Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι ,μέσα είναι κ αυτά.Όλα εννοούν ,όταν βλέπεις έναν αριθμό εισιτηριών.Τόσο υπολόγιζα.Κανά τριαντατριάρι είχε με τα από δω κ από κει.Πιο πολλούς από ότι υπολογίζα είχαμε.Μπράβο στον κόσμο μας.Συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας όσο μπορούσε.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΩΣΙΤΙΚΟ ΛΑΟ. :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αλήθεια,από 'οσους είδαν χθες το ματς,είδαν τις καινούργιες φωτοβολίδες που άναψαν τα οριτζινάλια.Που πετάνε λάμψεις.Φοβερές ε;;;
Σε έμπνευση πάντα τα οριτζινάλια πρωτοπορούν.Ολά κ όλα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το πέτσινο πέναλτι αλλοίωσε την μορφή του αγώνα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις ποιο θα ήταν το τελικό σκορ!Συνολικά όμως η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και δίκαια νίκησε...εκτός αν έβλεπες άλλο ματς!

Στο ποδοσφαιρο κερδιζει ο καλυτερος?
Που το ειδες αυτο? Θα μας τρελανεις?
Στο ποδοσφαιρο κερδιζει οποιος ειναι πιο αποτελεσματικος η πιο τυχερος.
Οποιος πετυχει περισσοτερα τερματα.
Η ΑΕΚ ηταν καλυτερη αλλα κερδισε με πετσινο πεναλντι.
Οσο για το δοκαρι δεν εχει καμια σημασια.
Μπηκε γκολ και δεν το ειδα?
Με λιγα λογια θελω να πω οτι ο ΠΑΟ ηταν τελειως για τα μπαζα αλλα εχασε αδικα
γιατι αδικηθηκε απο τη διαιτησια.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
δικαια ΕΧΑΣΕ ο παναθηναικος.
παρε το ματς απο την αρχη μεχρι το τελος κανε σουμα στα σφυριγματα του ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ
και θα δεις οτι ΔΙΚΑΙΑ εχασε ο παναθηναικος.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε pisoxosti η ΑΕΚ δεν κέρδισε με το πέναλντι.Εγώ σου είπα ΟΚ ας πήγαινε με το 1-0 στα αποδυτήρια.Η αποβολή του Σαριέγκι τι έγινε;Γαργάρα;;;;
Κ αν σε πειράζει τόσο πολύ αυτό το πέναλντι,στο δίνω πίσω κ δώσμου του Μπούρμπου 4 χρόνια πριν που το έπνιξε ο Βασσάρας στην Λεωφόρο.Κ το πέναλντι το ΄΄είδε΄΄ ο Γενναίος ,όχι ο Βασσάρας

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το πεναλτυ ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
ολη την εβδομαδα ο εντινιο εβλεπε κασετες με τον καρα(γυφτο)γκουνη....
πηρε μαθηματα στις πτωσεις του και τις εφαρμοσε....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Φίλε pisoxosti η ΑΕΚ δεν κέρδισε με το πέναλντι.Εγώ σου είπα ΟΚ ας πήγαινε με το 1-0 στα αποδυτήρια.Η αποβολή του Σαριέγκι τι έγινε;Γαργάρα;;;;
Κ αν σε πειράζει τόσο πολύ αυτό το πέναλντι,στο δίνω πίσω κ δώσμου του Μπούρμπου 4 χρόνια πριν που το έπνιξε ο Βασσάρας στην Λεωφόρο.Κ το πέναλντι το ΄΄είδε΄΄ ο Γενναίος ,όχι ο Βασσάρας

Φιλε μου εγω δεν ειμαι οπαδος του Παναθηναικου, ειμαι φιλαθλος.
Νευριαζω οταν βλεπω τετοιες αποφασεις απο διαιτητες.
Οσον αφορα τον παλιο αγωνα δε μπορεις να κανεις συμψηφισμους.

Παντως ο Κατε ειναι βλακας. Πολυ καβαλημενο καλαμι.
Κατα τη γνωμη μου ο ΠΑΟ θελει ριζικες αλλαγες γιατι δε τραβαει.
Παντως δε μπορω να πω οτι μου αρεσε η ΑΕΚ. Απλως ηταν ανωτερη
απο τον ψοφιο ΠΑΟ. Στους τυφλους κυβερναει ο μονοφθαλμος που λενε.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
το πεναλτυ ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
ολη την εβδομαδα ο εντινιο εβλεπε κασετες με τον καρα(γυφτο)γκουνη....
πηρε μαθηματα στις πτωσεις του και τις εφαρμοσε....

