Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με χαλάει να έρθει.Μεγάλος δεν είναι,παιχταρά τον θεωρώ.Δύσκολο το βλέπω να έρχεται λόγω πλουραλισμού αυτή την στιγμή μπροστά.Αλλά γενικά δεν με χαλάει.Είναι κ Ελληνάκι μούρλια.Τον μαλάκα τον πατε΄ρα του να τιθασεύσει κ όλα ΟΚ.

Καλά ρε,τι παιδί είναι κ αυτός ο Τσακίρης.Σκληρότερος διαπραγματευτής δεν υπάρχει.3,5 μύρρια πήρε για τον Ραφίκ κ κατάφερε να μην τον βάλει η ΑΕΚ να παίξει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις...λες κ είναι δανεικός :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
χανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....

Την άγκυρα την έχεις ακόμα στον πρωκτό σου μωρή λίλα;;;;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βάστα γερά Άντον

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Άντον Ντόμπος καθώς ο Ρουμάνος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και του Εθνικού, συνήλθε από το κώμα.  :rockon: :rockon: :rockon:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
γεια στο αγαπημενο μου θρεντ,μετα απο ενα αλλο βεβαια αλλου :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Oλοκληρώθηκε(;) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ της ομάδας μας:

Παίκτης της ΑΕΚ κι επισήμως είναι ο Αγκουστίν Πελετιέρι. Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας, αν και η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά από το Σάββατο. Ο 26χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Λανούς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και η «Ένωση» διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ το «χταπόδι», όπως τον αποκαλούν στην Αργεντινή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχω μεγάλα όνειρα για την ομάδα και τον εαυτό μου ερχόμενος να αγωνιστώ στην Ευρώπη», τόνισε, ενώ παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος από το κλίμα που συνάντησε στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, μιας και ήταν μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης της νέας του ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η καριέρα του στη Λανούς με αριθμούς:

2002/03: 2 συμμετοχές, 0 γκολ
2003/04: 18, 1
2004/05: 26, 0
2005/06: 30, 4
2006/07: 36, 5
2007/08: 30, 2

Από το

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Oλοκληρώθηκε(;) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θρεντ της ομάδας μας:

Παίκτης της ΑΕΚ κι επισήμως είναι ο Αγκουστίν Πελετιέρι. Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας, αν και η συμφωνία είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά από το Σάββατο. Ο 26χρονος μέσος αποκτήθηκε από τη Λανούς με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και η «Ένωση» διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ. Εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ το «χταπόδι», όπως τον αποκαλούν στην Αργεντινή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στην ΑΕΚ. Έχω μεγάλα όνειρα για την ομάδα και τον εαυτό μου ερχόμενος να αγωνιστώ στην Ευρώπη», τόνισε, ενώ παράλληλα δήλωσε ενθουσιασμένος από το κλίμα που συνάντησε στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ της Κυριακής, μιας και ήταν μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης της νέας του ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η καριέρα του στη Λανούς με αριθμούς:

2002/03: 2 συμμετοχές, 0 γκολ
2003/04: 18, 1
2004/05: 26, 0
2005/06: 30, 4
2006/07: 36, 5
2007/08: 30, 2

Από το
το ροστερ κολλητε οχι το θρεντ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδιορθώθη.
Αγράμματος,αγράμματος,αλλά τίποτα δεν σου διαφεύγει ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι,ναι .Από όλα έχεις εσύ παλληκάρι μου.Κάθε μέρα κ άλλη αρρώστια.Κατι σαν το δακτύλιο δηλαδή

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αγαπημένα χανούμια!Γέλασε το χειλάκι μας χθες και δεν το περιμέναμε κιόλας....Πάμε γερά και για νίκη στα ξαδέρφια/παράγκες...TERAS ετοιμάσου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Καλησπέρα αγαπημένα χανούμια!Γέλασε το χειλάκι μας χθες και δεν το περιμέναμε κιόλας....Πάμε γερά και για νίκη στα ξαδέρφια/παράγκες...TERAS ετοιμάσου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πάντα έτοιμος είμαι ναυαρχιδούλη μου...ακονισμένα σαγόνια.. το μεσαίο πόδι σε κατάσταση εγρήγορσης.. αντε και στην συνάντηση θα σας φέρω και υλικό από την ζωή μου (φωτογραφικό)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
πάντα έτοιμος είμαι ναυαρχιδούλη μου...ακονισμένα σαγόνια.. το μεσαίο πόδι σε κατάσταση εγρήγορσης.. αντε και στην συνάντηση θα σας φέρω και υλικό από την ζωή μου (φωτογραφικό)
:2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
χανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....
τελικα δεν μπορω θα το πω,κρατιομουν τοσες μερες,ρε ταλε πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.οχι γαυρος χειροτερος και απο το ν πιο πορωμενο μπαοκτζη,και η πλακα ειναι οτι ειχα αλλη εντυπωση για σενα,οτι και να πεις μην περιμενεις απαντηση παντως.με τους αλλους καλαμπουριζω αλλα εσυ εισαι αρρωστος τελικα :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τελικα δεν μπορω θα το πω,κρατιομουν τοσες μερες,ρε ταλε πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.οχι γαυρος χειροτερος και απο το ν πιο πορωμενο μπαοκτζη,και η πλακα ειναι οτι ειχα αλλη εντυπωση για σενα,οτι και να πεις μην περιμενεις απαντηση παντως.με τους αλλους καλαμπουριζω αλλα εσυ εισαι αρρωστος τελικα :grin:
Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα..... :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom