τρελλός αμούρ κι έτσι...
Ναι αλλά αυτός σε βαράει στο σεξ, εμείς είμαστε όλο γλυκες!
μα εγω έχω εσενα....
[youtube=425,350]bBCFF-N2T64[/youtube]
Πρέπει να το έχουν κάνει ήδη...πλακωθειτε και στα γλωσσοφιλα τωρα
ακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....πλακωθειτε και στα γλωσσοφιλα τωρα
Πρέπει να το έχουν κάνει ήδη...
αϊντε αϊντε.. αντε και καλους απογονουςακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....
[youtube=425,350]boPAikS89Ow[/youtube]ακόμα εκεί είσαι?.....τα τσιμπούκια και οι παρτούζες πανε σύννεφο....