Ο Καραγκουνης αν κατεβαινε στους Ολυμπιακους στις καταδυσεις θα σαρωνε ολα τα χρυσα μεταλια.
Ομως δε τον θυμαμαι να πεφτει για πεναλντι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Καραγκουνης αν κατεβαινε στους Ολυμπιακους στις καταδυσεις θα σαρωνε ολα τα χρυσα μεταλια.

To ΠΑΟ-Καλαμαριά πέρσι στο 93' τι ήταν;;;
όχι μόνο πέφτει,αλλά όποτε πεφτει σφαδάζει από τον πόνο καλύτερα σε ηθοποιία κ από τους ηθοποιούς που τους σκοτώναν στο PLATOON.Σοβαρά έτσι νομίζω ότι κανει

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ισως δεν εχεις καλη μνημη....
δεν εκρινε το πεναλτυ το ματς.
η ΑΕΚ ΚΑΘΑΡΑ κερδισε.
το σκορ σαφεστατα την αδικει.
και το γκολ που δεχθηκαμε ειναι "ζημια"....
τες πα...
τωρα στον πολυμετοχικο θα διορθοσουνε την αθλια αμυνα τους με την παικτουρα τον μελλιση ??? τον οποιο αγορασανε 2 ΜΥΡΙΑ ??? απο τον παο-κ3....
χασαμε την ευκαιρια να του ριξουμε μια 4αρα και να τους τελειωσουμε....
παμε τωρα με τον παο-κ3 στην τουμπα....
ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
To ΠΑΟ-Καλαμαριά πέρσι στο 93' τι ήταν;;;
όχι μόνο πέφτει,αλλά όποτε πεφτει σφαδάζει από τον πόνο καλύτερα σε ηθοποιία κ από τους ηθοποιούς που τους σκοτώναν στο PLATOON.Σοβαρά έτσι νομίζω ότι κανει

Πασο. Δε το θυμομουν αυτο.

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ μιλαω παρασκηνιακα.
ο γαβρος εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ροστερ.
αμα αυτο το τσιρκο γινει ΟΜΑΔΑ θα το παρει περπατοντας.
παρασκηνιακα φετος ΔΕΝ πιστευω οτι θα παιχτει κατι...
εξαλου ο τιτλος δεν δινει απευθειας συμμετοχη στους ομιλους...
δεν ειναι χαζος ο κοκκαλης να (ξανα)πληρωσει τα κορακια για να ξαναφαει ψωλια στα προκριματικα...
παρασκηνιακα στο τελος του χρονου θα ξερουμε τι και αν εγινε κατι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η μαλακια είναι ότι ενώ θα έχουμε 15 μέρες με το ματς με τον ΠΑΟΚ,εντούτοις δεν θα χει ο Δώνης τον Τζιμπούρ γιατί θα είναι με την Εθνική :headbang: :headbang: :headbang:,οπότε παέι στράφιη διακοπή για τον Τζιμπούρ-ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;;;Δεν προλάβαμε να τα πούμε για τον Τζιμπούρ με την διακοπή.
Φίλε σκοτεινέ,
παρότι θεωρώ πως ο Τσεμπούρης μπορεί να παίξει μπάλα, δεν τον θεωρώ παίκτη επιπέδου. Και ΔΕΝ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι απλός. Παίζει με εκνευρισμό πάντα. Μπορεί να αφήσει την ομάδα του στο άψε σβήσε με 10 παίκτες με μια ενέργεια. Και είναι ατομιστής.
Αν καταφέρει αυτά να τα τιθασσεύσει στην ΑΕΚ, μπράβο του και μια χαρά. Αλλιώς...βάλατε ένα ζιζάνιο στα αποδυτήρια σας. Και δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Υπερτιμημένος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σωστά.Όταν είσαι νέος στο ποδόσφαιρο κ λες ότι θες να φέρεις κάτι καινούργιο δεν υιοθετείς τακτικές που μισείς κ σιχαίνεσαι.Έβγαινε με μια έπαρση κ με μια κομπορυμοσύνη ο Πατέρας κ νόμιζε ότι επειδή είχε κότερο έπιασε τον παπά από τα αρχίδια.Η ΑΕΚ του έφταιξε τόσα χρόνια κ έβγαζε εναντίον της τόση χολή;;;
Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του απαντούν κ τον΄βάζουν στην θεσούλα του.
νέος ο Πατέρας; στο ποδόσφαιρο;...τον Εθνικό ποιος τον έριξε δηλαδή;; Α...απληροφόρητο σε βρίσκω...

Επισκέπτης
Φίλε σκοτεινέ,
παρότι θεωρώ πως ο Τσεμπούρης μπορεί να παίξει μπάλα, δεν τον θεωρώ παίκτη επιπέδου. Και ΔΕΝ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι απλός. Παίζει με εκνευρισμό πάντα. Μπορεί να αφήσει την ομάδα του στο άψε σβήσε με 10 παίκτες με μια ενέργεια. Και είναι ατομιστής.
Αν καταφέρει αυτά να τα τιθασσεύσει στην ΑΕΚ, μπράβο του και μια χαρά. Αλλιώς...βάλατε ένα ζιζάνιο στα αποδυτήρια σας. Και δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Υπερτιμημένος.
ενω το να δωσεις 10μυρια για το γκαβρο ντιογο δεν ειναι υπετιμημα,ενα;ς παιχτης που δυο χρονια ειναι στους κορυφαιους επιθετικους του πρωταθληματος. τα 2,5 για τον αβρααμ τοτε τι ειναι θα ηθελα τη γνωμη σου για την επιστροφη του υπερπαιχτη καστιγιο που ενα χρονο οπου πηγε δεν επαιξε;

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και από εμένα αδέρφια μου Ενωσίτες.Πολύ μεγάλη νίκη η χτεσινή κυρίως από ψυχολογικής πλευράς.Δεν χρειάζετε όμως υπέρμετρος ενθουσιασμός γιατί η ομάδα ακόμα μοντάρεται αφού έγιναν σημαντικές μεταγραφές στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Πιστεύω την πραγματική ΑΕΚ και τι μπορεί να κάνει θα τη δούμε μετά τον Οκτώβρη.Χαίρομαι που ο Δώνης είπε πως πολύ συχνά θα προτιμά το 4-4-2 σε ρόμβο γιατί και εγώ πιστεύω πως ταιριάζει καλύτερα στο ρόστερ της ομάδας μας.
Το πέναλντυ κατά τη γνώμη μου δεν ήταν,αν όμως οι βάζελοι μείνουν σε αυτό και δε δουν τα προβλήματα της ομάδας τους που δεν κατάφερε να δημιουργήσει μία ευκαιρία της προκοπής τότε καλό σε εμάς θα κάνουν κουκουλώνοντας το πρόβλημα.
Πολλά μπράβο στο κόσμο για τη συγκλονιστική στήριξη στην ομάδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενω το να δωσεις 10μυρια για το γκαβρο ντιογο δεν ειναι υπετιμημα,ενα;ς παιχτης που δυο χρονια ειναι στους κορυφαιους επιθετικους του πρωταθληματος. τα 2,5 για τον αβρααμ τοτε τι ειναι θα ηθελα τη γνωμη σου για την επιστροφη του υπερπαιχτη καστιγιο που ενα χρονο οπου πηγε δεν επαιξε;
δεν μπορώ να κρίνω παίκτες που δεν ξέρω. Και ειδικά παίκτες που δεν έχουν έρθει ξανά στην Ευρώπη.
Όμως ο Τσιμπούρης παίζει τρία χρόνια και βάλε (αν δεν κάνω λάθος) στην Ελλάδα. Από πού κι ως πού παικταράς; Ακι από πού κι ως πού είναι παίκτης επιπέδου αυτός που βαράει καλαμιά για να κόψει το ποδόσφαιρο στον άλλο;
Και δεν καταλαβαίνω, εσε΄ςι τις κρίσεις τις κάνετε όλες συγκριτικά; Απόλυτη γνώμη για έναν παίκτη δεν μπορείτε να έχετε; να κατεβάσουμε άμα είναι τα ρόστερ όλων των ευρωπαϊκών ομάδων και πόσα λεφτά έδωσε για κάθε παίκτη να δεις αν αξίζει ή όχι η εταγραφή του Τσιμπούρη τόσα.
ΔΕΝ πάει συγκριτικά ποτέ!
Όσο για τον Καστίγιο που λες (και που εγώ δεν ανέφερα ούτε σαν καλό ούτε σαν κακό), το γεγονός πως ένας παίκτης παίζει καράτε δίνει το δικαίωμα και δικαιολογεί και τους άλλους να παίζουν έτσι;;
και αν ανατρέξεις στα σχόλια μου θεωρώ βεβαιως πως ο αβράμης υπερτιμήθηκε. Και για μένα δεν είναι πρώτη επιλογή στα μετόπισθεν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom