nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και σιγα να μην ΑΕΚ
αεκ2004 ισως
αεκ2004 ισως
ARA oane kai parapane sto gipedo oi ARISTEROI opadoi tis AEK....
PS kai ego exo aristeres idees oi opoies omos den ekfrazonte oyte apo to kke oyte apo to syriza...
τωρα το καταλαβες
τοση ωρα που γραφει για βασιλοφρονες κτλ κτλ τι νομιζεις οτι κανει?
μα λεγοντας οτι δεν ειναι ΑΕΚτζηδες στο club των εξαρχειων τι κανει?Δεν με απασχολεί για τις πολιτικές του απόψεις-αλλά το ΄΄οτι βρίζει αδέλφια ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΥΘΕΩΣ με άσχημα υπονοούμενα
έχουν περάσει και κάτι καραχουνταραίοι Θεός φυλάξει...
και στο κάτω κάτω της γραφής μην συγκρίνεις τους κάποτε φιλάθλους της ΑΕΚ με τους σημερινούς....
και ποτέ η ΑΕΚ δεν έγινε φερέφωνο κανενός κόμματος... ο μόνος αριστερός η μάλλον λαμόγιο ψευτοαριστερός που πέρασε ήταν ο Τροχανάς... και κάνα δυο άλλοι ακόμα περί αυτών....
για εμένα αυτό?
Χανουμάκια ποιος είναι ο αντίπαλός σας σήμερα στο Κύπελλο UEFA;
Δε νομίζω να γίνομαι κακός...
εγώ το αποκλείω πάντως και απλά μπορεί να είχε γίνει μια νύξη από άτομα που μπορεί να πρόσκεινται τότε στο ΚΚΕ απλά για προσωπικούς τους λόγους αλλά αν δούμε την επίσημη θέση του ΚΚΕ που είναι ενάντια στον επαγγελματικό αθλητισμό τότε ούτε καν θέμα προς συζήτηση θα έμπαινε στα κομματικά του όργανα....
ετσι ετσι ...μεγαλο παραμυθι ...δεν έβρισα κανέναν αδελφό εδώ προσωπικά και πες μου αν έβρισα ποιον? για τους γαύρους είπα.... ότι είναι ποτισμένοι στο κουτόχορτο...
δηλαδή σε ποια στέκια βίλα Αμαλία , Δροσοπούλου κατάληψη κλπ.. και δεν σου δίνουν η σε καμιά καφετέρια αν και εσύ σαν γαύρος δεν χρειάζεσαι χόρτο εσείς το έχετε πάρει με εμβόλιο η σας έχουν βουτήξει μέσα στην χορτόσουπα σαν τον Οβελίξ..
κοίτα να σου πω δεν ξέρω της πηγές σου η αν είναι από τον τύπο της εποχής....
απλά αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις δεν έχει παρά να μπεις στα site του ΚΚΕ η του Ριζοσπάστη και να το θέσεις ερώτημα και πιστεύω ότι για αυτό τουλάχιστον θα σου απαντήσουν ειλικρινά... απλά αυτά ήταν κάποιες διαδόσεις τότε που αποσκοπούσαν σε κάτι διαφορετικό είτε εις βάρος της ΑΕΚ η του ΚΚΕ.
σου έστειλα πμ.
Εσύ δεν ξέρεις καν να διαβάζεις...από το Εθνοσπόρ είναι...καλά εσύ πολύ ΩΡΑ διαβάζεις και θα σου μείνει κουσούρι στο τέλος..
Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω!Συνέχισε ναγια να σου αποδείξω τελικά ότι είσαι και βλάκας συν της άλλης αλλά και κακεντρεχείς σου προτείνω την άλλη εβδομάδα μια συνάντηση στην γιάφκα του Αρίωνα και να είναι και τα άλλα τα παλικάρια μαζί που έχουν σχέση με την ΑΕΚ έτσι γιατί τελικά την έχεις δει πολύ πονηρός..
Είσαι τελείως πυροβολημένος Αρίωνα!Σε περιμένω με αγωνία...δεν θέλω να σπαμάρω εδώ αλλά τελικά είσαι και πολύ οφφφφφ άντε έχεις καταντήσει γραφικός εδώ μέσα.... προπατζή... ότι αρνητικό βρίσκεις από τα λαμόγια που δημοσιεύουν το ανεβάζεις εδώ όμως η ομάδα έχει και πολύ καλές στιγμές αλλά τότε κρύβεσαι στο καβούκι σου σαν τα σαλιγκάρια που μόνο γλύφουν.... πάντως έχω και άλλο τρόπο να συναντηθούμε....