οταν ερθι τα χριστουγενα ο αδερφος μου θα του πο να μου βαλι λεξικο,αλα για να μη ξεχνιομαστεΟΚ.
Ότι πεις.
15
οταν ερθι τα χριστουγενα ο αδερφος μου θα του πο να μου βαλι λεξικο,αλα για να μη ξεχνιομαστεΟΚ.
Ότι πεις.
Να μετράς όμως κουφάλα έμαθες...στην ορθογραφία μόνο κάνεις τον χαζό!οταν ερθι τα χριστουγενα ο αδερφος μου θα του πο να μου βαλι λεξικο,αλα για να μη ξεχνιομαστε
15
ενταξει....εληξε το θεμα πριν καν δημιουργηθει....κατω τα χερια απο τον vothro ο τυπος ειναι κορυφη
ιμε πανεξιπνος εμιασα στο Βανδη....Να μετράς όμως κουφάλα έμαθες...στην ορθογραφία μόνο κάνεις τον χαζό!
και συ αντιπροεδρος,στη κανντινα του ΟΑΚΑ να ψινουν ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΑ!!!!!!!!!!!Εμείς σε αγαπάμε ρε βοθρούλη...ΑΝ αποχωρήσει ο ντεμάκος τον Μάιο θα βάλουμε εσένα για πρόεδρα! ;)
Μπα εγώ είμαι με τον Χατζηχρήστο...θα σου κάνω πόλεμο!και συ αντιπροεδρος,στη κανντινα του ΟΑΚΑ να ψινουν ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΑ!!!!!!!!!!!
τα λεμε κολιτι παμε για μασα
παρτε εμενα για σεντερ φορ,εχο 10 στα 10Το μεταγραφικό «σαφάρι» της ΑΕΚ συνεχίζεται. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Τρέβον Μπράιαντ (2,06μ, 1983), ο οποίος αγωνίστηκε στο περασμένο πρωτάθλημα στο Μαρούσι.
Ο Μπράιαντ, απόφοιτος του Μιζούρι, έπαιξε κατά το παρελθόν σε Φρανκφούρτη, Μπενετόν, Κολοσσό, Ηρακλή, Περιστέρι και Μαρούσι.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε 22 παιχνίδια πέτυχε 10,3 πόντους μ.ο., 5,1ριμπ., ενώ στη φάση των πλέι οφ σε 13 ματς πέτυχε 7,2 ποντ. μ.ο. και 5 ριμπάουντ.
10 στα 10 κοτομπίφτεκα?παρτε εμενα για σεντερ φορ,εχο 10 στα 10
γαταρε αμεσος το πιασες!!!!!!!!!10 στα 10 κοτομπίφτεκα?
Δεν μπορούσε ο Κόμπι και πήραμε τον Τρέβον!
Εσυ ειπαμε..στο γκαγκατσοθρεντκανε ονειρα!
Ναι σκοτ το πηρα.θενκςTomahok πήρες το pm σου;