Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ARA oane kai parapane sto gipedo oi ARISTEROI opadoi tis AEK....

PS kai ego exo aristeres idees oi opoies omos den ekfrazonte oyte apo to kke oyte apo to syriza...

Εγώ δεν εχω-τουναντίον μάλιστα,αλλά ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αριστερίζουσα ομάδα-ειδικά στους οργανωμένους.Από κει κ πέρα δεν παέι να πει ότι το 50% των αεκτζήδων είναι αριστεροί-αλλά σίγουρα θα υπάρχουν ποσοστιαία περισσότεροι αριστεροί στην ομάδα μας παρά από ότι στις άλλες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
τωρα το καταλαβες
τοση ωρα που γραφει για βασιλοφρονες κτλ κτλ τι νομιζεις οτι κανει?

Δεν με απασχολεί για τις πολιτικές του απόψεις-αλλά το ΄΄οτι βρίζει αδέλφια ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΕΥΘΕΩΣ με άσχημα υπονοούμενα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με απασχολεί για τις πολιτικές του απόψεις-αλλά το ΄΄οτι βρίζει αδέλφια ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΕΥΘΕΩΣ με άσχημα υπονοούμενα
μα λεγοντας οτι δεν ειναι ΑΕΚτζηδες στο club των εξαρχειων τι κανει?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
έχουν περάσει και κάτι καραχουνταραίοι Θεός φυλάξει...
και στο κάτω κάτω της γραφής μην συγκρίνεις τους κάποτε φιλάθλους της ΑΕΚ με τους σημερινούς....
και ποτέ η ΑΕΚ δεν έγινε φερέφωνο κανενός κόμματος... ο μόνος αριστερός η μάλλον λαμόγιο ψευτοαριστερός που πέρασε ήταν ο Τροχανάς... και κάνα δυο άλλοι ακόμα περί αυτών....  

Καλά λοιπόν.Άνοιξε 1 βιβλίο,μάθε τι συνέβαινε κάποτε μεταξύ ΑΕΚ και ΚΚΕ κ μετά έλα να σε περάσω ένα πρόχειρο γραπτό διαγώνισμα ,γιαί βαριέμαι να σε πείσω για κάτι που το ξέρω καλά.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Χανουμάκια ποιος είναι ο αντίπαλός σας σήμερα στο Κύπελλο UEFA;  :grin: :grin: :grin: :grin:

Δε νομίζω να γίνομαι κακός...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εγώ το αποκλείω πάντως και απλά μπορεί να είχε γίνει μια νύξη από άτομα που μπορεί να πρόσκεινται τότε στο ΚΚΕ απλά για προσωπικούς τους λόγους αλλά αν δούμε την επίσημη θέση του ΚΚΕ που είναι ενάντια στον επαγγελματικό αθλητισμό τότε ούτε καν θέμα προς συζήτηση θα έμπαινε στα κομματικά του όργανα....

Όπως θα διαβασες αυτό έγραψα στο τέλος του ποστ μου περί σχέσεων ΑΕΚ-ΚΚΕ ,αλλά μάλλον σε ικανοποιούσε να μείνεις μέχρι την μέση κ να μην το διαβάσεις ολοκληρωμένο.Αντε ρίχτου άλλη μια ματιά.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δεν έβρισα κανέναν αδελφό εδώ προσωπικά και πες μου αν έβρισα ποιον?  για τους γαύρους είπα.... ότι είναι ποτισμένοι στο κουτόχορτο...
ετσι ετσι ...μεγαλο παραμυθι ... :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
δηλαδή σε ποια στέκια βίλα Αμαλία , Δροσοπούλου κατάληψη κλπ.. και δεν σου δίνουν η σε καμιά καφετέρια αν και εσύ σαν γαύρος δεν χρειάζεσαι χόρτο εσείς το έχετε πάρει με εμβόλιο η σας έχουν βουτήξει μέσα στην χορτόσουπα σαν τον Οβελίξ..

Εδώ βρίζοντας ευθέως τον Νικολάκη.Αν κ δεν μου αρέσει να το παίζω δικηγόρος κανενός.Μην ξεχνάς τι γράφεις κ σε ποιον το γράφεις. Ο Νικολάκης είναι ΧΑΝΟΥΜΟΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
κοίτα να σου πω δεν ξέρω της πηγές σου η αν είναι από τον τύπο της εποχής....
απλά αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις δεν έχει παρά να μπεις στα site του ΚΚΕ η του Ριζοσπάστη και να το θέσεις ερώτημα και πιστεύω ότι για αυτό τουλάχιστον θα σου απαντήσουν ειλικρινά... απλά αυτά ήταν κάποιες διαδόσεις τότε που αποσκοπούσαν σε κάτι διαφορετικό είτε εις βάρος της ΑΕΚ η του ΚΚΕ.

Καλά μάστορα δεν θα το κάνω και business plan.Τώρα δνε ξέρω τι σε χαλάει σε αυτό αν κάποτε υπήρχε ως σκέψη.ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΣΚΕΨΗ,πρόσεξε τι γράφω.ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα,προφανώς κ μάλλον θα το έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι για να το ψάξω...που δε με καίει κ ιδιαίτερα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν φίλο μου.Βλέπω ότι τα ξέρεις καλά λες κ είσαι ο ίδιος ο φίλος μου ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλά εσύ πολύ ΩΡΑ διαβάζεις και θα σου μείνει κουσούρι στο τέλος..
Εσύ δεν ξέρεις καν να διαβάζεις...από το Εθνοσπόρ είναι... :2funny:
Σου είπα και χθες να μην κάνεις παράθεση στα ποστ μου αφού δεν έχεις τα @@ να γράψεις με το κανονικό σου νικνέιμ!
Δεν γουστάρω να απαντάω σε κλώνους... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι και δύσκολο... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
για να σου αποδείξω τελικά ότι είσαι και βλάκας συν της άλλης αλλά και κακεντρεχείς σου προτείνω την άλλη εβδομάδα μια συνάντηση στην γιάφκα του Αρίωνα και να είναι και τα άλλα τα παλικάρια μαζί που έχουν σχέση με την ΑΕΚ έτσι γιατί τελικά την έχεις δει πολύ πονηρός..
Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω!Συνέχισε να  :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν θέλω να σπαμάρω εδώ αλλά τελικά είσαι και πολύ οφφφφφ άντε έχεις καταντήσει γραφικός εδώ μέσα....  προπατζή... ότι αρνητικό βρίσκεις από τα λαμόγια που δημοσιεύουν το ανεβάζεις εδώ όμως η ομάδα έχει και πολύ καλές στιγμές αλλά τότε κρύβεσαι στο καβούκι σου σαν τα σαλιγκάρια που μόνο γλύφουν.... πάντως έχω και άλλο τρόπο να συναντηθούμε....
Είσαι τελείως πυροβολημένος Αρίωνα!Σε περιμένω με αγωνία...
:piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom