Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.....
Αμ δεν κάνει......
Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.....
αγόρι μου γλυκό...καλλίτερα μαλάκας παρά..γαύρος....εξάλλου καθρέφτη έχεις σπίτι σου...κοιτάξου και πές μου....τελικα δεν μπορω θα το πω,κρατιομουν τοσες μερες,ρε ταλε πρεπει να εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ.οχι γαυρος χειροτερος και απο το ν πιο πορωμενο μπαοκτζη,και η πλακα ειναι οτι ειχα αλλη εντυπωση για σενα,οτι και να πεις μην περιμενεις απαντηση παντως.με τους αλλους καλαμπουριζω αλλα εσυ εισαι αρρωστος τελικα
ρε φιλε μπορει και να κανω λαθος,δεν εχω το αλαθητο,αλλα απο τη γενικη συμπεριφορα εντος του σαιτ,αυτο το συμπερασμα εβγαλαΝα υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.....
ναύαρχε...μάλλον εσείς τον στήσατε τον ..κορυφαίο......είδες μέσα στα κοράκια ο ντέμης?....όλη η ελληνική διαιτησία δικιά σας.....Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.....
Ειδικά για τον TALO,πίστεψέ με,πέφτεις 1000000% έξω...Στο λέω εγώ που δεν έχω αρπαχτεί με κανέναν εδώ μέσα ,αντίθετα λειτουργώ πυροσβεστικά.ρε φιλε μπορει και να κανω λαθος,δεν εχω το αλαθητο,αλλα απο τη γενικη συμπεριφορα εντος του σαιτ,αυτο το συμπερασμα εβγαλα
βλέπεις ναύαρχε..όταν κάποιος τους ξεμπροστιάζει κοιτάν να τον βγάλουν τρελλό,μαλάκα κ.λ.π.....δεν κάνει να ανοίγεις τα μάτια του κοσμου.....χαλάει η σούπα..Ειδικά για τον TALO,πίστεψέ με,πέφτεις 1000000% έξω...Στο λέω εγώ που δεν έχω αρπαχτεί με κανέναν εδώ μέσα ,αντίθετα λειτουργώ πυροσβεστικά.
Αφιερωμένο σε σένα..βλέπεις ναύαρχε..όταν κάποιος τους ξεμπροστιάζει κοιτάν να τον βγάλουν τρελλό,μαλάκα κ.λ.π.....δεν κάνει να ανοίγεις τα μάτια του κοσμου.....χαλάει η σούπα..
ουστ ρε κωλοπεριστεριωτηβλέπεις ναύαρχε..όταν κάποιος τους ξεμπροστιάζει κοιτάν να τον βγάλουν τρελλό,μαλάκα κ.λ.π.....δεν κάνει να ανοίγεις τα μάτια του κοσμου.....χαλάει η σούπα..
καλά...αφου το λες δεν σας τα ανοίγω.......ουστ ρε κωλοπεριστεριωτη
σταματα γιατι θα σε βρισω και εγω μη σου λεω μην μας ανοιγεις τα ματια
υγ.ποιος τραβηξε την ταπα και βουλιαξε το κοτερο?
γάτα ο κοντός...είδες τι κάνει το...μπιπ μπιπ της δεσποινιώς?....Αφιερωμένο σε σένα..
[youtube=425,350]8KHGjwfybx0[/youtube]
ναυαρχε μαλλον εκανα λαθος,σταυροφορος ειναι ο ανθρωπος και ηρθε να σωσει τον κοσμοΕιδικά για τον TALO,πίστεψέ με,πέφτεις 1000000% έξω...Στο λέω εγώ που δεν έχω αρπαχτεί με κανέναν εδώ μέσα ,αντίθετα λειτουργώ πυροσβεστικά.
ειπα και εγω που βρηκε τοσο κοσμο η αεκ???Φιλοι Συναγωνιστες Αεκτζηδες
δεν μπηκα στο θρεντ το δικο σας για να πω οτιδηποτε για το ματς. Παρα μονο αυτο ημουν χθες στο γηπεδο μαζι με ενα φιλο και οι δυο Βαζελουα αρρωστοι λοιπον εκφραζω απο εδω μεσα συγχαρητηρια για την συμπεριφορα σας απεναντι μας γιατι και κουβεντα ανοιξαμε για το πεναλτυ (ειχαμε πληροφορηση τηλεφωνικη οτι δεν ηταν ) αλλα και γενικα εχετε ενα αλλο επιπεδο (καμμια σχεση με τους αρουραιους του λιμανιου), και μακαρι οσοι απο εσας ερθετε στον δευτερο γυρο να τυχετε σε τετοια φιλοξενια.
και τι παιδια,μπουμπουκιαειπα και εγω που βρηκε τοσο κοσμο η αεκ???
Άμα δεν πεις την κακία σου θα σκάσεις.... ;)ειπα και εγω που βρηκε τοσο κοσμο η αεκ???
συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Σου είπα πως ΔΕΝ συγκρίνω τους δύο παίκτες ή κάνενα άλλο μαζί τους.δηλαδη μας λες οτι αυτος αξιζει για 7μυρια με αυτα που εχει δειξει 7 μηνες και ο τζιμπουρ ειναι υπερεκτιμημενος που ειναι δυο χρονια στους πρωτους σκορερ;
τώρα διάβασα το συγκεκριμένο ποστ σου. Αν έγινε έτσι, λάθος του Τσακίρη και μπορεί να έχεις δίκιο στο γιατί δεν έφευγε, αλλά πραγματικά δεν πιστεύω πως καμιά ομάδα δεν έσκαγε τα λεφτά που ζήταγε ο Τσακίρης και τελικά τα έσκασε η ΑΕΚ.μιλαμε για παιχτη με ψυχη και καρδια δεν καταλαβαινει τιποτα και δεν κολωνει πουθενα. με τα παοκια κατεβηκε απο το πουλμαν και τους κυνηγαγε μονος ειχαν παθει πλακα στο πουλμαν. και φετος που θα προστατευτει και απο τους διαιτητες θα κανει θαυματα. εγω λυπηθηκα που εφυγε αλλα γιαυτους που ξερουν ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες που περασαν απο το πανιωνιο. και για να τελειωνει το παραμυθι ο τσακιρης του ειχε πει οτι θα τον δωσει το καλοκαιρι και ξαφνικα επειδη τον εκραξαν με το φερναντεζ εκανε πισω και εισαστε τυχεροι γιατι ηταν κλεισμενη η μετεγραφη απο π-ερσι για το βαζελο. γιαυτο του γυρισαν τα μυαλα οταν του ειπε οτι δεν φευγει φετος. και εγω τα ιθδια και χειροτερα θα εκανα.
χαχαχαχαχαχαχα....μα ...πάλι ο Θείος φταίει;;;;;;χανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....