gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε και η δική μου μπορεί να λέει 10 πέτσινα+1 χάρτινο!την δικη σας αληθεια..
η δικη μου λεει,11 ο τζολε,11 & εσεις..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ε και η δική μου μπορεί να λέει 10 πέτσινα+1 χάρτινο!την δικη σας αληθεια..
η δικη μου λεει,11 ο τζολε,11 & εσεις..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ρε & τα 36 πετσινοχαρτινα ειναι..Ε και η δική μου μπορεί να λέει 10 πέτσινα+1 χάρτινο!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και εμείς γουστάρουμε να παίρνουμε τίτλους μόνο με την αξία μας , τίμια και όταν έχουμε ομαδάρα!!!!!ρε & τα 36 πετσινοχαρτινα ειναι..
ετσι καυλωνουμε να τα περνουμε για να τσουζουν περισσοτερο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Μην περιμένεις να κάνεις κουβέντα με τον αρχιπράκτορα!Τα μόνα που ξέρει να λέει είναι "Κλάψτεεεεεεε" και " Δεν γαμάω στράκια"...αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος!Εεε παιδια ηρεμα δεν θα τσακωθουμε κουβεντα κανουμε απλως,ηρεμα
Σωστοοοος μα μιλαω για τις διαιτητικες αδικιες εχεις δικιο.Αν ομως αν νιωθουν περιφανοι λεγοντας "πηραμε νταμπλ" και εχουν την 4αρα της "ασημαντης μορε, ανυπαρκτης" ΑΕΚ οπως λεγανε να τους βαρενει τοτε μου φαινετε οτι καποιος πρεπει να τους μαθει την ενοια της λεξης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ηξερες τι σημενει ΕΠΟ? Εταιεια Προστασιας Ολυμοιακου
Ασχετο αλλά αφού το trelos21 είναι μια χαρά γιατί το άλλαξες σε Scriptor?Παιδια καταρχην γεια σε ολους και τους θερμοτερους χαιρετησμους μου σε ολα τα χανουμια του forum.Με αφορμη την ληξη του αναμφισβητητα πιο βρωμικου πρωταθληματος θα ηθελα την προσωπικη αποψη του καθενος (χανουμιδες και μη) για την ολη πορεια της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα με απολυτη ειληκρινια.
Αν εχετε λιγο χρονο μπειτε καποια στιγμη στο site μου trelos21.blοgspot.com/
Μην περιμένεις να κάνεις κουβέντα με τον αρχιπράκτορα!Τα μόνα που ξέρει να λέει είναι "Κλάψτεεεεεεε" και " Δεν γαμάω στράκια"...αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος!
Ασχετο αλλά αφού το trelos21 είναι μια χαρά γιατί το άλλαξες σε Scriptor?
Μην περιμένεις να κάνεις κουβέντα με τον αρχιπράκτορα!Τα μόνα που ξέρει να λέει είναι "Κλάψτεεεεεεε" και " Δεν γαμάω στράκια"...αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος!
Ετσι μωρε για αλλαγη.Εσυ προτιμουσες το trelos21 εε?
Μακράν!!!
Anyway θα γράφω εδώ όποτε μπορώ καθότι και εγώ καμένος...
και εξηγώ:
Βλέποντας το αντικειμενικά ο μόνος υπεύθυνος για αυτή την παλινδρόμηση την φετινή είναι ο Ντέμης.
Ο ρόλος του προέδρου μιας εταιρίας και δη ανώνυμης είναι να ηγείται, να καθοδηγεί με ψυχραιμία ,να προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρίας με οιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα θεσμικά ή μη μέσα με αποκλειστικό σκοπό την μακρόχρονη ευημερία και το σταθερό κέρδος.
Ο δικός μας δυστυχώς είναι ανώριμος και αυθόρμητος αφού μετά τις πρώτες αποτυχίες ,και ιδιαίτερα μετά από αυτή με τον Πανιώνιο βγήκε και είπε ότι σαχλαμάρα του κατέβηκε στο κεφάλι χωρίς να έχει κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα.
Εκεί χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα για λαϊκή κατανάλωση (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη)
Δεν έχεις Πρόεδρο στην ομάδα για να χειρίζεται τα οικονομικά αυτά τα κάνουν εξειδικευμένοι άνθρωποι με τεχνοκρατικό υπόβαθρο.Ο πρόεδρος απλά πρέπει να εκλαϊκεύει όλη την φιλοσοφία και να κρατάει τις ισορροπίες μαζεύοντας ότι περισσεύει.
Τώρα αυτά τα καραγκιοζηλίκια πως όλοι μας φθονούν και μας κατατρέχουν όταν σε 35 ματς έχεις κάνει maximum 10 που να βλέπεσαι με αποκορύφωμα το ντέρμπυ με τον Γαύρο ,δεν δικαιούσαι να μέμφεσαι τους πάντες ότι σου φταίνε εκτός από τον εαυτό σου.
Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοκριτική
ρεεεεεεεεε...ξέχασες και το καλλίτερο νικ του σπάρτακου.....πηδόγαυρος...... ....ανεπανάληπτο....Η ψηφοφορία άλλαξε.Παρακαλώ ψηφίστε για να αναδείξουμε τον αρχιπροαγωγό-νταβατζή της Φυλής
ετοιμαστήτε.......O Λαος μου θα με υποστηριξει και σε αυτη την αναμετρηση...