Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημέρα και από εμένα αδέρφια μου Ενωσίτες.Πολύ μεγάλη νίκη η χτεσινή κυρίως από ψυχολογικής πλευράς.Δεν χρειάζετε όμως υπέρμετρος ενθουσιασμός γιατί η ομάδα ακόμα μοντάρεται αφού έγιναν σημαντικές μεταγραφές στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Πιστεύω την πραγματική ΑΕΚ και τι μπορεί να κάνει θα τη δούμε μετά τον Οκτώβρη.Χαίρομαι που ο Δώνης είπε πως πολύ συχνά θα προτιμά το 4-4-2 σε ρόμβο γιατί και εγώ πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα στο ρόστερ της ομάδας μας.
Το πέναλντυ κατά τη γνώμη μου δεν ήταν,αν όμως οι βάζελοι μείνουν σε αυτό και δε δουν τα προβλήματα της ομάδας τους που δεν κατάφερε να δημιουργήσει μία ευκαιρία της προκοπής τότε καλό σε εμάς θα κάνουν κουκουλώνοντας το πρόβλημα.
Πολλά μπράβο στο κόσμο για τη συγκλονιστική στήριξη στην ομάδα.
και θα πάθουν και μέγα πατατράκ στς Ευρωπας....να σημειώσω εγώ

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτήσω κάτι ?? τι παράβαση σφύριξε ο διαιτητής στην φάση του πέναλτυ ??

αν σφύριξε για χέρι τότε σίγουρα δεν είναι, αλλά αν σφύριξε κάποια παράβαση πάνω στον Εντίνιο (π.χ. σπρώξιμο, κράτημα, 2 με 1, πλάκωμα από αντίπαλο) τότε είναι σίγουρα πεναλτυ.

Όσοι ήμασταν στο γήπεδο εχθές, σίγουρα θα θυμόμαστε πόσο εκνευρισμό μας δημιούργησε ο Βασάρας, με κάποια φάουλ, που ενώ οι παίχτες μας έβγαιναν πρώτοι στην μπάλα με καθαρό τάκλιν, αυτός έδινε αμέσως φάουλ, γιατί να μην έδωσε και κάτι τέτοιο στην φάση του 46??

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια.Ειδα και γω το παιχνιδι χθες βραδυ,αν και ΠΑΟΚΤΣΗΣ,και το γουσταρα πολυ,γιατι καποιοι νεοπολουτοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι τα παιχνιδια δεν κερδιζονται με τα φραγκα αλλα με ψυχη και παθος!Και η ομαδα σας χθες τα ειχε και τα 2!Σε οτι αφορα στη συνεχεια,σας περιμενει ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι στην ΤΟΥΜΠΑ μιας και ο ΠΑΟΚ μετα απο χρονια ξεκινα με το δεξι,εχει αποκτησει ποιοτητα στο ροστερ του και ο ενθουσιασμος του λαου ειναι στην κορυφωση του!Το sold out ειναι δεδομενο αλλα επειδη τα ντερμπι τα εχω μαθει αλλιως και θελω να ειμαι παρων σε ολες τις εκτος εδρας μαχες της ομαδας μου,απαιτω απο τη διοκηση Ζαγορακη να παραχωρησει εισητηρια στην ΠΑΕ ΑΕΚ!

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε σκοτεινέ,
παρότι θεωρώ πως ο Τσεμπούρης μπορεί να παίξει μπάλα, δεν τον θεωρώ παίκτη επιπέδου. Και ΔΕΝ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι απλός. Παίζει με εκνευρισμό πάντα. Μπορεί να αφήσει την ομάδα του στο άψε σβήσε με 10 παίκτες με μια ενέργεια. Και είναι ατομιστής.
Αν καταφέρει αυτά να τα τιθασσεύσει στην ΑΕΚ, μπράβο του και μια χαρά. Αλλιώς...βάλατε ένα ζιζάνιο στα αποδυτήρια σας. Και δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Υπερτιμημένος.
Άντε τον γκάυρο θα τον δούμε, για τον Μελούτσι που δώσατε τόσα λεφτά για τα μισά δικαιώματα του παίχτη. Για συμπεριφορά τώρα, δεν πιστεύω ο Καστήγιο πώς είναι καλύτερο παιδί…

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Άντε τον γκάυρο θα τον δούμε, για τον Μελούτσι που δώσατε τόσα λεφτά για τα μισά δικαιώματα του παίχτη. Για συμπεριφορά τώρα, δεν πιστεύω ο Καστήγιο πώς είναι καλύτερο παιδί…
για Καστίγιο έχω απαντήσει.
Για τον Μπελούτσι ανήκει στην κατηγορία που είπα πως έρχεται πρώτη φορά Ευρώπη. Και ήδη δείχνει τι μπορεί να κάνει. Και πιστεύω ακράδαντα πως φέτος θα παίξει μπαλάρα, αν αποφύγει τραυματισμούς.

sonoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Εισιτήρια στην Τούμπα επειγόντος, δεν πάει άλω χωρίς εκδρομές…. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
δεν μπορώ να κρίνω παίκτες που δεν ξέρω. Και ειδικά παίκτες που δεν έχουν έρθει ξανά στην Ευρώπη.
Όμως ο Τσιμπούρης παίζει τρία χρόνια και βάλε (αν δεν κάνω λάθος) στην Ελλάδα. Από πού κι ως πού παικταράς; Ακι από πού κι ως πού είναι παίκτης επιπέδου αυτός που βαράει καλαμιά για να κόψει το ποδόσφαιρο στον άλλο;
Και δεν καταλαβαίνω, εσε΄ςι τις κρίσεις τις κάνετε όλες συγκριτικά; Απόλυτη γνώμη για έναν παίκτη δεν μπορείτε να έχετε; να κατεβάσουμε άμα είναι τα ρόστερ όλων των ευρωπαϊκών ομάδων και πόσα λεφτά έδωσε για κάθε παίκτη να δεις αν αξίζει ή όχι η εταγραφή του Τσιμπούρη τόσα.
ΔΕΝ πάει συγκριτικά ποτέ!
Όσο για τον Καστίγιο που λες (και που εγώ δεν ανέφερα ούτε σαν καλό ούτε σαν κακό), το γεγονός πως ένας παίκτης παίζει καράτε δίνει το δικαίωμα και δικαιολογεί και τους άλλους να παίζουν έτσι;;
και αν ανατρέξεις στα σχόλια μου θεωρώ βεβαιως πως ο αβράμης υπερτιμήθηκε. Και για μένα δεν είναι πρώτη επιλογή στα μετόπισθεν.
dhladh το οτι ειναι οξυθυμος σημαινει οτι δεν ειναι καλος παιχτης; οσο για τις κλωτσιες που εριξε περσι γιατι μονο περσι εγινε αυτο δες τι κλωτσιες εφαγε απο το παπασταθοπουλο στο ματς με την αεκ και τι εφαγε στο αλλο ματς με τον οφη και πως τον σφυριζαν οι διαιτητες, στην αεκ η σε οποια ποκ ομαδα πηγαινε θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση απο τα κορακια; αυτη τη στιγμη ηταν η καλυτερη λυσυ και για τους τρεις και αυτο θα το δεις στην πορεια. ειναι απο τους λιγους επιθετικους που εχουν ταχυτητα ντριπλα κεφαλια και χτυπηματα φαουλ.

Επισκέπτης
για Καστίγιο έχω απαντήσει.
Για τον Μπελούτσι ανήκει στην κατηγορία που είπα πως έρχεται πρώτη φορά Ευρώπη. Και ήδη δείχνει τι μπορεί να κάνει. Και πιστεύω ακράδαντα πως φέτος θα παίξει μπαλάρα, αν αποφύγει τραυματισμούς.
δηλαδη μας λες οτι αυτος αξιζει για 7μυρια με αυτα που εχει δειξει 7 μηνες και ο τζιμπουρ ειναι υπερεκτιμημενος που ειναι δυο χρονια στους πρωτους σκορερ;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
νέος ο Πατέρας; στο ποδόσφαιρο;...τον Εθνικό ποιος τον έριξε δηλαδή;; Α...απληροφόρητο σε βρίσκω...

Ναι μπορεί κ να χεις δίκιο.Δεν τα ξέρω κ όλα.Θα με ενδιέφερε όμως να μας δώσεις τα φώτα σου περί Πατέρα κ ελληνικού ποδοσφαίρου

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εισιτήρια στην Τούμπα επειγόντος, δεν πάει άλω χωρίς εκδρομές…. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Συμφωνω φιλε.Οι οπαδοι ολων των ομαδων δεν μπορουν αλλο χωρις εκδρομες!Και να εισαι σιγουρος οτι αν ζητηθουν επισημα εισιτηρια απο την διοικηση σου θα σας παραχωρηθουν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατι και ο λαος του ΠΑΟΚ θελει να δινει το παρων σε ολα τα γηπεδα της χωρας!
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά ο ΤΖΙΜΠΟΎΡ αυτή την στιγμή αν δεν είναι ο καλύτερος επιθετικός που παίζει στην Ελλάδα,τουλάχιστον ανήκει στην τριάδα των καλυτερων επιθετικών που παίζουν στην Ελλάδα.Το φώναζα από πέρσι.Τον Τζιμπούρ τον είχα δει από τότε που έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα κ είπα ότι έχει επιθετικά στοιχεία,από τα λίγα.Φώναζα να τον πάρουμε,τον είχε δει κ ο Ντέμης κ το πρότεινε στον απίθανο Φερέρ κ ο MR Pringles είπε όχι...προφανώς γιατί δεν έπαιρνε μίζα από τον Τζιμπούρ.
Τώρα να το ταληράκι τα μύρρια που σπρώξαμε :headbang: :headbang: :headbang:
Αν τιθασεύσει λίγο το χαρακτήρα του,μαζί με το Μπλάνκο μπροστά,να δω ποιοι Ελληνες αμυντικοί θα τους πιάσουν.

Α κ ο Τζιμπούρ είναι πολύ ανώτερος του Μπλάνκο.Εχει ντρίπλα,πάσα,σπαέι τη μέση του πράγμα που δεν τα χει ο Ίσμαελ...φανηκε κ χθες στο τετ α τετ που είχε.Ξέρει όμως να παίρνει σωστές θέσεις κ να μυρίζεται το γκολάκι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνω φιλε.Οι οπαδοι ολων των ομαδων δεν μπορουν αλλο χωρις εκδρομες!Και να εισαι σιγουρος οτι αν ζητηθουν επισημα εισιτηρια απο την διοικηση σου θα σας παραχωρηθουν απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατι και ο λαος του ΠΑΟΚ θελει να δινει το παρων σε ολα τα γηπεδα της χωρας!
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ...

Εγώ πάντως,έχω από τώρα κανονίσει εκδρομούλα με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,Τρίπολη-Λιβαδειά

Επισκέπτης
Παιδιά ο ΤΖΙΜΠΟΎΡ αυτή την στιγμή αν δεν είναι ο καλύτερος επιθετικός που παίζει στην Ελλάδα,τουλάχιστον ανήκει στην τριάδα των καλυτερων επιθετικών που παίζουν στην Ελλάδα.Το φώναζα από πέρσι.Τον Τζιμπούρ τον είχα δει από τότε που έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα κ είπα ότι έχει επιθετικά στοιχεία,από τα λίγα.Φώναζα να τον πάρουμε,τον είχε δει κ ο Ντέμης κ το πρότεινε στον απίθανο Φερέρ κ ο MR Pringles είπε όχι...προφανώς γιατί δεν έπαιρνε μίζα από τον Τζιμπούρ.
Τώρα να το ταληράκι τα μύρρια που σπρώξαμε :headbang: :headbang: :headbang:
Αν τιθασεύσει λίγο το χαρακτήρα του,μαζί με το Μπλάνκο μπροστά,να δω ποιοι Ελληνες αμυντικοί θα τους πιάσουν.

Α κ ο Τζιμπούρ είναι πολύ ανώτερος του Μπλάνκο.Εχει ντρίπλα,πάσα,σπαέι τη μέση του πράγμα που δεν τα χει ο Ίσμαελ...φανηκε κ χθες στο τετ α τετ που είχε.Ξέρει όμως να παίρνει σωστές θέσεις κ να μυρίζεται το γκολάκι
σκοτεινε στο εχω ξαναπει κανατε το μεγαλυτερο deal του καλοκαιριου. ειναι ο πιο ολοκληρωμενος επιθετικος στην ελλαδα ο μοναδικος που μπορει να σκοραρει με οποιοδηποτε τροπο μη ντρεπεσαι να το πεις!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως το είπα κ πριν από μερές συνεχίζω να το λεώ κ θα φανεί κ στο μέλλον γρήγορα:Η ΑΕΚ φέτος ενισχύθηκε,δεν αποδυναμώθηκε.
Όσοι ήταν στο γήπεδο χθες το είδαν
Από όσους έφυγαν εγείρω ενστάσεις για τους Μπούρμπο/Τόζερ.Έπρεπε να μην φύγουν...ειδικά όταν δεν ξέραμε ποιοι θα αποδεσμευθούν.Αν δεν παίξει ο Σκόκο,να δούμε ποιος στο διάολο θα παίξει στην θέση του :headbang: :headbang: :headbang:
Και αφήσαμε κ τον Κονέ που θα μπορούσε να παίξει ως αλλαγή του Σκόκο.
Εκεί είναι τα λαθη.Ούτε ο Ρίμπο,ούτε ο Δέλλας,ούτε ο Λύμπε ήταν πρόβλημα που έφυγαν.Αποκτήσαμε τουλάχιστον 2 ταχύτητες πάνω.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σκοτεινε στο εχω ξαναπει κανατε το μεγαλυτερο deal του καλοκαιριου. ειναι ο πιο ολοκληρωμενος επιθετικος στην ελλαδα ο μοναδικος που μπορει να σκοραρει με οποιοδηποτε τροπο μη ντρεπεσαι να το πεις!!!!

Εγώ το ξέρω.Αλλά άμα το πω τώρα θα κατηγορηθώ για ντεμάκος.Πήγα να σκάσω όταν πήγε να χαλάσει η μεταγραφή του.Για πες ρε το σκηνικό που κατέβηκε να κυνηγήσει τα Παόκια νομίζω που πέταγαν στο πούλμαν του Πανιωνίου πέτρες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και ο Χούτος είναι μεγάλος επιθετικός...αλλά μαλάκας.Χούτος-Τζιμπουρ είναι πιο φονικό δίδυμο,από το Μπλάνκο-Τζιμπούρ.

Επισκέπτης
Εγώ το ξέρω.Αλλά άμα το πω τώρα θα κατηγορηθώ για ντεμάκος.Πήγα να σκάσω όταν πήγε να χαλάσει η μεταγραφή του.Για πες ρε το σκηνικό που κατέβηκε να κυνηγήσει τα Παόκια νομίζω που πέταγαν στο πούλμαν του Πανιωνίου πέτρες.
μιλαμε για παιχτη με ψυχη και καρδια δεν καταλαβαινει τιποτα και δεν κολωνει πουθενα. με τα παοκια κατεβηκε απο το πουλμαν και τους κυνηγαγε μονος ειχαν παθει πλακα στο πουλμαν. και φετος που θα προστατευτει και απο τους διαιτητες θα κανει θαυματα. εγω λυπηθηκα που εφυγε αλλα γιαυτους που ξερουν ειναι απο τους καλυτερους χαρακτηρες που περασαν απο το πανιωνιο. και για να τελειωνει το παραμυθι ο τσακιρης του ειχε πει οτι θα τον δωσει το καλοκαιρι και ξαφνικα επειδη τον εκραξαν με το φερναντεζ εκανε πισω και εισαστε τυχεροι γιατι ηταν κλεισμενη η μετεγραφη απο π-ερσι για το βαζελο. γιαυτο του γυρισαν τα μυαλα οταν του ειπε οτι δεν φευγει φετος. και εγω τα ιθδια και χειροτερα θα εκανα.

Επισκέπτης
Και ο Χούτος είναι μεγάλος επιθετικός...αλλά μαλάκας.Χούτος-Τζιμπουρ είναι πιο φονικό δίδυμο,από το Μπλάνκο-Τζιμπούρ.
κατσε και ο δεκεμβριος ειναι κοντα. το πιο φονικο διδυμο στυην ελλαδα. περσι μονο με κλωτσιες τους σταματαγαν. 16 γκολ σε 10 παιχνιδια που επαιξαν μαζι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τους είδα πέρσι στο ΟΑΚΑ στο 1-3.Γιο-γιο μας έκαναν.Τους ζήλεψα πολύ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλημέρααααααααα..........τελεία και παύλα...κερδίσατε δίκαια και μπράβο σας....εξάλλου το κοράκι δεν το στήσατε εσείς..ο θειούλης τόστησε......εμείς χτές είμαστε για κλάμματα......όλα τ άλλα είναι παπαριές......και πάλι μπράβο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom