Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ κάτουρο έπεσε ρε παιδιά εδώ μέσα κ θα γλιστρήσουμε

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αντικαθιστούμε τον πλέζουρα! :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΩΣΤΑ.Ουδείς αναντικατάστατος.Αλλά λίγο κράτη με το κα΄τουρο ρε παιδιά.Θα σας βάλω μπέιμπιλίνο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αντε ρε πούστη μου.Αργεί πολύ αυτή η Κυριακή να παμε να δούμε την ΑΕΚ :headbang: :headbang: :headbang:
Είναι τέτοιο το ματς που προσφέρεται στο να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας κ σε τι δρόμο βρίσκεται.

Θα χει κ καμμιά τριανταριά χιλιάδες-άντε να δούμε που θα τα βρουν τα λεφτά να πληρώσουν το πριμ οι απο πάνω.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν νομίζω ότι το πριμ ισχύει ανά ματς!Με βάση τον μ.ο. των εισιτηρίων όλης της χρονιάς θα προκύψει το ποσό που θα παρόυν οι πρωταθλητές μας! :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν το ξέρω καλά κ δεν με απασχολεί.Στην τσέπη μου θα μπούνε;;;;
Άλλά ακούγεται καλό ως κίνητρο για να ανεβάσουν την απόδοσή τους οι παίχτες μας.
Σκέψου εσένα στην δουλειά σου να σου πει το αφεντικό σου ότι αν πιάσεις τις τάδε πωλήσεις θα παρεις μπόνους.Δεν θα ξεσκιστείς;;;
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι στην σφαίρα της φαντασίας ο μεγάλος Μ.Ο εισιτηρίων.Αλλά πάντως λέει ότι θα τα βρούνε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Καλό ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα, χωρίς φασαρίες στο ΟΑΚΑ. Θέλω πολλά?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν το ξέρω καλά κ δεν με απασχολεί.Στην τσέπη μου θα μπούνε;;;;
Άλλά ακούγεται καλό ως κίνητρο για να ανεβάσουν την απόδοσή τους οι παίχτες μας.
Σκέψου εσένα στην δουλειά σου να σου πει το αφεντικό σου ότι αν πιάσεις τις τάδε πωλήσεις θα παρεις μπόνους.Δεν θα ξεσκιστείς;;;
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι στην σφαίρα της φαντασίας ο μεγάλος Μ.Ο εισιτηρίων.Αλλά πάντως λέει ότι θα τα βρούνε
Δεν είναι το ίδιο πράγμα!Είναι σαν να λες στον ιατρικό επισκέπτη ότι δεν θα πληρωθεί με βάση τα φάρμακα που θα πουλήσει αλλά με βάση τους ασθενείς που θα γίνουν καλά από αυτά τα φάρμακα...Όταν δίνεις πριμ πρωταθλήματος αυτό θα πρέπει να είναι στάνταρ!Τι σημασία έχει πόσος κόσμος πήγε στο γήπεδο ή τι τηλεθέαση είχαν τα ματς?
Άσε που ο μ.ο. των 44.000 για να φθάσουν στά περσινά επίπεδα των πριμ είναι στην σφαίρα της φαντασίας!!!
Ούτε εμένα με απασχολεί τι πριμ θα πάρουν οι παίχτες...δεν βγάζουν και λίγα!Απλά μου κάνει εντύπωση πως σε ένα τέτοιο απλό ζήτημα ως διοίκηση για να δείξεις πρωτοπορία δημιουργείς μπάχαλο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Την υπόσχεση πως η ομάδα θα γίνει καλύτερη, έδωσε ο Γιώργος Δώνης στη Συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για Ηρακλή, συστήματα, τον Εντίνιο αλλά και για τα πριμ, ενώ τόνισε πως τα πρωταθλήμα έρχονται απο παιχνίδια από μας όπως αυτό με τον Ηρακλή.

"Είναι φανερό πως δεν παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου. Υπάρχουν πολλά θέματα που θέλει να περάσει ο προπονητής και πάνω από όλα είναι η φιλοσοφία Για μένα σημαντικότερο είναι το πάσινγκ γκέιμ. Με τον καιρό θα είμαστε καλύτεροι.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα παρουσιάσει πρόοδο και θα φτάσεi στο επίπεδο που θέλω λίγο αργότερα. Ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ δεν παίζουν καλά από την αρχή. Πρέπει να κρατήσουμε το πάθος".

Για τα συστήματα της ομάδας: "Κανένα σύστημα δεν σου δίνει ηρεμία Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε ατομικά κάθε παίκτη. Δεν είναι θέμα συστήματος".

Για τον Εντίνιο: "Έχω μιλήσει 3 φορές για κάποιες αντιδράσεις του. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να διαχειριστώ κάθε παίκτη ξεχωριστά. Ήταν ασέβεια προς την ομάδα και τον παίκτη αυτό που έκανε στην Τούμπα. Οι παίκτες είναι παιδιά και μαθαίνουν μέσα από τα λάθη τους. Εγώ δεν πρόκειται να κρατήσω κάτι".

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Τα πρωταθλήματα δεν εξαρτώνται από τα ντέρμπι αλλά από αυτά τα μας. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για δείξουμε πρόοδο".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είμαστε επαγγελματίες Τα παιδιά είναι πολύ καλά όπως και η συνεργασία που έχουμε".

Για τον τέταρτο αρχηγό: "Θα αποφασίσω σε λίγο καιρό για τον 4ο αρχηγό. Έχουμε 3 αρχηγούς και δεν βιαζόμαστε".

Για τα πριμ: "Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πρι. Ένα μικρό πρόβλημα γίνεται τεράστιο. Το καταλαβαίνω γιατί και εσείς κάτι πρέπει να γράψετε".

Για την ενδεκάδα: "Δεν είμαι προπονητής που κάνει πολλές αλλαγές. Πρέπει να φτιάξω έναν κορμό. Ο Ρέφικ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι ένας δυνατός οργανισμός μια πολύ καλή μηχανή. Όμως υπάρχει μια παράμετρος που λέγεται Ραμαζάνι. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου από ανατολή έως δύση Σεπτεμβρίου δεν πίνει ούτε νερό. Αυτό είναι δύσκολο με τόσο δυνατές προπονήσεις".

Γαμώ τα ραμαζάνια μου κ τον Αλλάχ μεσα γαμώ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
oi aristeroi exoyn mpei gia ta kala stoys organomenoys tis AEK.
aytos ejaloy einai enas apo toys logoys poy skotononte me toys vazeloys...(oi bazeloi einai ethnikistes..)
kai sto gipedo pane kai parapane...
τι μαλακιες λες ρε φιλε, αυτοι ηταν στην 13 πριν 20 χρονια και τους εδιωξε ο καπετανιος..τωρα οι εθνικιστες ειναι στον ολυμπιακο (misfits) και λιγο στην αεκ(getto club)
συνελθε και μην λες μαλακιες
παο-θρησκεια-μαστουρα13
P.S O DONKEN ενας απο τους αρχηγους της 13 ειναι εθνικιστης???????χαχααχαχαχαχαχα
χαχαχααχα....τσιγαριλικι και χαπια παιζουν στην 13..πηγαινε μια στο μπασκετ να δεις..δεν ασχολουνται με τα πολιτικα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κοίταξε να δεις.Στην ΑΕΚ υπάρχουν πολλοί αριστερίζοντες,λόγω προσγυγιάς,λόγω προσφυγογειτονιάς,λόγω εναντίωσης στο κατεστημένο.Δεν είναι τυχαίο που στην Φιλαδέλφεια το ΚΚΕ παίρνει 18-20%.
Ήταν τόσο πολύ έντονο το κομμουνιστικό αίσθημα των Αεκτζήδων που μέσα της δεκαετίας του 80,είχε φτάσει το ΚΚΕ 1 βήμα πριν αγοράσει την ΑΕΚ κ να την κάνει το αθλητικό της φερέφωνο.Τελικά κόλλησε γιατί απόφάσισασν στον Περισσό ότι η ενασχόληση με τα αθλητικά ξέφευγε από τις επιταγές του κόμματος κ της πολιτικής.
Κάποτε το ΚΚΕ ασχολιόνταν τόσο πολύ με τα της ΑΕΚ που επειδή η μεταγραφή του Γ.Σαββίδη είχε κολλήσει,έκανε τις ενέργειες προκειμένου να πείσουν το ΑΚΕΛ(πολιτικό σκέλος της Ομόνοιας που άνηκε ο Σαββίδης),να πείσουν την διοίκηση της Ομόνοιας να τον δώσει σε μας.
το κ.κ.ε παιρνει τοσο αλλα οι αεκτζηδες στη ν.φιλαδελφεια δεν ειναι ουτε 5%

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαγκες μην κανετε γενικευσεις που δεν βγαζουν πουθενα.Σε ολες τις ομαδες υπαρχουν ατομα απο ολους τους χωρους της πολιτικης.Ειναι λαθος να λεμε οι Παναθηναικοι ειναι ετσι οι αεκτζηδες ειναι αλλιως και τα λοιπα.Αν εξαιρεσεις καποιους συνδεσμους οπαδων που εχουν συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα ολοι οι υπολοιποι ειναι ο,τι να΄ναι.

Karamanlis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μην κανετε γενικευσεις που δεν βγαζουν πουθενα.Σε ολες τις ομαδες υπαρχουν ατομα απο ολους τους χωρους της πολιτικης.Ειναι λαθος να λεμε οι Παναθηναικοι ειναι ετσι οι αεκτζηδες ειναι αλλιως και τα λοιπα.Αν εξαιρεσεις καποιους συνδεσμους οπαδων που εχουν συγκεκριμενη πολιτικη ταυτοτητα ολοι οι υπολοιποι ειναι ο,τι να΄ναι.
...
αυτο το βλημα νομιζει οτι υπαρχει ακομα νοπο, που διαβασε σε κανενα τοιχο φαινεται

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΑΚΡΙΒΩΣ!!

ΥΓ.Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείσα για να τονισω κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Αμα γινω μοντ εσυ και ο περσονας δεν πρόκειται να ξαναγράψεται θα παιζει σε αδειο γηπεδο η παπια. :grin: 
σιγά τις απειλές ρε.....μαζί με τον περσόνα έχουμε....123.456.731 κλώνους.....10 χρόνια θα σβήνεις και ακόμα θα υπάρχουμε......μιλάμε για πολύ υποχθόνια κατάσταση.......ούτε ο αρίωνας δεν μας φτάνει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε βρωμοχαρακτήρα....σου πάει η ψυχή να κλαίει ο φέθρυς?.....εντροπή.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom