καλα αυτο που εγινε με το μπασκετ ειναι παγκοσμια πρωτοτιπια,απο τα 2 ευρωπαικα τροπαια,το τελικο της ευρωλιγκας,τα ελληνικα κυπελλα,και το σχετικα προσφατο πρωταθλημα μετα απο 32 χρονια του 2002,στην παρακμη και στην αφανεια..τι να πω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάποια αδέλφια έχουν pm.Ας τα κοιτάξουν καλύτερα
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Καλημέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αετόπουλα.
Βλέπω κανονίστηκε συνάντηση σε προσφάτως αγορασμένη ιδιωτική παραλιακή βίλα από την offshore εταιρεία "Ρε μόνο η Χανούμα S.A.".
Σκοτεινέ κοίτα να μας τσακώσει ο Αλογοσκούφης....γιατί βλέπω την επόμενη συνάντηση να την κάνουμε σε σουβλατζίδικο στην ομόνοια...
Βλέπω κανονίστηκε συνάντηση σε προσφάτως αγορασμένη ιδιωτική παραλιακή βίλα από την offshore εταιρεία "Ρε μόνο η Χανούμα S.A.".
Σκοτεινέ κοίτα να μας τσακώσει ο Αλογοσκούφης....γιατί βλέπω την επόμενη συνάντηση να την κάνουμε σε σουβλατζίδικο στην ομόνοια...
θα μου κανισ μαθιμα,δασκαλος ισεΡε φίλε βόθρε, ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την ανορθογραφία.
Κάποια στιγμή αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει.
Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να διαβάζει κάποιος αυτά που γράφεις.
15
κολιτε εσι να με κοροιδεψις ευκολο σε μενα πεφτι πολι δισκολοΑπλά μην παίζεις με την νοημοσύνη μας.
Άλλο οι οπαδικές πλακίτσες και άλλο η κοροϊδία, έτσι;
ρε φιλε δεν πας μια βολτα σε ενα γιατρο?????Απλά μην παίζεις με την νοημοσύνη μας.
Άλλο οι οπαδικές πλακίτσες και άλλο η κοροϊδία, έτσι;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε φίλε βόθρε, ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την ανορθογραφία.
Κάποια στιγμή αυτή η πλάκα πρέπει να σταματήσει.
Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να διαβάζει κάποιος αυτά που γράφεις.
Γενικώς καταντάει κουραστικός.Τα ίδια κ τα ίδια άνοστα αστεία,φυσικό να καταντάει κουραστικός κ δίχως έμπνευση.Απλά δεν του δίνουμε σημασία,μόνος του τα γράφει,μόνος του τα βλέπει
εχι δικιο το παλικαρι χριαζομε λογοθεραπεφτηρε φιλε δεν πας μια βολτα σε ενα γιατρο?????
χαλαρωσε και απολαυσε το σαιτ και ειδικα τον ΚΥΡΙΟ βοθρο....Δηλαδή το "ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ BEER" σε σχέση με το "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΣΕ",
δεν είναι κοροϊδία ρε φίλε;
Επαγγελματίας είσαι, οικογένεια έχεις, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
ακου με....
κολιτε τι σινδεσι στο σαιτ δεν τιν εφτιαξα εγο,μου τι φτιαξανε,και οτι ιστε ανοτερι πνευματικα το γνοριζοΔηλαδή το "ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ BEER" σε σχέση με το "ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΣΕ",
δεν είναι κοροϊδία ρε φίλε;
Επαγγελματίας είσαι, οικογένεια έχεις, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
ωραια αμα ειναι πραγματιοκα αυτο το προβλημα θα στα στελνω ''μεταφρασμενα''εγω με π.μ....Φίλε hristidis εκεί είναι η ουσία.
Ότι ΔΕΝ μπορώ να απολάυσω τον vothro γιατί
είναι πολύ δύσκολο να διαβάσω τι γράφει.
Αυτό και τίποτα άλλο.
τι λες??????
σου λεω χαλαρωσε.....με καλη διαθεση στο λεω....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις