Επισκέπτης
κατσε μην τος ξαναδεις αλλα στην ομαδα σου αυτη τη φορα. ο δεκεμβρης ειναι κοντα.Τους είδα πέρσι στο ΟΑΚΑ στο 1-3.Γιο-γιο μας έκαναν.Τους ζήλεψα πολύ.
κατσε μην τος ξαναδεις αλλα στην ομαδα σου αυτη τη φορα. ο δεκεμβρης ειναι κοντα.Τους είδα πέρσι στο ΟΑΚΑ στο 1-3.Γιο-γιο μας έκαναν.Τους ζήλεψα πολύ.
χανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....
και μενα αγαπημενο ειναι,αλλα λοιπει ο Τραγουδιστης...γεια στο αγαπημενο μου θρεντ,μετα απο ενα αλλο βεβαια αλλου
το ροστερ κολλητε οχι το θρεντOλοκληρώθηκε(;) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θρεντ της ομάδας μας:
Παίκτης της ΑΕΚ κι επισήμως είναι ο Αγκουστίν Πελετιέρι. Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας, αν και η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά από το Σάββατο. Ο 26χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Λανούς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και η «Ένωση» διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ το «χταπόδι», όπως τον αποκαλούν στην Αργεντινή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχω μεγάλα όνειρα για την ομάδα και τον εαυτό μου ερχόμενος να αγωνιστώ στην Ευρώπη», τόνισε, ενώ παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος από το κλίμα που συνάντησε στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, μιας και ήταν μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης της νέας του ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Η καριέρα του στη Λανούς με αριθμούς:
2002/03: 2 συμμετοχές, 0 γκολ
2003/04: 18, 1
2004/05: 26, 0
2005/06: 30, 4
2006/07: 36, 5
2007/08: 30, 2
Από το
Αν δεν είχαμε κι εσένα να διορθώνεις...το ροστερ κολλητε οχι το θρεντ
ιμε δισλεκτικος κολλητε,αυτω ινε το κυριο προβλιμαΕδιορθώθη.
Αγράμματος,αγράμματος,αλλά τίποτα δεν σου διαφεύγει ;)
οχι ρε κολλητε δεν εχο δαχτυλειο,εγω ξερο απο μονα ζυγα..Ναι,ναι .Από όλα έχεις εσύ παλληκάρι μου.Κάθε μέρα κ άλλη αρρώστια.Κατι σαν το δακτύλιο δηλαδή
Καλησπέρα αγαπημένα χανούμια!Γέλασε το χειλάκι μας χθες και δεν το περιμέναμε κιόλας....Πάμε γερά και για νίκη στα ξαδέρφια/παράγκες...TERAS ετοιμάσου!!!
πάντα έτοιμος είμαι ναυαρχιδούλη μου...ακονισμένα σαγόνια.. το μεσαίο πόδι σε κατάσταση εγρήγορσης.. αντε και στην συνάντηση θα σας φέρω και υλικό από την ζωή μου (φωτογραφικό)
το ειπανικη της αεκ σημερα και πολυ ευκολα
τελικα δεν μπορω θα το πω,κρατιομουν τοσες μερες,ρε ταλε πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.οχι γαυρος χειροτερος και απο το ν πιο πορωμενο μπαοκτζη,και η πλακα ειναι οτι ειχα αλλη εντυπωση για σενα,οτι και να πεις μην περιμενεις απαντηση παντως.με τους αλλους καλαμπουριζω αλλα εσυ εισαι αρρωστος τελικαχανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....
Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.....τελικα δεν μπορω θα το πω,κρατιομουν τοσες μερες,ρε ταλε πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.οχι γαυρος χειροτερος και απο το ν πιο πορωμενο μπαοκτζη,και η πλακα ειναι οτι ειχα αλλη εντυπωση για σενα,οτι και να πεις μην περιμενεις απαντηση παντως.με τους αλλους καλαμπουριζω αλλα εσυ εισαι αρρωστος τελικα