Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
την δικη σας αληθεια..
η δικη μου λεει,11 ο τζολε,11 & εσεις..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Ε και η δική μου μπορεί να λέει 10 πέτσινα+1 χάρτινο!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Ε και η δική μου μπορεί να λέει 10 πέτσινα+1 χάρτινο!
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε & τα 36 πετσινοχαρτινα ειναι..
ετσι καυλωνουμε να τα περνουμε για να τσουζουν περισσοτερο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε & τα 36 πετσινοχαρτινα ειναι..
ετσι καυλωνουμε να τα περνουμε για να τσουζουν περισσοτερο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Και εμείς γουστάρουμε να παίρνουμε τίτλους μόνο με την αξία μας , τίμια και όταν έχουμε ομαδάρα!!!!!
Κλάψτε κλεφτοκοτάδες... :2funny:

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Εεε παιδια ηρεμα δεν θα τσακωθουμε κουβεντα κανουμε απλως,ηρεμα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εεε παιδια ηρεμα δεν θα τσακωθουμε κουβεντα κανουμε απλως,ηρεμα
Μην περιμένεις να κάνεις κουβέντα με τον αρχιπράκτορα!Τα μόνα που ξέρει να λέει είναι "Κλάψτεεεεεεε" και " Δεν γαμάω στράκια"...αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος! :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σωστοοοος μα μιλαω για τις διαιτητικες αδικιες εχεις δικιο.Αν ομως αν νιωθουν περιφανοι λεγοντας "πηραμε νταμπλ" και εχουν την 4αρα της "ασημαντης μορε, ανυπαρκτης" ΑΕΚ οπως λεγανε να τους βαρενει τοτε μου φαινετε οτι καποιος πρεπει να τους μαθει την ενοια της λεξης ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ηξερες τι σημενει ΕΠΟ? Εταιεια Προστασιας Ολυμοιακου  :uglystupid:

Ρε φιλε, της στραβης ψωλης οι τριχες της φταινε.

Ριξαμε 4αρα στο γαυρο και φαγαμε απανωτες 4αρες απο βαζελο και αρη.

Ειναι αυτο ομαδα δηλαδη τωρα? Εισαι περηφανος για την τεσσαρα που ριξαμε στον γαυρο μετα απο το φιασκο των play off που πηραμε πανηγυρικα τον πουλο και φανηκε πως δεν ειχαμε ομαδα?

Καποτε η ΑΕΚ γαμουσε και με 9 παιχτες στο γηπεδο, εμπαινε ριζουπολη και λεωφορο και γαμουσε, επαιρνε ματσακια και πρωταθληματα απο τα αποδυτηρια και τωρα ριξαμε μια τεσσαρα και κατι εγινε.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Παιδια καταρχην γεια σε ολους και τους θερμοτερους χαιρετησμους μου σε ολα τα χανουμια του forum.Με αφορμη την ληξη του αναμφισβητητα πιο βρωμικου πρωταθληματος θα ηθελα την προσωπικη αποψη του καθενος (χανουμιδες και μη) για την ολη πορεια της ΑΕΚ στο φετινο πρωταθλημα με απολυτη ειληκρινια.

Αν εχετε λιγο χρονο μπειτε καποια στιγμη στο site μου trelos21.blοgspot.com/
Ασχετο αλλά αφού το trelos21 είναι μια χαρά γιατί το άλλαξες σε Scriptor?

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μην περιμένεις να κάνεις κουβέντα με τον αρχιπράκτορα!Τα μόνα που ξέρει να λέει είναι "Κλάψτεεεεεεε" και " Δεν γαμάω στράκια"...αλλά είναι καλό παιδί κατά βάθος! :grin:

Καλο παιδι λες εε? Καλαα, back to topic

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ετσι μωρε για αλλαγη.Εσυ προτιμουσες το trelos21 εε?

Μακράν!!!
Anyway θα γράφω εδώ όποτε μπορώ καθότι και εγώ καμένος...
και εξηγώ:

Βλέποντας το αντικειμενικά ο μόνος υπεύθυνος για αυτή την παλινδρόμηση την φετινή είναι ο Ντέμης.
Ο ρόλος του προέδρου μιας εταιρίας και δη ανώνυμης είναι να ηγείται, να καθοδηγεί με ψυχραιμία ,να προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρίας με οιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα θεσμικά ή μη μέσα με αποκλειστικό σκοπό την μακρόχρονη ευημερία και το σταθερό κέρδος.

Ο δικός μας δυστυχώς είναι ανώριμος και αυθόρμητος αφού μετά τις πρώτες αποτυχίες ,και ιδιαίτερα μετά από αυτή με τον Πανιώνιο  βγήκε και είπε ότι σαχλαμάρα του κατέβηκε στο κεφάλι χωρίς να έχει κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα.

Εκεί χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα για λαϊκή κατανάλωση (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη)
Δεν έχεις Πρόεδρο στην ομάδα για να χειρίζεται τα οικονομικά αυτά τα κάνουν εξειδικευμένοι άνθρωποι με τεχνοκρατικό υπόβαθρο.Ο πρόεδρος απλά πρέπει να εκλαϊκεύει όλη την φιλοσοφία και να κρατάει τις ισορροπίες μαζεύοντας ότι περισσεύει.

Τώρα αυτά τα καραγκιοζηλίκια πως όλοι μας φθονούν και μας κατατρέχουν όταν σε 35 ματς έχεις κάνει maximum 10 που να βλέπεσαι με αποκορύφωμα το ντέρμπυ με τον Γαύρο ,δεν δικαιούσαι να μέμφεσαι τους πάντες ότι σου φταίνε εκτός από τον εαυτό σου.

Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοκριτική

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μακράν!!!
Anyway θα γράφω εδώ όποτε μπορώ καθότι και εγώ καμένος...
και εξηγώ:

Βλέποντας το αντικειμενικά ο μόνος υπεύθυνος για αυτή την παλινδρόμηση την φετινή είναι ο Ντέμης.
Ο ρόλος του προέδρου μιας εταιρίας και δη ανώνυμης είναι να ηγείται, να καθοδηγεί με ψυχραιμία ,να προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρίας με οιοδήποτε τρόπο χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα θεσμικά ή μη μέσα με αποκλειστικό σκοπό την μακρόχρονη ευημερία και το σταθερό κέρδος.

Ο δικός μας δυστυχώς είναι ανώριμος και αυθόρμητος αφού μετά τις πρώτες αποτυχίες ,και ιδιαίτερα μετά από αυτή με τον Πανιώνιο  βγήκε και είπε ότι σαχλαμάρα του κατέβηκε στο κεφάλι χωρίς να έχει κανένα σχέδιο για την επόμενη ημέρα.

Εκεί χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα για λαϊκή κατανάλωση (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη)
Δεν έχεις Πρόεδρο στην ομάδα για να χειρίζεται τα οικονομικά αυτά τα κάνουν εξειδικευμένοι άνθρωποι με τεχνοκρατικό υπόβαθρο.Ο πρόεδρος απλά πρέπει να εκλαϊκεύει όλη την φιλοσοφία και να κρατάει τις ισορροπίες μαζεύοντας ότι περισσεύει.

Τώρα αυτά τα καραγκιοζηλίκια πως όλοι μας φθονούν και μας κατατρέχουν όταν σε 35 ματς έχεις κάνει maximum 10 που να βλέπεσαι με αποκορύφωμα το ντέρμπυ με τον Γαύρο ,δεν δικαιούσαι να μέμφεσαι τους πάντες ότι σου φταίνε εκτός από τον εαυτό σου.

Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοκριτική

Καλά τα λες. Αναρωτιέμαι όμως αν υπήρξε πρόεδρος στην ΑΕΚ, από τότε που το πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό, που να λειτούργησε όπως σωστά περιγράφεις.

Scriptor

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ισως τελικα αυτο να ειναι το αδυναμο σημειο της ομαδας.Η προεδρολογια.Παιδια λυπαμε που το λεω αλλα αν δεν γινει κατι συντομα η Αεκαρα μας θα ειναι πια μονο το περελθον της :- :-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θα τιμωρηθεί ο άτακτος έτσι και λείψει και στην επόμενη συνάντηση! Θα περάσει από το ειδικό ερωτοδικείο της χανούμας!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά...για την νέα ψηφοφορία δεν το συζητώ...και όποιος ψηφίσει άλλον θα του φερθούμε..... :knuppel: :knuppel: :knuppel: ....δημοκρατικά......ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τα 1000.....όλοι μαζί για τον νέο αρχηγό....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Η ψηφοφορία άλλαξε.Παρακαλώ ψηφίστε για να αναδείξουμε τον αρχιπροαγωγό-νταβατζή της Φυλής :dancing:
ρεεεεεεεεε...ξέχασες και το καλλίτερο νικ του σπάρτακου.....πηδόγαυρος...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ....ανεπανάληπτο.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: :2funny:

Φοβερότατο, όντως  :rockon:

Καλησπέρα φίλοι :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επίσης ....για να μην λέτε ότι δεν σας το είπαμε...όποιος ψηφίσει άλλον εκτός του σπάρτακου και των 10 μονομάχων..καταγ΄ρφεται η ip του πο τ τελειότατα μηχανήματα του αρχηγού και σε επικοινωνία μέσω δορυφόρου και ανταπόκρισης απο τον άλφα κένταυρο ευρίσκεται ..διεύθυνση,ονοματεπώνυμο,αρ.ταυτότητας,ΑΦΜ,οικογενειακή κατάσταση,μέγεθος πέους,μέγεθος κωλοτρυπίδας...και άλλες προσωπικές λεπτομέρειες....σπάρτακος..ο μεγάλος αδελφός...ΠΡΟΣΕΞΤΕ....... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.103
Πόντοι
12.056
O Λαος μου θα με υποστηριξει και σε αυτη την αναμετρηση... :rockon: :rockon:

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: