Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Επειδή γράφεις μαλακίες και δεν ξέρω ποιος στον πούτσο είσαι και ούτε με νοιάζει...εγώ θα σε διαψεύσω 100%
Δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες σας επί προσωπικού κι επειδή τυγχάνει να έχω γνωρίσει κάποιους από εδώ μέσα(και γαύρους και βάζελους και χανούμια) κόψτε τις μαλακίες εδώ μέσα και μη γράφετε τέτοιου είδους ψέματα... :uglystupid:
Όλοι ξέρουμε ποιος είναι οπότε κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά!
μου χαλατε το ιματζ με τις μαλακιες σας :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Tέσπα δεν έχω χρόνο τώρα πρέπει να φύγω...καλό ξεκατίνιασμα...!!!

Επισκέπτης
μου χαλατε το ιματζ με τις μαλακιες σας :tickedoff:
διαβασε ρε πρεζακια να μαθεις πως διασκεδαζει ο σωστος ανθρωπος..

Re: Μπουζούκια(εμπειρίες,αναμνήσεις-προτάσεις)
από arion1955 την Πέμ Σεπ 25, 2008 1:39 pm

μια ιστορία πριν 23 χρόνια περίπου.....
θυμάμαι είχα πάει μια βραδιά με ένα συνεργάτη μου σε ένα ραντεβού για να κλείσω μια δουλειά πριν πάω ομως εκεί κάτι φίλοι είχαν πάρει τηλέφωνο στο γραφείο και μας είχαν πει ότι ήταν σε μια ταβέρνα στην πλατεία Κυψέλης για παϊδάκια και όντως μετά το ραντεβού με τον πελάτη πάμε εκεί..
αφού ήπιαμε τα κρασιά μας και φάγαμε τα κοψίδια μας κατηφορίσαμε στην πλατεία Αμερικής στο τότε μπουζουκάδικο ( ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ) που τραγουδούσε η Ελένη Βιτάλη...
πλακωνόμαστε και εκεί στα ποτά και είχαμε γίνει λιάδα οι περισσότεροι εγώ είχα πιει πολύ λίγο γιατί και οδηγούσα αλλά θυμάμαι εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα πάντα ότι έχει σχέση με της συγκοινωνίες ακόμα και τα ΤΑΧΙ και έπρεπε μετά να τους πάω στα σπίτια και μιλάμε άλλος Νέο Κόσμο άλλος Περιστέρι, Μενίδι κλπ....
κάποια στιγμή έρχεται μια λουλουδού του μαγαζιού και μας λέει για λουλούδια, 500 δρχ. το δισκάκι..... ένας της παρέας της κάνει μια πρόταση να της δώσει 1000 δρχ για να της πιάσει των κώλο και αυτή έκατσε.....
Στην συνέχεια ένας της παρέας από το μεθύσι την είχε βγάλει κάτω από το τραπέζι και κατούραγε και σαν κατηφορικό που ήταν το μαγαζί παλιό σινεμά ήταν πριν τα κάτουρα είχαν φτάσει στην πίστα..
Ακόμα μετά τόσα χρόνια σκέφτομαι το πως γλυτώσαμε το ξύλο..
-------------------------------------------------------------------------
Re: Μπουζούκια(εμπειρίες,αναμνήσεις-προτάσεις)
από arion1955 την Πέμ Σεπ 25, 2008 1:55 pm

πάντως στα μεγάλα μαγαζιά περισσότερο αισθάνεσαι σαν γλάστρα παρά διασκεδάζεις θυμάμαι αρκετά μαγαζιά που πήγαινα και πάω αν πραγματικά θέλω να διασκεδάσω....
από τα παλιά μαγαζιά θυμάμαι την -- Ταβέρνα του Σαμπάνη ( τραγ. ο Δημ. Κοντογιάννης) την Πηγή στο Γαλάτσι ( τραγ. ο Νότης Περγιάλης) το Κάστρο στο Γαλάτσι ( τραγ. ο Τσαουσάκης υιός) και άλλα πολλά... ρεμπετάδικα, και με παραδοσιακά νησιώτικα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν είπε κανείς ότι αυτό το περιστατικό έγινε σε καάποια συγκέντρωση στο Θησείο που μπορεί να ήσουν και εσύ..
αν δεν κάνω λάθος μένεις εκτός Αθηνών.... δεν μπορεί να είσαι ώσει παρών
γαμω το αλτσχαιμερ σου ρε κωλογερα σαπιοκοιλια
ακυρωνεις αυτα που ειπες πριν μια ωρα?
τραβα να παρεις κανα τσιμπουκι στο τζορτζεβιτς7 μηπως και γραφτει κανα μελος στο κλωνοσαιτ σου :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δεν είπε κανείς ότι αυτό το περιστατικό έγινε σε καάποια συγκέντρωση στο Θησείο που μπορεί να ήσουν και εσύ..
αν δεν κάνω λάθος μένεις εκτός Αθηνών.... δεν μπορεί να είσαι ώσει παρών
ρε πας καλά???στο Θησείο έγινε μια συγκεκριμένη συνάντηση και ήταν συγκεκριμέναπαιδιά εκεί...Αριωνάκο...άσε τις μαλακίες...απλά λυπάμε για τον ΜΑΛΑΚΑ που σου είπε κάτι τέτοιο...περαστικά σας!!!

Υ.Γ. αν ο μάλάκας έχει τα πελέ ας βγεί να το πεί ο ίδος...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε πας καλά???στο Θησείο έγινε μια συγκεκριμένη συνάντηση και ήταν συγκεκριμέναπαιδιά εκεί...Αριωνάκο...άσε τις μαλακίες...απλά λυπάμε για τον ΜΑΛΑΚΑ που σου είπε κάτι τέτοιο...περαστικά σας!!!

Υ.Γ. αν ο μάλάκας έχει τα πελέ ας βγεί να το πεί ο ίδος...
δες ενα ανεκδοτακι καλο που εγραψα στο αναλογο θρεντ :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Kαι εγω λυπαμαι το μπουζουκι που αφησε τον ΜΑΛΑΚΑ να διαδωσει τετοιες παπαριες.

Γαμω την αεκ σας

Επισκέπτης
μην ασχολειστε αλλο με τον ξεμωραμενο σαπιοκοιλια ρε..
αφηστετον στην πικρα του..
μελη ψαρευει ο κακομοιρης..

Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 7 την Παρ Σεπ 19, 2008 10:59 pm

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • b.jpg
    b.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 19

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν βρηκα αυτο που εψαχνα
απλως πριν κατι μηνες που ειχε παει ο κοντος στον αλογοσκουφη ηταν και βγοτζας μαζι
Αυτά είναι γνωστά nikolaki...και σε άλλες υποθέσεις της ΑΕΚ είναι μέσα ο Βγόντζας!Βγήκε ο ξυπνητζής να μας πει ότι λέμε ψέμματα επειδή του χαλάσαμε το παραμυθάκι!

Επισκέπτης
Αυτά είναι γνωστά nikolaki...και σε άλλες υποθέσεις της ΑΕΚ είναι μέσα ο Βγόντζας!Βγήκε ο ξυπνητζής να μας πει ότι λέμε ψέμματα επειδή του χαλάσαμε το παραμυθάκι!
α ρε υποπρακτορα τι τραβας & εσυ..χαρας το κουραγιο σου..

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με το γαύρο θα πάρουμε 5% η δεν θα δώσει ο αλλος γιατί φοβάται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μωρή χοντρή Ταράτσα γιατί κάρφωσες τον κλώνο μου στο σάιτ του Αρίωνα;
Πόσο πούστηδες ρουφιάνοι είστε ρε;

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Re: ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
από arion1955 την Τετ Σεπ 24, 2008 10:30 am

Σαν ξεκίνημα εγώ προσωπικά θα έρθω σε επαφή με τους αρμόδιους της διακίνησης των καρτών διαρκείας της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για την αγορά πέντε (5) καρτών διαρκείας και θα διατεθούν σε φίλους της ομάδας μας... στα πλαίσια της οικονομικής της ενίσχυσης.....
Ελπίζω αυτή η πράξη να βρει και άλλους μιμητές για να συμπράξουν και αυτοί στην ενίσχυση ομάδων που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους όπως κάνει σήμερα η ομάδα μπάσκετ της ομάδας που αγαπάω.....
arion1955
Διαχειριστής

Δημοσ.: 132
Εγγραφη: Πέμ Σεπ 18, 2008 11:07 pm

Οταν θα αρχισουν να μοιραζουν κουπονια για το κομμα θα γραφτω και εγω. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom