μου χαλατε το ιματζ με τις μαλακιες σας
διαβασε ρε πρεζακια να μαθεις πως διασκεδαζει ο σωστος ανθρωπος..
Re: Μπουζούκια(εμπειρίες,αναμνήσεις-προτάσεις)
από arion1955 την Πέμ Σεπ 25, 2008 1:39 pm
μια ιστορία πριν 23 χρόνια περίπου.....
θυμάμαι είχα πάει μια βραδιά με ένα συνεργάτη μου σε ένα ραντεβού για να κλείσω μια δουλειά πριν πάω ομως εκεί κάτι φίλοι είχαν πάρει τηλέφωνο στο γραφείο και μας είχαν πει ότι ήταν σε μια ταβέρνα στην πλατεία Κυψέλης για παϊδάκια και όντως μετά το ραντεβού με τον πελάτη πάμε εκεί..
αφού ήπιαμε τα κρασιά μας και φάγαμε τα κοψίδια μας κατηφορίσαμε στην πλατεία Αμερικής στο τότε μπουζουκάδικο ( ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ) που τραγουδούσε η Ελένη Βιτάλη...
πλακωνόμαστε και εκεί στα ποτά και είχαμε γίνει λιάδα οι περισσότεροι εγώ είχα πιει πολύ λίγο γιατί και οδηγούσα αλλά θυμάμαι εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα πάντα ότι έχει σχέση με της συγκοινωνίες ακόμα και τα ΤΑΧΙ και έπρεπε μετά να τους πάω στα σπίτια και μιλάμε άλλος Νέο Κόσμο άλλος Περιστέρι, Μενίδι κλπ....
κάποια στιγμή έρχεται μια λουλουδού του μαγαζιού και μας λέει για λουλούδια, 500 δρχ. το δισκάκι..... ένας της παρέας της κάνει μια πρόταση να της δώσει 1000 δρχ για να της πιάσει των κώλο και αυτή έκατσε.....
Στην συνέχεια ένας της παρέας από το μεθύσι την είχε βγάλει κάτω από το τραπέζι και κατούραγε και σαν κατηφορικό που ήταν το μαγαζί παλιό σινεμά ήταν πριν τα κάτουρα είχαν φτάσει στην πίστα..
Ακόμα μετά τόσα χρόνια σκέφτομαι το πως γλυτώσαμε το ξύλο..
-------------------------------------------------------------------------
Re: Μπουζούκια(εμπειρίες,αναμνήσεις-προτάσεις)
από arion1955 την Πέμ Σεπ 25, 2008 1:55 pm
πάντως στα μεγάλα μαγαζιά περισσότερο αισθάνεσαι σαν γλάστρα παρά διασκεδάζεις θυμάμαι αρκετά μαγαζιά που πήγαινα και πάω αν πραγματικά θέλω να διασκεδάσω....
από τα παλιά μαγαζιά θυμάμαι την -- Ταβέρνα του Σαμπάνη ( τραγ. ο Δημ. Κοντογιάννης) την Πηγή στο Γαλάτσι ( τραγ. ο Νότης Περγιάλης) το Κάστρο στο Γαλάτσι ( τραγ. ο Τσαουσάκης υιός) και άλλα πολλά... ρεμπετάδικα, και με παραδοσιακά νησιώτικα....